Visszatérő álom

van egy visszatérő álmom.
van egy hatalmas épület, beton az egész, különböző szintek vannak, de egyikről nem lehet átmenni a másikra.
egyedül lifttel lehet menni, és mindig olyan személlyel vagyok, akit szeretek.
elszakítanak tőle, én a felette lévő szinten állok, és kiabálok neki, de nem tudok lemenni hozzá, és ő sem tud feljönni hozzám.
nagyon büdös van.
aztán egyszer csak az udvaron vagyok, ami hatalmas.
egyik részében emeletes házak vannak, az erkélyeken kiteregetett lepedőket fúj a szél, a házak előtt meg gyerekek játszanak.
aztán továbbmegyek.
egy elkerített részhez érek, ahol lovak véres teteme van.
rengeteg lótetem egymás hegyén-hátán.
sötét van.
és itt mindig felébredek.

Szerző:

Belépett: 4 év

memphisgirl

Blog kommentek: 1857Blog bejegyzések: 507Regisztráció: 2010. 08. 10.

3 gondolat erről: “Visszatérő álom”

 1. Nekem is van egy visszatérő álmom.Nekilendülök,-felemelkedek a földről és repülök.Élvezem.Aztán egy idő után már nem tudom szabályozni az utamat.Végül annyira nem,hogy lezuhanok.Meghalok.Olyankor ébredek fel.Gyakran álmodom ezt.

  ….nem visszatérő,de többször előfordult,hogy álmomban megszúrtak,meglőttek,stb. Ilyenkor valós fizikai fájdalmakra édredek felpl.láblövéskor annyira begörcsöl a lábam,hogy még ébren is üvölteni tudnék a kíntól.Várnom kell,hogy elmúljon a fájdalom.

 2. Memphisgirl, gyönyörűen írtad le az álmod.

  te is, anmen.

  Nekem is volt visszatérő álmom… Tigrisekkel. Valahogy mindig találkozom, összefutok velük, és iszonyatos rettegés lesz úrrá rajtam. Tudom, hogy bármelyik pillanatban rám támadhat(nak).

  Érzem az erejüket, és hogy én egy semmi vagyok. Megbénulok, és várom a halált.

 3. Egy igazi rémálom:

  Felkel a Nap, – nekem is muszáj.Olyan erők húznak ki az ágyból,amik mindent felülírnak.Idegen emberek közé kell mennem.Mind gyűlöljük egymást.Sokuk engem bámul.idegennek érzem magam.Egyre távolodom az otthonomtól.Egyedül vagyok,Az arcuk szájjá változik,testük mozgó belekké,beszélő gyomrokká.Undorodom a szagoktól,érzem,ahogy fertőz a közös légtér.Szóval ezek szülik a katonákat,ezek nemzik a halált hozó lárvákat,ezek lennének … a Szörnyek…..Hasonló vagyok ,de mégis más.Ruha borítja őket.Megölik,megfojtják egymást; Ha ehínség van,még egy falat kenyérért is.És bármiért,ha béke van,akkor is.Erre lettek teremtve.Időzített biogépek.Elég egy szikra.Bámulatos,csodálatos alkotások.Megtestesült kegyetlenségek.Összezárva velük egy szűk helyre.Minden nap.Én.Minden nap.

  Felébrednék,de nem kell.Ébren vagyok.Emberek vesznek körül.

  Nem álom. 

Írj megjegyzést