Tartalmak létrehozásához (vagy Regisztráció) szükséges.

Üzenetek Babarczy Eszternek

Látom Gaby unatkozol.Szerintem te azért jársz ide mert nincs mit csinálnod, amit nagyon sajnálok, hogy olyan az életed hogy ennél a rendkivüli helynél nincs jobb dolog.Szerintem másoknak sem.Hát nekem nincs túl sok barátom, különben nem járnék ide, gondolom te se lehetsz velük teli.Ne akarj beteg lenni, se idetartozni, nincs benne semmi jó, nekem jobb volt addig mig többet voltam a barátaimmal.Nem vagy kiközösitve, csak sokan ugy gondoljak csak az értheti meg őt aki szintén átment hasonló dolgokon, mert ha még rászólsz valakire hogy nem biztos ez a dolgok helyes lereagálása még megsértődik, hasonló a hasonlóval barátkozik.

ddddddddd... illetve bruhuhuhu

No de kedves Lola csak nem gondolta tan , hogy ezeknek itt ketszer megvakarja a buksijat elmond egy esti meset .akkor maris megvigasztalodnak ?dddddddd ... na  ilyen vickeset is regen olvastam itt .....

a burasok tulnyomo resze full extras elmebajos de a javabol es meg nem is tagadjak ott log mindenkinek a korlapja az adatlapjan ,

Mit gondolt kerem , hogy itt babazsurt tartanak a kedves felhasznalok ? es vigyazzon mert en is annyira bolond vagyok , hogy ha talakozunk az utcan meg az is lehet , hogy uvolteni fogok magara de ki tudja meg az is lehet ugatni fogok es megharapom

en kicsit haragszom rajuk mert le vagyok nezve meg ki vagyok kozositve mert nem szedek igy semmit a megnyilvanulasaimra .dddd  ..... de nagyon igyekszem .. lehet az ev vegre mar egy halom gyogyszert fogok szedni es meg az is lehet kiallok valahova leugrani , ugyis olyan unalmas ebben a varosban a kozelet  , lehet  feldobom  kozhangulatot  egy kicsit ,

Szia. Légyszives töröld a regisztrációmat.Nem tartozom ide,itt nagyon durva dolgok vannak,számomra félelmetes és ezeken az embereken én segiteni nem tudok.Kérlek tartsd tiszteletben a kérésem és törölj. köszi.Lola.

Ismeri o magat  amennyire kell es mar hogyne lehetne velemenyed .Nem hinnem , hogy tettem volna bizonysagot a vilagkepemrol ha nekem van olyanom egyaltalan(lehet majd bepoooooooooootolom) a te vilagkeped valoszinu rendezett . Na szoval csak ismeteleni tudom magamat szedjuk ki mar azokat a gerendakat a szemunkbol neha . A tobbire nincs mit reagalnom , tok folosleges .

Gaby

Te eddig még egy másik világképről tettél bizonyságot, honnan tudod akkor mi tartozik ehhez, miért ne lehet ne megitélni bármit is? Nem értem, rövidke magyarázatot is irtam hogy miből látom én azt.Nekem közömbös liliom, azért még lehet véleményem és ha az éppen negativ azon akkor meg kell sértődni és nem azt megvizsgálni inkább hogy mennyi benne az igazság.

De mond meg akkor mit követelek tőle? Irtam egy konkrét dolgot is Eszternek hogy tegyen meg nekem/értem? Hát megpróbálom kimutatni hogy én szivesen barátkoznék vele, mert ilyennek vaggy olyanak találom számomra.Hát egyidőben, megnyugvást vagy reményt találtam benne, csak abban hogy létezik, hogy kedves volt velem,.Most erre nincs szükségem.Nem szoktam másokra negativan gondolni(sötét gondolatok:)), hibáztatni, az nem szeretet.Hát liliomról nem ezt látni.Hát ha valakinek annyire fontos hogy véleményt alkosson akkor ide jön és elmondja nekem, nem fogom kérdezgetni az embereket.

liliom

Én elolvastam amiket irsz, és abban ezt látom.Csak elvi szinten követelőzöl, még szerencse hogy nem mész oda másokhoz.Nem bánt engem benned semmi, csak ilyen véleménnyel vagyok rólad, felőlem csinálhatod tovább, én nem akarlak megállitani benne, nem érdekelsz engem , nem vagyunk barátok.És ha lehet ne bánts se engem se másokat, mert nem fogok hozzád szólni ha szándékosan sértegetsz.

