zajlik az élet

két hét eszeveszett diploma ünneplésen vagyok túl. minden este ittam, hajnalig vagy reggelig kimaradtam és minden megtörtént, ami csak előfordulhat az éjszakában. és tényleg minden. 

– ittam és fogyasztottam minden földi jót.

– bevezettem a villámpasi kifejezést. ők azok, akikről a franc se tudja honnan kerültek elő, de néhány órán át vonzóak, majd másnap délutánra már annyi üzenetet küldenek, hogy csak az jár a fejemben, hogy hogyan szabaduljak meg tőlük. volt pár ilyen az elmúlt két hétben, de sikerült mindenkit leépítenem. nagyon furák ezek a pasik, a pesti éjszakában kb. lehetetlen bárkit is elkerülni, de őket sikerült. senki sem ismeri őket, nem tudni, hogy dolgoznak-e valamit, senki nem látta őket se előttem, se utánam. fantomok.

– álompasi is felbukkant egy teljes borzasztó napra. ő akart találkozni, ehhez képest kb. semmit sem méltóztatott foglalkozni velem. felhozta az estét a barátnőmmel, tagadta, hogy megdugta volna, de nem mondtam meg neki, hogy szerintem hazudik. más emberek, meg telefon, meg a bámulás a nagy semmibe vonzóbb volt nálam. ezt eddig is tudtam, de ritka nagy bunkóság volt részéről lehívni csak azért, hogy szembesítsen vele újra, hogy mennyire érdektelen vagyok számára. amikor lépni akartam, akkor persze jött a hiszti, hogy semmiképpen, ne haragudjak, mindjárt befejezi az aktuális nagyon fontos dolgát aztán majd velem foglalkozik, mert ilyen meg olyan gyönyörű stb. vagyok, de ez nem történt meg. mivel balek vagyok, hagytam, hogy kb. 8 órán át húzza a dolgot. elmehet a picsába. azt hazudtam, hogy nem haragszom.

– 3 hét múlva együtt fesztiválozok említett barátnőmmel, aki még mindig nem tudja, hogy hogyan viszonyulok a történtekhez, addig ki kell dolgoznom valami stratégiát, hogy elviseljem. pillanatnyilag elképzelhetetlen, hogy sikerülni fog. neki is azt hazdudtam, hogy nem haragszom.

– volt egy rohadt nagy munkahelyi konfliktus, ami miatt nem zárható ki, hogy holnap kirúgnak. rettegtem tőle, de most már belátom, hogy nem tehetek ellene semmit. nagyon remélem, hogy nem így lesz, de erősen benne van a pakliban.

– volt továbbá: rengeteg ivás, nagyon drága éttermek, romkocsmák, utcazenélés, hippiskedés réten, kamu esküvő egy pultossal, kb. 20 új facebook barát és két sznob (de ugyan mire?) könyvelő picsával történő végleges szakítás. utóbbi már két éve érett.

most egy kicsit visszaveszek. egyrészt mert eltapsoltam egy rakat pénzt, másrészt mert készítem a májam a fesztiválozásra.

Szerző:

Belépett: 4 év

csaken

Blog kommentek: 764Blog bejegyzések: 87Regisztráció: 2011. 05. 16.

7 gondolat erről: “zajlik az élet”

 1. 🙂 Miért pont a burán blogolsz? Félre ne érts, nem elküldeni akarlak, de nekem nem tűnik annyira aggasztónak az állapotod. Azért én a helyedben vigyáznék ezekkel a „villámpasi”-kkal… bár biztosan nagyon ragaszkodóak. Lomolyan mondod, hogy 8 órát gitteltél együtt azzal a pasassal? Az jobbaknál már egy munkanap…

 2. miért, borzasztó állapotban kell lenni ahhoz, hogy valaki itt blogoljon?

  villámpasikkal nincs gond, mivel barátokkal nem kezdek, komoly kapcsolatot meg nem akarok, pont ilyenek kellenek. akik következmények nélkül leépíthetőek.

  igen, tényleg ekkora barom voltam. egy átlagos munkanap jóval szórakoztatóbb, mint említett úriember. erre emlékeztetem magam, ha azon kapnám magam, hogy hiányzik.

 3. értékelem a szmájlit, de vannak páran, akik ezt teljesen komolyan gondolják.

  szerintem minden személyiségben vannak olyan dolgok, amin dolgozni kell. vagy legalábbis érdemes. én úgy tekintek a búrára, mint olyan emberek közösségére, akik nem tagadják, hogy gondjaik vannak és hajlandóak foglalkozni vele. vannak, akiknél ez konstruktív (mondjuk terápiás jelleggel írnak, adnak és kérnek tanácsot terápiákról/gyógyszerekről) mások meg kényszeresen bizonygatják, hogy nekik a legeslegrosszabb a világon és akiknek kevésbé súlyos gondjaik vannak, azok takarodjanak innen.

  engem valóban nem erőszakolt meg az apám, van fedél a fejem fölött és vélhetően egy darbig még lesz is, viszont hosszútávon nehezen boldogulok az emberi kapcsolatokkal, messze nem tartok ott az életemben, ahol szeretnék és nem érzem magam alkalmasnak/hajlandónak hagyományos női szerepekre. és amíg ez így van, addig szerintem van helyem itt.

 4. Én csak azért gondoltam, mert aTied itt a legjobb blog (nyali-fali), és hogy statisztikai okokból nem akartál volna-e máshol… Bár lehet, hogy itt azért többen látják, mint egy tök ismertetlen helyen, nem tudom. Én is régóta írok blogot, és még mindig nem vagyok tisztában ezekkel a kérdésekkel. Gondoltam, hátha Te igen.

  Mondjuk ez a legjobb blog dolog, gondolom, szubjektív, de a Tied rendszeres, ami itt általában nem jellemző. Úgyhogy már csak azért is. (Szólj, ha idegesítő, hogy nagybetűvel írlak, mostanában szoktam rá.)

 5. Egyéjszakás pasik? Oszt’ ebben mi a baj? Ha van lóvé, arra való, h eltapsoljuk… A barátnőt meg akkor is elküldeném a bús maszatos büdös ‘csába!

  Egyszerűen vállalod a személyiséged, és még egy lépés: fogadd is el!

Írj megjegyzést