Tartalmak létrehozásához (vagy Regisztráció) szükséges.

Üzenetek Babarczy Eszternek

az a baj ha olvad a vaj...:DD

Régen mikor jártam Miskolcon kult. antropra, barátommal sétáltunk a belvárosban, ha jól tudom a Kossuth téren van a MTA Miskolci intézete.Néztük az épületén a cimert és észrevette barátom, mert őt eléggé érdekli a történelem és szereti is, én nem tudtam, hogy rosszul van a cimer.Még a régi nagy cimer volt kirakva.Aztán gondoltam bemegyünk és rákérdezünk hogy miért van úgy.Barátom mondta hogy az úgy van eredetileg, mondjuk hiányzott a korona, nem tudom, az angyalok nem voltak ott, de mondjuk 5 piros sáv volt a magyar cimerben, az Árpád-sáv.Ezt még tudták, azthiszem Krajna cimere hiányzott róla(én nem értek hozzá, amikor meg utána néztem azt mostanra már elfelejtettem, bár lehet csak 4 szokott alaul lenni??), szóval eggyel kevesebb volt, és alul a másik két-két cimer is valahogy forditva volt felrakva.Akik bent ültek 3-an erről fogalmuk sem volt.Az egyik úriember kedvesen kijött és a barátom elmagyarázta neki hogyan néz ki eredetileg a magyar cimer.Szépen megköszönte utána.Utána én egyszer láttam buszon, de nem köszönt vissza, mindig rámosolygtam az emberekre.De olyan kedvesen ott eltársalognak az épületben anélkül hogy ez érdekelné őket.Szóval erről is van véleményem ez az eset után, hogy mit csinálhatnak ott emberek és milyenek lehetnek, bár gondolom ez egyáltalán nem általános dolog.

van valami olyasmi barbár szabály, nem emlékszem pontosan, persze vannak nagy alapszabályaink, de mindig vannak uj szabályok....a kis baj nem gond mert rávilágit a gecinagy bajra.Ez most csak eszembe jutott, a többiek talán jobban emlékeznek rá(hogy egyáltalán van ilyen), de a barbározás nem mindig jó és nem mindig old meg mindent.A titkos szabályt ismernie kellene.Lehet belém vannak égve ezek a szabályok csak nem mindig tudatos ez vagy épp van eszembe, de mintha tudnám.

Frank Zappa -The torture never stops

http://www.youtube.com/watch?v=A67Bow78dDs

van 5 barbár, 1 tiszteletbeli barbár, és van egy lány barbár, az valami ritkaság számba megy.Bővülni látszik a társaság, csak a tisztességet és szinvonalat el kell érni hogy valaki közénk tartozzon.Jókat tudna velünk társalogni, mindenről, és oyan nagyon jól érezné köztünk magát.És mondhatjuk úgy is hogy szükségünk van önre. Mindenki eléggé különböző, de a barbárság közös bennünk, hogy ki mi, azt most itt nem részletezném. Szeretjük a sört és kifinomult izlésünk van benne.Várunk önre.:))))

meg kellene tanulnia barbárbározni ha már bevesszük önt kultúrbarbárnak közénk, higgye le, ez a legkeményebb banda:)

Kedves Eszter, becézhetem is

Irtam önnek emailt.Kérem olvassa el.:)

salátát és gyümölcsöt ettem, de a saláta nagyon finomra sikerült.

Voltam osztálytalálkozón, jl sikerült, csak nem szolgáltak ki rendesen a puccos étteremben, leadtam a rendelésem ,mert én nem menüt rendeltem, vega vagyok, 3 szor átbeszéltük, 2 szer felirta vagy csak egyszer, ott volt nála a papir és nem hozták ki mikor kétszer is szóltam a rántott gombámért, csak liszt panirban kértem, vegant ettem, ...majd megnézi mikor készül..., meg desszertnek is mást kaptam, gyümölcsös fagylalt helyt amit hoztak nekem, meg mondták azt kaptam, kapok, csak gyümölcsöt kaptam, alapból kétféle változatnak kellene lennie mindenből, meg mondjuk panirnak jó a burgonyapehely, meg az ilyen diós panir... szóval ott is kedvesek voltak velem, pedig kifizettem.sebaj. barátok meghivtak italra, most megengedtem magamnak, egyébként se nem iszok és a cigit is lerakom, változó mennyit szivok el egy nap, de most drasztikusan fogom csökkenteni, vagy le is teszem, elegem van abból is már, nekem a vallásom nem engedi, az nincs felajánlva Krishnának, azt nem lehet.Egyébként ugy szeretek, szerettem dohányozni.Egyébként ha jól tudom a hinduk vizipipáznak, már aki, azt is sokféleképpen lehet felfogni vagy élni, ott is meg vannak az 'irányzatok'.