Nos legy akkor tokeltes de jelzem az itelkezes kisse messze all a tokeltessegtol . Te nem birod liliomot es ha alkalmad adodik ra beleszursz egy kis tusket . A Babarczy Eszterrol valo abranozasod is kovetlezos , olvass csak vissza olvasd el ujra amit irtal itt . Ha nem ertsz egyet a velemenyemmel kerdezzel meg masokat is pusztan kivancsisagbol , hogy hasonlo velemenyen vannak e velem . Vegezetul , a sajat szemunkbol sem art neha kivenni a gerendat  mert akkor tisztabban  lathatjuk a masik szemben a szalkat .

Köszönöm, de én nem szeretnék hibákat véteni az életben, Isten a világot tökéletesnek teremtette, mi lenne neki az öröm a tökéletlenségben, ez abszurd.Lehet tökéletesnek lenni hibák nélkül.Aki tudatlanságban akar élni megteheti, aludni mindig lehet.Én nem követelek semmit a sorstól, csinálom amitől boldog vagyok, és nem vágyakozásban élem meg az életet.Isten mindenkinek megadja azt amire szüksége van.Isten a saját akartát fogja teljesiteni, nem az övét, ő tudja mi a helyes..Hát vannak hálátlan emberek is.A sziv egy teljes egész, következtetek ha szeretsz vele akkor te is egész leszel vele.Hát a szenvedéssel jól el lehet tölteni az időt, nagyon letudja foglalni az embert, olyankor szerintem nincs egyedül.Ennél jobb ha csak a fájdalmaidon sirdogálsz.Amit ő csinál az már több ennél, másokban látja élete boldogtalanságát és nem adni akar annak akinek lehetősége lenne hanem kapni, könyörögni hogy szeressék.Amit ő csinál azt én nem tartom szeretetnek, lehetséges hogy ugy gondolja a másik fél hogy nincs mit kapnia, elfogadnia tőle, ezért szakadt meg a kapcsolata.Ő tényleg csak vágyakozik, hogy milyen jó lenne igy meg ugy, követelőzik.A szeretet ellen nem kell telni semmit, az a legnyagszerübb dolog, azt élni, megélni kell.Ne hasonlits vele össze.

Peldaul en elfogadtam ot ahogy van itt . az eletben  nem tudom mikent viszonyulnek hozza emberkent  Nagyon hianyozna a burarol ha nem irna tobbet . Szerintem a masok fajdalmat is aterzi. Ember hibak nelkul nem letezik az ove is megvan ez enyem is meg a tied is . Mindenki azt koveteli a sorstol amitnek a  hianyatol  ugy erzi  hogy boldogtalan (ha ez kovetelozes egyaltalan) en csak ez erzeseit olvasom es a vagyait amelyek ha betelejeseulnenek talan egeszebb ember lenne (talan nem )

Valoban vannak emberek akik tudatalatt szeretnek szenvedni es fogalmuk sincs rola , hogy sok esetben a szenvedest sajat maguk idezik elo , de a lelek nem egy iranyithato valami a lelek testunktol es agyunktol fuggetlen eletet el . Volt ido mikor maskent velekedtem errol. Ha valakit szeretsz te sem tudsz ellene tenni  semmit amint latom, mint ahogy o sem tud tenni ellene semmit  (,ezen elgondolkozhatnal )Tulajdonkeppen azt is lehetne mondani , hogy  hasonlo problematok van , akkor meg minek hadakozni ?

liliom

szerintem te egy hálátlan és követelőző ember vagy és nemhinném hogy ha nem kapsz meg valamit ezért másokat kellene bántani

én legalább az érzéseimben örömet kapok, ha nem is ez a boldogság csúcsa, de ha szenvedek akkor abbahagyom, hülye nem vagyok, hogy mások miatt boldogtalan legyek, mert én ugy gondolom hogy csak tőle, egy embertől tudnám megkapni a szeretetet, mig léteznek más emberek is, te neked nem a szeretet kell hanem a másik ember, a vele dédelgetett álmaid

Látja Eszter, engem itt bántanak, mert próbálok kedves lenni önhöz, még a végén megesznek itt engem.Egyesek szerint beteges vonzalmam van önhöz.Tessék engem megvédeni, vagy megmosni a krokodilhajam.Hát az érzelmeket nem szabad elfojtani, hát próbálok kedves lenni ha tudok.Ellenben ön ide se krokodilozik.Én nem tudom mit kell tenni ha valaki nem szeret viszont, mert közömbös nem tudok lenni ön iránt.Mit javasol?

ha a kiskrokodil egyedül marad akkor megtanul könnyeket hullatni, ugye nem szeretné?

