Végre

Végre be tudtam lépni, mert fogalmam sem volt, hogy kell kikapcsolni az AdBlock-ot, de nagynehezen rájöttem, úgyhogy tudok írni megint.

Két hete végleg elhagytam a diliházat, és most munkát keresek. Hiányzik a diliház. Itthon állandóan egyedül vagyok. Magányos vagyok, és unatkozom. Ott legalább volt társaságom, még ha néha az idegeimre is mentek egyes személyek, de a többség jó fej volt. 2 és fél hónapig voltam bent, abból egy hét volt a belgyógyászat. Az nagyon gáz volt. Az öreg nénik folyton ordítottak, volt, aki szarral kente ki magát, és mindent, amit elért, persze hol feküdt, naná, hogy mellettem. A nővéreket leköpte, kurvaanyázta, igazi gonosz banya volt. Láttam halált is face to face, meg összeomlást, amikor a hölgy lánya bejött, és összeomlott, hogy meghalt az anyja. A nővérek között volt egy igazi szemét, aki úgy döfte belém egyszer a tűt, hogy begyulladt az egész kanül, ami a vénámban volt, úgy fájt, hogy majd megzavarodtam. Pedig én mindig megadtam a tiszteletet mindenkinek, mert tényleg rohadt sok dolguk van, kevesen vannak, meg a belgyógyászat amúgy is egy undorító hely.

Az állásokkal kapcsolatban van, ahol hitegetnek hétfő óta, holnapig kap haladékot a nő, ha holnap sem dönt, akkor lépek tovább. Majd lesz valami.

Szerző:

Belépett: 4 év

memphisgirl

Blog kommentek: 1857Blog bejegyzések: 507Regisztráció: 10-08-2010

3 gondolat erről: “Végre”

  1. Szia!

    Állás-ügyben az a „szaktanács” (tényleg, anno munkanélküliként el kellett mennem kétnapos kóóócsingra, ott is mondták), hogy 10 napot kell és szabad várni, utána felejtős.

    Örülök, hogy jól vagy, a hospitalizációból meg hamarosan úgyis „kigyógyulsz”. Persze mindig van olyan, amit sosem felejt el az ember.

    Sok sikert!

Írj megjegyzést

Végre

A reggelenkénti szívverésem és zihálásomat is kezelte, valami béta blokkolót kaptam és fenyítést kórházzal. Elgondolkoztam, hogy befekszem pszchiátriára nem lehet az olyan rossz hely, csak az a baj, hogy zárt:( Nem lehet kimenni sörért….

Szerző:

Belépett: 8 év

mark77

Blog kommentek: 1236Blog bejegyzések: 114Regisztráció: 10-08-2010

Írj megjegyzést