Matektanár mesélte hogy emlékszünk-e még amikor egy ferde hasábot kellett ketté metszeni, annak is volt egy története.Jó volt a régi osztálytársakkal és tanárokkal találkozni.

Meg egy hajónak hol van hidja?Ezt még nem értem.Nem vagyok hajószakértő.Ön olyan okos, lehet nem mindenben, meg van néha valami kis furcsasága önnek, de hátha tudja ezt.

Milyen motoron szeretne menni? Mondjuk 270-el?

mondom mit tanultam az iskolában

komolyan veszek egy 386-ost és berakok egy floppydisket ....

zsivanyt meg elküldöm egy benzinkúthoz ott még dos, meg win3.1 van

a képre gondolok

Teszik a profilom Eszter?:)

Azt a cigit csak le kéne tenni.

Szia Eszter

Hogy van? Mi járatban errefelé?Netán beszélgetne vagy csak olvas?

Tudja már nem kell bicikli öntöl, majd összeszerzek valahonnan egy jó montit, most gördeszkát akarok.Van műbőr deszkáscipő, csak még nem próbáltam a lábamra, ilyen kezdő, de azért lehet vele deszkázni elég jól, szóval nem gagyi.

Járok suliba.Nekem tetszik.Remélem el is végzem és lesz egy szép éleem amihez hozzá segi, de lehet hogy utána még tovább tanulok, kulturális antropológia érdekel, de ha bekkatanok akkor majd pszichológiára fogok jelentkezni.

Én nem használok már szipkát a dohányzáshoz.

Ime ezt irta nekem a spellboud emailben:

Ha kell a haverjaim hozzád érkezned ozt megmutatják neked majd a Grand Canyont.Tudod valahogy én szeretek élni és nem másokkal kibaszni, hogy is mondjam netán megölni, csak ugy véletlenü(elfelejtem?)l.Beütöm a stratégádat.Persze lehetnénk barátok is.

Kedves Eszter

Kiskoromban szerettem a Süsü a sárkányt, a mesét, és még felnőttebb koromban is megnéztem,Bodrogi Gyulának jó hangja van és szerintem jó szinész, mint pl. a Lindaban.Amit én szerettem meséket nézni, kedvenc a a Scooby doo, de néztem Drangon ball-t is, meg Pokemont az ilyenek is tetszettek, meg sokfélét.Amikor kicsi voltam ilyen 4, 5 éves a Nils Horgersont néztem anyukám szerint, én a Transformersre emlékszek amit szerettem nézni.Én nem vagyok oda a számitógépes játékokért, látom gyereke, vagy ön is mondta hogy azzal játszik, de az csak nyomogatás a billentyűzeten semmi több, abba is van jó,de azzal nem lehet,szabad leélni az életet, meg pocsékolja az áramot, aztán még a felnőttek is játsszák és ki tudja hogy ők is netán függők-e, még ha korlátozzák is magukat.

Amit én szerettem játszani az a HKK kártyjaték, csak ahhoz sok pénz kell, az csak papir, ha valaki jó még versenyeken vissza is lehet nyerni amit rá költünk.Viszont az nagyon kreativ és nagyon lehet hozzá használni az eszünket és lehet belőle még tanulni is.Én már nem játszom vele, mert nincs rá se időm, se pénzem, meg már más érdekel, de csak ugy játszani elmennék versenyre vagy barátilag, dehogy saját paklikat csináljak az sok idő.Sok időt el lehet vele tölteni és sokat kell ha valaki jó akar lenni benne és nagyon élvezetes.Játszahatna a gyerekével ilyen játékot a számitógép helyett, mondjuk.És vidámabb játék, nem ilyen üssük a másikat meg hasonlók.Engem mondjuk ami érdekel az a szerepjáték konkrétan a Shadowrun csak ahhoz emberek kellenek akik összejönnek, az nem kerül sok pénzbe.A könyveit, regényeit majd megakarom venni ennek a játéknak, számomra érdekes világ.Meg a Munchkin játék tetszik még , azon is jókat lehet nevetni, azt is talán angolul érdemes megvenni, én annyira nem tudok angolul.Csak egy ötlet részemről, szerintem ez a sok számitógépes játék nem tesz jót egy gyereknek, van aki nem is eszik, mert épp most kell ezt meg azt megcsinálnia a játékban, meg ilyenek.