persze ha ön valamilyen más állatfajta akkor tévedtem, én csak mamát kerestem.Persze a kisororzslánt sem tudja meggyőzni hogy barátkozzon velem, hogy ne legyek annyira egyedül.

hogy nagyon ne ijjedjen meg a krokodiltól, én ugy gondolom hogy egy kiskrokokodil vagyok, aki szeretne odauszni egy mamakrokokodilhoz, aki lehet nem is az ő mamája, de meglátta és szeretné ha befogadná, hogy ne legyen egyedül, a mamakrokodil biztos furcsán nézz a kicsire és gondolkodik, megérdemli- e a pici az ő tiszta szivét és szerető arcát.A kiskrokodil szeretne biztonságban lenni és nem egyedül felnőni.Nagyon elkóborolt a kiskorkodil mert találkozott egy mocsári aligátorral aki nem a környékre való.A vizisiklóval szokott játszani, elkapni sose tudja, ezért inkább barátok.A kisororszlán meg nem akar vele barátkozni hiába kérte meg rá.Lehet a mamakrokodil elakarja üldözni az ő területéről, mert félti a sajátjait és akkor már biztosan egyedül marad a kiskrokodil, mert a környéken nincs több mamakrokodil és igy kell felnőnie.Azért próbál körülötte uszkálni hátha egyszer felismeri.

Ha én nemtudok önhöz odafutni és adni önnek valamit akkor ön miért nem jön hozzám és ön ad valamit nekem?Lehet azért nem tudok odamenni még mert pici vagyok, de egyzer majd megnövök és majd én is odatudok menni önhöz.Nem szeretném tudatlanságban leélni az életem.Lehet azért tartok még itt mert nem mutatott példát nekem, mást nem figyeltem és nem érdekelt.

Idézet tőle: Mona

Kedves Eszter!

Kérem szépen a regem törlését, nagyon köszönöm!

Mona

Kedves Eszter!

Remélem, hogy még nem olvastad ezt, mert én is idétlennek érzem, hogy egyik nap a regisztrációm törlését, másik nap pedig az ettől való eltekintést kérem. Nagyon örülök és hálás vagyok, amiért létrehoztad a burát, szeretnék maradni.

Üdv,

Mona

Idézet tőle: purify

Szabad tudni, hogy miért szeretnéd töröltetni magad, Mona? Lehet, hogy önzően hangzik, de nagy veszteségnek érezném.

Köszönöm Purify, nagyon kedves vagy!

Bocsánat hogy belementem egy olyan felsőbbrendüségi-alsóbbrendüségi játékba hogy ön királylány én meg városi legény.A tudatlanságommal küdenem kell, ha egyáltalán felismerek, szerencsére szoktam olvasni.Nem reménykedek, csak várok, hátha egyszer hozzám szól, vagy lesz mihez hozzászólnia ha irok.Én most youtube-on a Foxy Shazam 2012-es albumát hallgatom, csak ajánlani tudom , sztem nagyon jó.Pénzem nincs cd lemezre, a könyvtárba meg alig van valami.Sajnos nem értek a zenéhez hogy ugy igazán tudjak beszélgetni róla, nincs hallásom, se olyan ismerősöm aki tudna bárrmit is magyarázni róla, könyvet még nem kerestem ezzel kapcsolatban hogy tudjak belőle tanulni.Csak hallgatom.

Kedves B.Eszter!

Töröld a regisztrációmat légyszíves....

Köszönöm!!!:-)

Szabad tudni, hogy miért szeretnéd töröltetni magad, Mona? Lehet, hogy önzően hangzik, de nagy veszteségnek érezném.

Kedves Eszter!

Kérem szépen a regem törlését, nagyon köszönöm!

Mona

Kedves Eszter!

Szeretném ha törölnéd a regisztrációmat!

Köszönöm!

k.

Kedves nemtomka!

Mennyi ideig szeretnéd,hogy könyörögjek a regisztrációm törléséért?:-)

Ha esetleg valakit érdekel az ,hogy miért hagyom itt ezt a közösséget,elmondom röviden: 

A moderácio rugalmatlan,az admin nem képes kulturált mederbe terelni a vitákat,sőt egyenesen provokálónak találom a viselkedését.

Amit leírtam a magánvéleményem.   , 

Én ugy gondolom hogy ön ugy gondolja hogy én nem tudom önt szeretni és ezért nem szeret engem.Úgy érzem nekünk nincs közös célunk(barátság) és nincs szüksége rám.Nem gondolnom hogy többet kellett volna nekem szenvednem vagy több nehézségre lenne szükségem ,hogy nekem ne lenne szükségem segitségre, hagyni az embert hogy majd tanul a saját hibájából.

