Zsongás

Nem tudom, normális dolog-e, nyilván nem, vagy nem tudom, de szeretem, ha zsong a fejem. Miért jó ez? Miért? Miért jó, ha gyógyszert veszek be és utána iszok alkoholt, persze mértékkel mindkettőt. Erre vajon rá lehet szokni?. Basszus, ha rendben lenne az életem, biztos nem vágynék erre.:(    Lehet jógáznom kéne. 

Szerző:

Nincs találat.

3 gondolat erről: “Zsongás”

 1. Nálam felejtettél egy .-ot. Visszahoztam: .

   

  Egyébként ez mit akart jelenteni? Hogy kit érdekel amit írtam?:) Nem probléma…..

   

  Te az alkoholt hogyan szoktad gyógyszerrel, ill melyik gyszer? Rászokni? Hát talán úgy lehet hogy érzed jobban hat ezért mindig ugy használod utána, nyilván nem véletlen van rajta hogy tilos az alkohol, de könnyű ezt mondani amikor már semmitől nem múlik a szorongás… Most hogy jött a jóidő végre tudok napszemüveget hordani így valamivel elviselhetőbb az utcán járkálás… Jóga: pont tegnap szedtem le egy jóga programot a telefonra, javás tehát régi telefonokon is megy, ha érdekel megírom, képpel mutatja a teendőket, nagyon klassz.

 2. Szia Remina!

  Erre bizony rá lehet szokni… 🙁 Ezt én is csináltam, de nem véletlenül van rajta – főleg az antidepresszánsok, szorongásoldók betegtájékoztatóján, hogy szedése alatt TILOS alkoholt fogyasztani. Sajna, ha nagy a kísértés, akkor bizony kipróbálja az ember… Én azt tapasztaltam, hogy több kárt okoz, mint hasznot. Adott pillanatban jobban érezheted magad tőle, múlik a feszültség, de… a hatás egyszercsak elmúlik. S elkezdessz újra vágyni rá. Ez pedig véget nem érő körforgásba juthat. Nyílván sokat nyom a latba, hogy úgy érzed: nincs rendben az életed. Olvastam egy ritka hasznos tanácsot nem is olyan régen: „ha van egy problémád és iszol, akkor már két problémád van” – és ez nagyon igaz!

 3. Egyáltalán nem azt jelentette, hogy kit érdekel, mert akkor nem is írtam volna semmit. Csak azt akartam kifejezni vele, hogy nálam is szokott így lenni, de azért nem írtam semmit, mert senkit nem szeretnék „rosszra” biztatni, vagyis ami károsítja az egészségét, pl. alkohol, lehet nem annak vetted volna, de ki tudja…na mindegy ez volt bennem, és ezért csak egy pont:)

  amúgy frontint szedek

  tényleg kéne jógáznom, hátha segítene sokmindenben, ha még van kedved, leírhatod a program nevét, mert érdekel. Jobbulást Neked:)

Írj megjegyzést