Kedves Eszter

Láttam hogy ma itt járt, csak egy szót sem szólt.Ön miért dohányzik és miért nem akar leszokni róla.Azt mondták nekem se a hipnoterápia, se a rezgésmegváltozatás, meg az ilyen tapaszok se mindig, meg a noni juice és hasonlók is szart se érnek.Egyszerüen csak le kell rakni.Nekem most a torkomat egy kicsit irritálja mert sokat ohányoztam, van nekem itthon ilyen orvosi zsálya teafű, az  jó szájnyálkhártya, meg torok gyulladásra öblögetni, én most kipróbálom ezt, hátha használ.

Meséljek vagy tudja magától mi lesz a dohányzástól önnel?Mármint belehalhat.Nem szeretném.Rakja le azt a cigit az én kedvemért.Én is lerakom, ahogy tudom, most nálam van még egy kis csavar a fejembe, meg ha unatkozok akkor néha rámjön a rágyújthatnék, pénzt van jobbra is költeni.

Válaszolna nekem egyszer valamikor?

Kedves Eszter

Ha majd megtanulok normálisan vagy hogy jobban értse profin angolul, majd a Hamlet lesz az első könyv amit elolvasok.Jó?

Eszter idézek valamit önnek amit itt mindenki jól el tud olvasni, fontos

Nehogy valakiknek rögeszméjük, játékszenvedélyük, plusszkerekük, netán a végén majd defektjük legyen, netán még bele is betegedhetnek vagy ki tudja még mi.

"

csak figyelni kell,hogy néhány drágítja a vízió követi"

aztán én meg ejthetek egy rövid kacajt, vagy aztán meg nem érdekel, vagy közömbösséget tulajdonitok...

lehetne gyakorolni a hülyeségek helyett az öszinteséget és a tisztességet

hivhatnám önt Picurkának is , de szerintem nem lenne rá fogékony ön

Eszter

Lesz december 2-án az A38-as hajón Devin Townsend koncert. Ha nlesz pénzem akkor én el szeretnék menni.Még ott lesz a Fear Factory is és egy előzenekar.Csak jusson jegy.Jöjjön el ön is.Velem.A hugocskája?Gyereke...Csak a bajuszos embereket nem kedvelem , zavar ha rájuk nézek, mert nem árad belőlük a béke és üdv hanem valami ostoba fajankóság és ugy a szakál sem jó.Mert zavarja az embernek a 'tudatát' , vagy mittom mijét ha ránéz.Nem mindenki szent hogy szakállat hordjon.Aztán mégis mi jogon zavarjuk meg a másikat?Ugye?

Én voltam már egyszer a hajón, vettem is önnek két jegyet ,de nem is válaszolt nekem.A kocerten inkább táncoltam, ittam,meg beszélgettem a ruhatárosokkal.Meg aláirattam végül két zenésszel a pólom.A ritchi Kotzen Banből, Ritchi éppen elment  vega kaját enni, talán ő is vega.