Kedves Eszter!

Töröld a regemet légyszíves!

Köszönöm!

egyébként anyukám nem félt, csak nem szeretné ha mamámnak a terhére lennék.Jelenleg nincs semmi bajom és ennek nagyon örülök.Ő inkább csak mindig magának akar és ezt nem szeretem.A legrosszabb mikor azt mondja hogy nem kellek senki másnak csak neki.

rendben, várom

Nem szeretném offolni a topikot, priviben válaszolok.

kedves Mona

Lehet én elfoglat vagyok B.E. irásaival kapcsolatban.Egyébként hogy milyen a jó iró, szerintem aki nem utánoz senkit, aztán vagy tetszik vagy nem.Mármint nekem.Szerintem lehet itt bármiről irni.A magány sem jó dolog, az is enyhülhet.Én nem követeltem tőle barátságot, ha mégis annak látszik sajnálom.Követelni nem szabad semmit, az se visz előrébb.Volt már olyan hogy szerelmes volt belém valaki én nekem viszont nem tetszett.Annyi különbség van hogy ő nem tudta milyen vagyok, csak látott.Festett rólam egyképet is.Nem örültem neki, mert teljesen más ember volt mint én, aztán az meg nem ugy van hogy aki jön szembe az utcán azt elkapom és arra kényszeritem hogy olyan legyen mint én.Nem volt kiváncsi rám igazán.Szerintem nekem nincsen óriási szeretet igényem felé.Régen lemondtam volna mindenről érte, és gondoltam már arra is ha ővé nem leszek akkor senkié.Elmúlt.Remélem.aztán közbe lett egy barátom akivel jól elvoltam és már nem érdekelt annyira Eszter, mivel képes vagyok tudomásul venni azt hogy ő nem akar tőlem/velem semmit.Sajnálom.Aztán az iskolám nem skerült, nem én akartam azt megint, okos meg nem vagyok eléggé.A mostanit sem akarom, de próbálom elképzelni magam benne, valamit muszály csinálni.Aztán mikor beteg lettem és rossz volt a szüleimmel, rengeteget gondoltam rá, mert nekem ő a jóság mintaképe.Benne tudtam bizni és vártam hogy egyszer megment.De semmi.Elmúlt ,sok idő eltelt azóta és lehet sajnos, ezt majd ő eldönti, a sexuális vágyaimat nem fogtam vissza ami felé irányultak.Régen nem érdekelt ilyen téren.Már ma sem.Elmúlik ez is.Viszont a kezdetektől.3,5 éve nagyon vágytam rá hogy a közelébe legyek.Ez nem látszik megvalósulni.Szomorú vagyok.Nekem ő a jóságot , a törődést, a kedvességet és a szépséget képviseli.Ebből én nem kapok semmit.Inspirálna a tanulásra ha már olyan sokat tanult és remélem boldog tőle, de nekem az utóbbi években nem jönnek ki a lépések, most sem.ezért rosszul érzem magam.Nem még egy éve telik el, hanem félek az egész életem.Sajnos középsuliban nem tanultam, most iszom a levét, a betegségeim meg csak nehezitenek.Segitséget próbáltam kérni.Nem kaptam, most ugy érzem annak is iszom a levét.

Neked nem volt még hogy korkülénbség ellenére vonzódtál máshoz?

Kedves Spellbound-Hajnal21!

-Rengeteg témát érint, csak arról, hogy ki a jó író, milyen a jó írás, mi motiválja az írót, mi kellene, hogy ma motiválja, milyen irányzatokba, külön topikot igényelne.

-Ugyanez vonatkozik az újságírásra is.

-Ezt a helyet elsősorban arra hozta létre B. Eszter (amennyiben jól értelmeztem a főoldalt), hogy ki-ki beszámolhasson mentális panaszairól, beszélgethessen sorstársakkal és segítőkkel nyíltan, vagy privát módon. Emberek vagyunk, sorstársak között szövődhetnek szerelmek, ahogy bárhol. Nyilván együttélések, házasságok is kialakulhatnak ezekből.

-Ki-mit írjon a reglapjára? Ez legyen szabadon választott, ahogyan az is, hogy fotóval, vagy anélkül kíván-e itt lenni. Úgy gondolom, hogy Eszter éppen annyit írt magáról, amennyi idetartozik, sőt azt a lehetőséget is felkínálta, hogy FB-n elérjük.

