Velaxin elvonási tünetek

Velaxin ami függőséget okoz….!?

Szerző:

Belépett: 6 év

Papp Eszter

Blog kommentek: 14Blog bejegyzések: 1Regisztráció: 12-05-2018

7 gondolat erről: “Velaxin elvonási tünetek”

 1. Rövid ideig szedtem. Étvágytalanságot csinált + orgazmusképtelenséget.

  Mivel rövid idő után állította le az orvosom, megvonási tünetet nem tapasztaltam.

  Gyanítom (mint minden antidepinek) , hogy elhagyáskor (főleg ha hosszabb ideig szedte valaki) lehet valamennyi megvonási tünete. Ezt lassú leállítással (fokozatos adag csökkentéssel) lehet kiküszöbölni vagy mérsékelni.

  Van az oldalon egy gyszeres rész, sztem ott több tapasztalatról is olvashatsz.

 2. Valamilyen szinten szerintem ha huzamosabban szedi az ember mind okozhat függőséget, egy egyszerű Frontin is vagy bármelyik antidepresszáns … nekem a gyógyszert – így amúgy biztonságosnak érzem – orvos állítja be és akkor csökkenti mondjuk az adott gyógyszert napi 2 -ről napi 1 -re amikor már eléggé stabilnak lát. Volt olyan, hogy azt mondtam, csökkenthetjük, de ő azt mondta, hogy még ne . Ha majd egyszer teljesen leállít róla, azt is felügyelet mellett, nem én szabályozom.

 3. Huhu, megvolt! Kb. 5 hónapig szedtem (nem tudom pontosan, mert kidobtam a papírjaimat, haha). Mivel az áterem igen idióta módon egyre emelte az adagot, ahelyett, hogy csökkentette volna (mert nem lettem semmivel jobban), ezért elég sokról kellett lejönnöm. Fokozatosan csináltam, hála istennek nem pszichés jellegű elvonásom volt, hanem fizikai, szerintem az sokkal jobb. Kicsit fájt a fejem talán, meg rossz volt a közérzetem, semmi tűrhetetlen. Tényleg a fokozatosságon van a hangsúly. 

  Intro86, a benzo-kkal (pl. frontin) sokkal nagyobb függőség alakul ki, mint az antidepikkel, ezért elhagyni is sokkal nehezebb őket. 

 4. A Frontin más, tudom, az nyugtató … és igaz lehet, hogy nehezebb elhagyni, de nekem ez eszembe se jutott, sőt, használom rendesen. 

  Nem tudom, én bízok a dokiban, normális, ismer, ért hozzá. (magamtól nem szoktatnám le magam,  a Frontin szedését ha variáltam, azt is elmondtam a dokinak és minden leokézott szóval nincs gond ezzel, azóta nyugodtan vagyok ezzel )

Írj megjegyzést