Kedves Eszter

Voltam ma városban, benéztem az Eszoboltban a haverommal kellett volna találkoznom,ott volt , aztán elment, én 10 percet késtem, kaptam egy Hoponopono könyvet a Galambos porcelánért(Envy).Cigiztem , egy szálat, kaptam tőle.Ittam vizet.aztán mentem a Syriusba.Ott is beszéltem két szót.Hagytam ott pár Cd-t ajándékba.Aztán elmentem a Vojtina bábszinházba barátomhoz, lány, szóltam hogy tesóék jönnek haza, és nyugodtan látogasson meg minket.Ő se dohányzik, cigire meg senki nem ad pénzt.Előtte még volt a Kossuth Téren katonai felvonulás.Előléptetés.Koszovóban voltak.Mondta egy ember, beszélgettem vele, hogy ugy mennek egy két alakzat mint akik beszartak volna, mondta figyeljem meg őket, lehet volt benne realitás.Ő volt kaotan, hogy hol volt bevetésen azt nem árulom el.Elmentem az iskolába, indul a webprogramozó suli esti tagozat heti két nap.Szerintem elköltözöm mamámhoz.Holnap 4-től lesz a megnyitó.Kaptam a főtéren egy kis kókuszos pipadohányt, egy szálat már elszivtam, fekete Pepsi Bar gyújtóval.Voltam a Forumnál ott kaptam egy szál cigit.Már csak a bizonylatot kell megtalálnom hogy befizettem a regisztrációs dijat, de nem kell vinnem magmmal, küldenek órarendet, eddig elfelejtették vagy vmi nem működött náluk.Aztán még benéztem az Aranyközépút egyesülethez kik pszichés betgekkel foglalkoznak.Kaptam vizet, épp ebéd idő volt, igy zárva volt, nem tudtam ott netezni, majd megyek még oda.Aztán mamámmal beszéltem , kicsit még edzeni kell rá hogy oda visszaköltözhessek.Ott nincs netcafé, csak könyvtárban van net, meg a kondiban wifi, meg egy iskolában van net, na oda webkamerát hogyan viszek?Majd össze kell hozni egy laptopra a pénzt, vagy beperlem a szomszédot aki a csengetésért rámhivta a rendőrt és mentőt és bevittek 4 hónapra a korházba.Talán még feltudom jelenteni őket egy kis pénzért, jogszabályok vannak és jogállam.Mentem a a Simonffyn, ki volt firkálva a falra buzi mszp, meg zsidó szdsz, mondom ott a körlüöttem állóknak, hogy fasiszta jobbik, tisztességtelen fidesz, meg a szociálisan érzékeny LMP aki röhög a molygós képével a rohadt szar világon, sorba végig kikéne irni az összeset ami létezik.Kell a laptop, hogy tudjam folytatni Tibivel a zseniális terápiámat.Önnek is jánlom, de lehet önnek más segit.De ő mondta reméli minél többen lesznek majd Magyarországról páciensei.Én is

Idézet tőle: Vicky Pollard

Eszter, ezt a  fészbukos leépítést nem éppen szerencsésen valósítottad meg, de remélem, nem lettél tőle rosszabbul. (tipikus rossz választás volt sztem)

Milyen leepitesrol beszelsz  pontosan ?

talán elmehetnénk együtt uj lappal kezdve Venezuelába

" A tökéletes boldogság:

Lelekesedés minusz

Elvárás."

Sri Chinmoy

ÉS a sziv utját bármilyen vallású ember követheti, járhat rajta.Ez a sziv útja.

Kedves Babarczy Eszter

Vehetne pár könyvet Sri Chinmoy-tól, hogy élvező olvasó legyen önből ugy igazán, szinte az összest, és ha elmegy a Sri Chinmoy Centerbe ahol meditálhat, beszélgethet, ott kaphat olyan könyveket amik belső tanitásra vannak szánva és boltban nem kaphatók és nagyon, de nagyon jók.Hasznosak is.Én meg majd Hoponopono könyvet kapok vagy veszek és majd gyakorlom önön, hogy megbocsásson nekem,meggygyuljon önmagának.Régen imádtam mondogatni, nagyon boldog voltam tőle és örültem, mindig arra gondoltam hogy legalább ön suzeret engem, meg a barátom, a család az vki elhúz messzire, más eg kicseszik  velem, meg hasonlók.De ez felvirágoztatta a 2011 évemet, főleg nyáron.Annyi örmet adott amit msától még akkor szinte sose kaptam.ÉS annyi könyv van még, képzelje a Megbocsátás cimű könyvben egy ember irigy lett a mesterére mert neki sok tanitványa volt ás sokan szerették őt, őt meg nem , ezéert egyesével, meg sokassával megölte az összest, a mester meg hagyta.Később a mestert is megakkarta ölni, de valahogyan hirtelen megvilágosodott és nem ölte meg, és rövid idő alatt ő is megvalósitotta Istent.