-Barátságot senkitől nem lehet követelni. Önként adja azt, ahogyan önként ossza meg magánéletét abban a tempóban, ahogyan neki megfelel. Én mindig ezt tartom szem előtt barátkozásnál. Van, hogy egy évig is hallgatok türelemmel, és hirtelen az a valaki egy napon úgy érzi, hogy mondani akar nekem valamit. Vagy soha nem jön el ez a nap. Az ő döntése, a másiké és én ezt tiszteletben tartom.

-Ön élvezné ha valaki ismeretlenül megpróbálná óriási szeretetigényét, akár csak plátóian, neten keresztül magára zúdítani? Hmm?

- terápia vs. nagyi: ezt önnek kell éreznie mi lenne jobb? A természet felüdít, de ha instabil állapotban vagyunk, akkor kevéssé hatásos. Depressziós, vagy negatív szakasz beálltakor ugyanúgy a lakás foglya lehet, mint városban. Nyilván ettől félti édesanyja is.

-Örülök, hogy már nem iszik.

-Örülök, hogy van saját ingatlana, úgy érzem pozitív jövőképe van, hogy teljes életet élhet, munkát vállalhat stb. Higgyen magában, ebben biztatom is!:)

Üdv,

Mona

ön szerint én nem tudok a szivemből beszélni vagy nincs miről beszélnünk?

kedves Mona

azért mert tulajdonos még ő is ember, nem az számit amid van hanem aki vagy.Nem adtam neki most szerelmi ajánlatott, nem gondoltam rá hogy a szerelmemmel üldözöm ami amugy is csak plátói lenne, de ma már az sem.Nem ő kifejezetten az esetem, de szépnek, gyönyörűnek találom.A hugát más kapcsán kerestem és csak ugy megemlitettem hogy tetszik.Szerintem előfordul mással is, legfeljebb én le is irom.Barátom szerint elég baj ez nekik, a barátaimnak, mármint hogy igy érzek. Gondoltam is rá hogy lehetne tiszteletbeli kulturbarbár, bár mostanság már nem szoktunk összejárni barbárkodni, de ezt most te nem fogod érteni mi ez. Azért mert vannak irok és jól irnak az nem jelenti azt hogy tetszenek is.Csak jeleztem hogy nekem tetszik.Nem a megélhetésért vagy dicséretért kell irni, én inkább azért irnék mert szeretek, és másoknak örömet okozok vele, netán inspirálja, befolyásolja vele a világot az iró amivel előrébb viheti a világot abba az irányba amerre ő gondolja.

Már beszéltem anyukámmal hogy elköltözök mamámhoz.Ott mindig szivesen fogadnak, kérdés hogy elengednek-e.Na meg közbe a terápiámat csak itthon tudom folytatni, mert kétlem hogy két hónapra tudnék vidéken ineternetet bekötni, azt pedig azon keresztül folytatom.Ott tudom élvezni a nyugalmat és a nagy kertet.Na meg nem vagyok olyankor internet közelbe ami jót tesz szerintem nekem.Ismerkedni nem nagyon tudok.Egy lány volt ott ha őt megtalálom akkor talán.De ő csak átutazóban van ott a rokonainál, nem ott lakik.Nem járok ott szórakozóhelyre egyedül. Azért mert szépnek találsz valakit attól még leállhatsz vele beszélgetni vagy ő veled és forditva.Olvastalak téged, én nekem jelenleg nem kell sex, nem találtam jónak az önkielégitést sem.Egyedül csak dohányzom.Ez van a többi helyett.Én egyszer beszélgettem vele,és nekem szimpatikus embernek tünt.Baj az ha szeretnék vele beszélgetni?Próbálok nem kötődni semmihez,annak csak csalódás lehet a vége.Ha nem akar beszélgetni velem, attől még leirhatom gondjaimat, gondolataimat.Másnak is megtehetem, talán még mr zsivany aki erre alkalmas,de azért én szeretnék neki beszámolni hogy tudjon rólam.Ha nem akar tudni rólam azt tudja közölni is velem.Eddig csak azt közölte hogy segitséget nem kaphatok tőle.Az viszont rosszul esett tavaly hogy se ő se a testvére nem akart velem beszélni a tanulmányaimról.Pszichológusom biztat rá, de ő nem ismeri a hazai iskolai rendszert,külföldön él. Ma már nem aktuális ez, mert barátommal megtudom ezt beszélni, viszont lehet nem csináltam volna annyi hülyeséget és nem kerülök be korházba sem, ha ez nem igy történt volna.Akkor tudnám üldözni szerelmi ajánlatokkal, mint azt alább emlitettem, hogy ha lenne egzisztenciám, de az nincs és félek sose lesz.A testvérét pedig "titkolta", sose beszélt rőla, iwiwen tudtam meg hogy létezik, pedig engem érdekelt volna minden.Itt szerintem sokan beszélnek a mindennapjaikról, személyes dolgaikról, ha sorstárs akkor ő is megteheti.Igaz lehet erre csak én vagyok kiváncsi.Pl. Pottomnek inetrneten keresztül lett férje, nem hinném hogy a státusza ami egyben sorstrás is ez arra intene hogy ő itt csak egy kivülálló aki itt kapcsolatokat nem akar létesiteni.

