Velaxin

Sziasztok! Jelenleg Escitilt szedek, de nem használ az emelés ellenére sem, ezért az orvosom váltani akar Velaxinra. Nagyon félek tőle, mert már volt rossz tapasztalatom az antidepikkel (szerotonin szindróma) és elkövettem azt a hibát, hogy előre elolvastam a betegtájékoztatót. Aki már szedett ,vagy jelenleg is szed Velaxint ,kérem ossza meg velem a tapasztalatait,mert félek az esetleges mellékhatásoktól vagy, hogy ez sem használ majd…Szorongásra, pánikzavarra ,depresszióra és erős hipochondriára kapnám…Előre is köszönöm a válaszokat.

Szerző:

Belépett: 5 év

Éva79

Blog kommentek: 44Blog bejegyzések: 1Regisztráció: 28-02-2019

7 gondolat erről: “Velaxin”

  1. Szia!

    Venlafaxint én Ventadepress néven szedtem. Depresszióra és szorongásra semmit, a világon semmit nem hatott, az emelt adag viszont az ellenkező „hajlamom” ellenére komoly székrekedést okozott. Ettől persze másnak még beválhat.

  2. Úgy rémlik, h rosszul voltam, de mindegy volt mert annyira súlyos volt a depresszióm, h hónapokig szinte fel sem keltem. 3-4 hónapig orvos sem látott mert nem tudtam elmenni. Hamar leállították és úgy döntöttek, h inkább antipszichotikumot adnak, előbb a halut kezelik és utána kezdenek vmit a depresszióval. 

Írj megjegyzést