már csak azért mert ez a zsivány engem mindig töröl - problem his work

na ide gyere be zsivany , én csuklón láttam ezt a tetoválást ami nekd a profil képed, a mindent látó szem,talán?

van ez  a jóhiszemüség, meg van az rosszhiszeműség, dönts el mmelyikünk közül ki

a barátom mondta miközben soroltam neki a zenét cigi és kávé melett, ott szokott kéregetni meg kap kaját,meg zenekészüléket,meg adtam neki elektroimos borotovát, hogy a spirituális zene a jó, de van lakása,meghivtam fagyira, majd viszek neki cipőt, meg CD-t is, csak tudnám mivel játssza le, de megoldja, vagy megoldjuk, de a japán zenét egyikünk se kedvelte, én mér ewgyszer lenyirtam a szakállát:DD:))jófej, tudod butóros-

ez a mai zsivány eddig még cska majomkodott

Eszter, a blogom,.az szerintem törölve lesz,Pák barátom mondta hogy a Canadaban élő rokonáé az Ecce Homo a Déri Múzeumba, csak kérdeztem tőle hogy nincs e kedve múzeumba menni, igaz Amerikában él az a Pák család, rokon, ő mondta hogy a szerelem illúzió, tudod halacska barátom- szivárvány

ki tudja igaz-e

Isten tudja hány embert öltem meg, egyet sem.

Eszter, ezt a  fészbukos leépítést nem éppen szerencsésen valósítottad meg, de remélem, nem lettél tőle rosszabbul. (tipikus rossz választás volt sztem)

Eszter ez a Glenn Gould, imádom, az sexy, a zennéje

Kedves Eszter, tündérlány

pár nappal ezelőtt megáltam a főtéren, és odamentem egy furulyáshoz, mondtamneki pár sort egy dalból, mondtam neki ezt a problémát játsza el jobban, mondta adjak vagy 20 ft, vagy 10ft-ot, adtamneki 100ft-ot, aztán eszembejutott a dal cime szálj madárka szálj, gondolom ismeri, egy nagyon szép dalt játszot, megérintett , közbe meg már majdnem el is kezdtem volna táncolni

a dal: önről, csak ugy feltételezem, volt egy nagy szerelme, utánna volt több szerelme, de mindig az elsőre emlékezett, aztán ugy tudom volt férje is, és ahogy olvastam elhanyagolták, és a szerelmeire emlékszik, talán leginkább az első igazira, aztán vannak ujabb szerelmei,párjai, de az már nem az igaziak, és ön nem magára maradt hanem egyedül maradt,mint egy özvegy(tengerözvegy-sajátszó), és azóta vágyakozik egy új és szép szerelmre amivel elfeledheti a régebbi bánatait, szerelmeit, még az első nagy szerelmét is és békére lel és felvirágozna önben a napsugár, a boldogság szerelme: ez volt a dal mondanivalója számomra(azt most nem tudom van-e párja) igaz-e ez önre , majd ön eldönti

ugyanez a dal az én életemet is elmesélte, nem irom le, az érzéseimet, életemet, vágyaimat,hogyan és miért a szerelem, feltehetően önbe.gondolom csak ki tudja találni az én életemet

A furulyás az nem dolgozik, illetve ez a munkája, egész életében csak furulyázott,és ugy van pénze meg ebből él és egész nap kint muzsikál.Autodidakta módon tanulta a zenét, soha mással nem fogalakozott, más hangszerhez nem ért.Modnta neki játszon más hangszeren is, mondta nem, mondta zongora az minden zenéhez jó.mondta jó.Mondtam egy Steinway, mondta az igen, mondom neki Bösendorf, na az még igen.Kérdeztem honnan jött.Mondta Otthonról.Mondtam Erdélyból.Otthonról.Néha belehalgatok a muzsikálásába ha van kedvem.Talán már adtam neki már előtte is pár forintot mostanság nem sok pénzem van.