üdv

Kedves Hajnal21, nem gondolja, hogy a tulajdonost-ha mégoly szemrevaló is-sosem szabad  szerelmi ajánlatokkal üldözni? Pláne a neten kutakodva a testvérét?! Örülök, hogy Babarczy Eszter ön szerint "egész ügyesen ír", szerencsére ezt főszerkesztők, újságíró kollégák és még sokan is így gondolják, azért elismert újságíró (is).(Most idetennék egy ironikus szmájlijelet, de sajnos azt még nem találták fel.)

Tanácsolom, hogy költözzön a nagyijához vakációra, élvezze a természetet, ismerkedjen, beszélgessen mindenféle emberrel. Talán lesz köztük csinos, független lány is.

Kedves Eszter

Visszajöttem mert elszomorodtam.Nekem alapvetően csak 2 problémám van, egy a megélhetésem a jövőben, kettő a barátságaim.Egy ideje már nem járok el sehová és nem tartom a kapcsolatot senkivel.Nem iszok már egy ideje és nem is tervezem már többé hogy igyak bármikor is, igy nem is járok el szrakozóhelyekre.Ezenkivül viszont sose volt társaságom, csak ott, és ha lejárnék akkor talán még most is lenne, ezen gondolkodom hogyan csináljam.Egy ideje már csak szódázok vagy alkoholmentes sört iszok, csak már pénzem sincs rá nagyon, általában mindig elköltöm könyvekre.Szóval mostanság miután kijöttem a korházból eléggé magányos lettem, vagyok, olvasáson és netezésen kivül semmit nem csinálok,meg a háztartás még valamennyire, de abban már kezd kiveszni a boldogságom.Nem tudom hogyan éljek, mert manapság már a semmitevésben meg volt az örömöm mára ez nincs.Csak azt tudom hogy nem igy szeretnék élni és szeretnék elköltölzni szüleimtől,mert nem szeretek itthon lenni.Mamámnál jó volt, de miután bekerültem korházba nem mehette oda, senkit nem érdekelt én mit akarok, most meg nyáron nem lenne pénzem utazgatni, mert ott nincs internet és azon keresztül van a terápiám.Viszont nagyon szeretnék most ott lenni, mint tavaly egy rövid ideig, akkor az számomra nagyon megnyugtató volt.Aztán addig nem tudom, de valahogy szeretném megoldani a terápiámat, meg anyukámmal a költözést.Ott valahogy nem zavar hogy egyedül vagyok, ott van a sok rokonom akik szeretnek engem és akik közt jól érzem magam.Most ezt szeretném.Aztán ott van az iskola, ami lehet el sem indul, holnap fogok jelentkezni, de csak szeptemberben derül ki hogy egyáltalán le lehet e kezdeni.Tavaly volt.Ha nem sikerül akkor nem tudom mit kezdjek az életemmel.Egyedül amit szeretek mostanság az a vallás és a spiritualizmus.Elkezdtem olvasni a Bhagavad - Gitát és szépnek találom és teljesen eltudom képzelni hogy beálljak közéjük szerzetesnek és majd utána megpróbálni tanulni.Majd megveszem más magyarázatával is, nem csak a Krishnásokéval.Mostanság nem sok kedvem van tanulni.Eredetielg én jógaoktató vagy buddhista tanitó szerettem volna lenni, csak bekerültem korházba , igy nem jelentkeztem.Oda sajnos van alkallmassági és abetegségem miatt lehet nem vennének fel.Ezen szoktam szomorkodni, hogy nincs már értelme az életemnek, se iskola-munka, se barátaim nincsenek, a családom meg rosszabb lett időközbe és én nekik nem számitok most sem mint semmikor régebben sem, csak egy picit.A szüleim közt jobb a viszony ahogy én látom,annak tudok örülni, talán mert szegényebbek lettünk azért.Testvérem külföldön van, de se munkát nem tudnak szerezni nekem, se nem éri meg igazán kimenni dolgozni.Itthon meg semmilyen munkát nem lehet találni.Van egy ingatlanom és ha eladnám lenne belőle egy lakásom, de eltartani már nem tudnám magam.Viszont itthon most már az évek alatt ami rosszat kaptam szüleimtől már nem vagyok hajlandó elviselni.Beteg sem lettem volna ennyire sose ha egy rendes család vagyunk.Mostanra már jól lettem és unatkozom.Régen mindig az volt a feladatom magamnak hogy valahogy jól tudjam érezni magam , tudjak rendesen aludni.Akkor még munkát iskolát el sem tudtamvolna képzelni.Nekem olvasni kellett megtanulnom, mert nagyon rosszul ment az olvasás.Most meg attól félek hogy nem fog menni az iskola ami eddig még sosem ment.De ha nem sikerül semmi akkor sose fogok tudni önnel barátkozni.Önben meg egy barátomban biztam meg eddig mindig, csak a barátom előtt szégyelltem magam, ön előtt meg nem.Ha én beállnék krishnásnak akkor barátkozna velem?Lehet nem vagyok jó beszélgetőpartnernek, mert tanult ember nem vagyok és semmiben sem emelkedek ki.Érdekesnek nem mondhatnám az életem, mert én nem tanulok semmit.A Bibliát is szoktam olvasni, igaz csak az evangéliumokat, mert egyszer elkezdtem az ótestamentummal, de abbahagytam, nekem túl száraznak tünt.De nekem a hinduizmus és a lemondás ami szimpatikus, csak még nem értem, viszont elfogadom.Én másba nem találok örömet.Én szerettem volna önnel barátkozni, de úgy látszik ez nem sikerült.Megkérdezhetem miért nem?Én nagyon szomorú lettem hogy itthagytam ezt a helyet, azthiszem picit függő lettem.Meg nem is volt már életem,mint hogy vártok hogy egyszer majd a közelébe lehessek.Szeretnék elmenni egyszer túrázni a nyáron, nem tudom lesz- e rá alkalmam.Meg egy két baráttal felvenni a kapcsolatot, elmenni a krishnásokhoz beszélgetni.Elolvastam a blogját,eddig nem tettem.Ön nagyon ügyesen ir.Egyébként külsőre , nekem a huga tetszik.Én ezt megirtam neki egy levelemben az iwiwen amit ő nem olvasott el.Viszont csak önt tudom olvasni és én önt megkedveltem és emellett még nagyon szép is.A szerelemről lemondok, mert ön egy sort nem tud nekem irni, igy nincs értelme.Ezzel szeretnék felhagyni, mert nem tudom milyen lenne és jelenleg elképzelhetetlen.Miért nem ir semmit a testvéréről, párszor már kértem erre önt?Én nem vagyok elfoglalt én unatkozom mostanság.Egyébként a gyereknevelésről is irhat vagy a gyerekéről, az is érdekel.(Hajnal21)