Lehetne Eszterangyal is.Van egy mondás, Akik ma szentek, azok tegnap még nem voltak azok.A helyzet nem reménytelen.Ön rendkivül jószivű, csak van némi furcsaság önben, na most nem az étkezésére gondolok, szerintem van annál több is.De főzni biztos tud.Azt én is szeretek.Itthon most szervezési gondjaim vannak,de nincs megoldhatalan, majd anapoknban vagy most berendezem majd a kis konyhámat ujra, rendberakva,hogy helyén legyen minden, mostanság mással voltam elfogalalva.Az a takaritás nem áll jól önnek, én is szeretek takaritani, de ez aTibor Zsámboki Ecuadorban cselédet tart,Néha én is gondoltam hogy lehet hogy elfoglalt leszek a jövőben és nekem is kéne egy.

ja, a bura gospel 4 kekerékkel vagy plussz kerékkel

? mindegy is már, azthiszem

TAFA

ez talán valami marokkói szó lehet, de az is lehet hogy Puerto Ricoi

Tibor Zsámboki azt mondta hogy a törzs tao hangjával el lehet aludni

Aztis mondta hogy a felelősség a legfontosabb.Biztos itt maradtam le..

gen várom lola, ugy általában sokszor nem mindig van amikor ugy gondlom hogy egyáltalán nincs kedvem a társaságára ,azért mert nem szeret, ami talán nem biztos de nem isr nekem sose hiába kérdezem hogy van, ugy érzem becsapott régen, én meg sajnálom hogy nem lehetek a barátja, és féltem őt és másokat is ezért voltam itt, én elég durván tudok bulizni, tönkre teszem magam vagy már sikerült,,de a szereléshez nemigazán értek vagy csak régen értettem hozzá nagyKkedvüen

segitesz rajtam lola, Irtam a blogomba., elolvasnád és segitneáé?

a blogomban is ott van ez a szöveg, de nem végig, van talán némi sirhatnékom, a haláltól még félek, de azt mondják nem kell hanem az Istenre kell gondolni, vagy valami képet kirakni róla, a szobámban van ilyen kép

apum csak kérdezte? más usszon hrllyettem?én meg mondtam hogy nem

A blog olyan mintha magadban beszélnél...Bár ez sem jobb:)Egyébként én Esztert ezért elítélem nagyon mélyen,hogy nem képes válaszolni ...Pedig Spell várja és ez így nagyon igazságtalan...vagy nem is várja,nem tudom..

irj blogot, spellbound.

Steve Vai - Bad horsie

A live at Astoria dvd-met odaajándékoztam egy boltosnak, mikor múltkor nem volt pénzem, nem akarta lefogadni, vettek aztszem nekem zsebkendőt, vizre nem volt pénzem, de amúgy jól reztem magam.Kaptam cserébe egy aztszem nescafé 3 in 1. Otthon később már megittam, mikor hazaértem.

Ez performance

http://soundcloud.com/kovary/tone-loc-wild-thing-kovary

csak tudnám miről szól a szövege, ide is beteszem önnek, hátha tetszik, nekem igen

Kedves Eszterem

Tudja mit, beszélgessen a saját gyerekével a zimankooo verséről.Hátha ő talán megérti önt vagy ugy érzi hogy ő meg tudja érteni önt.Ön mindig is furcsa volt nekem, de ha egyre furcsább az nem jó jel.Vagy netán igen?

Kicsit furcsa, kicsit büdi, kicsit aranyos, a többit már magamtól meglátom.Meddig lát a szemlátomásom.Szép napokat, olvasson sokat, főleg jót, gyerekével együtt, testvérét tanitsa főzni padlizsánkrémre, ön biztos specialaitsája.Főleg ha leirja neki előre az ember, ő meg remélhetőleg egyszer el is olvassa.Én emg talán, vmi.Olyan jó,az mindig jó.Ott sosincs, csakúgy vannnak, aztán meg jönnek.És akkor majd más beszélget a gyerekével, már akinek fontos.Főleg a zimankooo megértése.Tudja, ha nem kérdezzen? Én szoktam kérdezni.

Hogy van kedves eszter?

halihó

hullik a zimankooio

ó,de jó lenne óó de szép lenne óóóóde kellene, öö óóóóó des zereetném, óóóó, óó de mással lenne

ja a REANAL az egy jó márka, volt belőle esernyő ,nem tudom mivan vele, de az a floppydisktartópénztárcám , annak az a márkája

ördög-angyal

kicsoda a csoda, micsoda

ami nem a csoda