Idézet tőle: man

Idézet tőle: nemtomka

Lehet. Viszont mindkettő önmegtartóztatást igényel nem is kis mértékben ezért az én szemszögemből jó a hasonlat.

Értem,bár én csak olyan dolgokról szoktam következtetéseket levonni amiket személyesen is átéltem..(arra gondolok ,hogy mi igényel önmegtartóztatást ,és mi az ami nem.)

Bocs,nem tudtam ,hogy Te is hasonló betegséggel küzdessz ,mint purify.

Most figyeltem hogy kijavítottad a végét. Én ezt nem purify-re hegyeztem, hanem általában!! 🙂

Itt nem az a kérdés én milyen betegséggel küzdök, ha küzdök, de aki akarja ugyis érti. 🙂
Kóstolásból jeles. 😀 (y)

Idézet tőle: nemtomka

Lehet. Viszont mindkettő önmegtartóztatást igényel nem is kis mértékben ezért az én szemszögemből jó a hasonlat.

Értem,bár én csak olyan dolgokról szoktam következtetéseket levonni amiket személyesen is átéltem..(arra gondolok ,hogy mi igényel önmegtartóztatást ,és mi az ami nem.)

Bocs,nem tudtam ,hogy Te is hasonló betegséggel küzdessz ,mint purify.

.

Szia!

"Zárkozz be jó csajokkal egész életedre, de nem érhetsz hozzájuk és fél méternél nem mehetnek közelebb hozzád". Vajon mit tennél? :)"

Elég ijesztően hangzik...:D

A hasonlat viszont rossz..

Még annyit szeretnék hozzátenni, nem H.M-nek hanem mobidnak szól, ha továbbra is szeretnéd használni a nicked légy oly' jó és vedd el a klaviatúrát a barátodtól!

Sajnálom a fiadat!
Viszont ez nem ok és nem magyarázat arra,hogy betámadod a fórumot.Nagyon sokan nagyon sokmindent eltávolíttathatnák ilyen alapon mindenhonnan. (Én 3szor szültem halott gyermeket, mégsem támadom az abortuszról szóló oldalakat, egyszerűen nem járok oda és nem okolok senkit!!)Ez az oldal pont arról szól, hogy meg kell küzdenünk sokmindennel, néha ezerszer többel mint egy átlag embernek. Nyilván vannak furcsa és érthetetlen dolgok a kívülállóknak, de azok ha akarnak kérdeznek, ha nem, továbbállnak.Én személyszerint becsülöm azokat, akik csak fantáziálnak, mert fogalmad sincs, meg nekem se meg annak se aki nincs benne, hogy mekkora erőfeszítés, akarat kell hozzá. Ki kell próbálni. Zárkozz be jó csajokkal egész életedre, de nem érhetsz hozzájuk és fél méternél nem mehetnek közelebb hozzád. Vajon mit tennél? 🙂
Szóval légyszives állj le és ne látogasd az oldalt ha zavar! Kösz!

Jah, főoldal A búráról keírást ajánlom figyelmedbe!

újra én vagyok Horák Menyhért. 2007ben temettem el a fiamat, Pétert, aki 5 hónapos volt. ha ezt a fórumot nem zárják be, televiziós nyilvánosságra viszem. ez nem vicc,

liberális embernek tartom magam, de a büncselekmények nyilt forumon való társalgását ellenzem és ha kell, a legvégsökig el fogok menni, hogy az egész fórumot megszüntessék.

még egyszer utoljára kérem hagyják abba a pedofilia (büncselekmény) bármilyen formájában való hozzászólásokat, mer tmég egyzser szeretném hangsúlyozni, ez BÜNCSELEKMÉNY

tisztában vagyok a szólásszabadság hatalmával, de mivel nem zsidózunk mert az is büntetendö, igy nem beszélünk egy nyilt fórumon beteg pedofil emberek vágyairól. ez volt a legutolsó figyelmeztetésem. ha még egyszer meglátom hogy ez a fórum létezik, országos botrányt csinálok belöle. még egyszer nagyon szépen kérem Önöket hogy szüntessék meg a fórumot.

Idézet tőle: Mobid2

a barátom nevében irok most.

ha még egyszer nyilt büncselekményröl nyilt forumon irnak, beperellek titeket, nem akarok fenyegetözni, de ezt most ebben a pillanatban töröljétek. a pedofilia az büncselekmény.

Horák Menyhért

Véleményem szerint a saját nevedben és a saját gondolataidról kellene írnod és nem a barátodét, mert a barátod nem te vagy. Vagy igen?

A pedofília egy állapot, ugyanúgy mint a skizofrénia pl, vagy bármi hasonló. A terhesség is egy állapot, és a terhesség utáni depresszió is. Pedig a terhesség normális állapot, mégis van csecsemő gyilkosság is pl. A terhességet nem büntetik, de a gyilkosságot igen. :))
Erről ennyit.

A feljelentést meg lehet tenni, viszont azt hiszem a barátodnak kerülne sokba a hamis feljelenetés.

Megkérlek, hogy a saját gondolataidat tolmácsold és ne fegyegetőzzél!

Regisztráljon, és írhat ő is, vagy már regisztrált?

Hát akkor jöjjön ide, és írjon Eszternek, mond meg neki...

én tudom, de a barátom nem ért egyet.

A barátod ne üzenjen veled, hanem regisztráljon és írja le Ő, hogy mi a véleménye...

Mobid nem történt meg amiről ír.. csak fantázia.. a gondolatait bárki leírhatja itt, ez a lényege az oldalnak ezért nincs miért perelni.

Nem. A pedofília nem bűncselekmény.

A gyerekmolesztálás bűncselekmény. Nem molesztálok gyerekeket. Azt elítélem.

purify, a barátom nevében irom, a pedofilia nem büncselekmény?

Nem, ilyen bűncselekmény nincs.

Kérleg tájékozódj jogi körökben.

a barátom nevében irok most.

ha még egyszer nyilt büncselekményröl nyilt forumon irnak, beperellek titeket, nem akarok fenyegetözni, de ezt most ebben a pillanatban töröljétek. a pedofilia az büncselekmény.

Horák Menyhért