Vegre valami

Ma vegre 7ig aludtam.egy ev utan eloszor.eddig mindig hajnal 4kor keltem.ma tegnap szedtem masodik napja az uj gy9gyszert.el sem hiszem hogy aludtam.most boldognak erzem magam de tudom hogy ez torekeny.nem tudom mit hoz az este.felek tole.es nem tudom mit hoz a nap felek tole.mert mindig tortenik valami.ez valami sorsszeru dolog nalam..felek.basszus.

Szerző:

Belépett: 1 hét

Setapalca

Blog kommentek: 555Blog bejegyzések: 85Regisztráció: 12-01-2018

4 gondolat erről: “Vegre valami”

 1. Szia Setapalca!

  Örülök, hogy írtál. jó, hogy tudtál aludni. Én szerencsére nem szedek semmit. De most is fent vagyok. Kemény elfoglaltságot űzök, és amiatt vagyok ébren. Valamit tennem kell.

  Azt olvastam, hogy nem szabad kudarcként megélni, ha nem tudunk elaludni. Bár sokszor nehéz. Én nekem az agyam szokott járni, de nagyon. Az agyam nagyon aktív, de főleg akkor, amikor éjszaka sötét van és leteszem a fejem. Pedig igazán tudhatnám, hogy soha nem fog fejben megoldódni semmi, csak ha a valóságban megcselekszem, de a profilomon kint van, hogy miért vannak nehézségeim.

  Ne félj! Ha most sikerült, majd mégegyszer fog. Nálam is változó. De én sokat vagyok egyedül és keveset sportolok és keveset vagyok kint. Keveset is szocializálódom, és ez mind mind hozzátesz. De igazából tudok aludni, csak nagyon rosszul van eltolódva. El van csúszva, és nem tudom visszaállítani.

  Itt egy link, ha érdekel: http://alvasguru.hu/wp-content/uploads/2015/08/10-pofonegyszer%C5%B1-dolog-v%C3%A9gleges.pdf

 2. Koszi a linket.hat ma nem sikerult sokaig aludnom 5 50kor keltem.de jo ez igy is majd alsz8m delutan.nagyon nehez ezzel a sok betegseggel egyutt elni.en sem jarok sehova.teljesen eletkeptelen lettem.a gyogyszerek meg nem igazan hasznalnak.es az evek alatt elvesztettem a hitemet is a gyogyulasban.mert csak egyre lejebb sullyedek es egyre tobb minden jon.de mar nem aggodom.elfogadtam a sorsimat.mar nem kuzdok.koszonom hogy irtal

 3. Idézet tőle: Setapalca

  Koszi a linket.hat ma nem sikerult sokaig aludnom 5 50kor keltem.de jo ez igy is majd alsz8m delutan.nagyon nehez ezzel a sok betegseggel egyutt elni.en sem jarok sehova.teljesen eletkeptelen lettem.a gyogyszerek meg nem igazan hasznalnak.es az evek alatt elvesztettem a hitemet is a gyogyulasban.mert csak egyre lejebb sullyedek es egyre tobb minden jon.de mar nem aggodom.elfogadtam a sorsimat.mar nem kuzdok.koszonom hogy irtal

  Az, hogy most nem vagyok úgy emberek között, az azért van, mert fontos elfoglaltságom van. Majd pár hét, és újra emberek között leszek.

  Nekem a kommunikációval vannak akadályok, hogy van egy két dolog, amit nem tanultam meg.

  De azt is elárulom, hogy minden hit kérdése. Igazából szerintem nincs szükség gyógyszerre. Sőt, van, hogy a gyógyszertől sokkal rosszabb állapotba kerül az ember. Minden fizikai rosszullét és megnyilvánulás az pszichés és/vagy lelki eredetű. Én őszinte leszek: egyáltalán nem hiszek az endogén borderline betegségben, sem az endogén skizofréniában, sem semmilyen más endogénnak nevezett pszichés betegségben. Az más, ha valaki kemény drogok hatására válik mentális problémájúvá. (nem szeretem azt a szót, hogy beteg)

  De sokszor azt is láttam, tapasztaltam, hogy ezek a pszichés/lelki címkék azért kellenek az embereknék, hogy elfoglalják magukat. Mert pl. nem találtak célt az életükbe, és az agy olyan, hogy el kell foglalni, vagy önmaga fogja valamivel lefoglalni saját magát.

  A beteg szót is sokszor rosszul használják. Szerintem ezek nem betegségek, hanem nagyon sok készséghiány összegyűlik és túlkoncentrálttá válik. Ez tud súlyos érzelmi állapotokat előidézni, meg rossz viselkedéseket is akár, de sokszor nem a gyógyszer a megoldás. A mellékhatásai veszélyesek. És dolgok leküzdésére nagyon sokminden tanulható.

  Úgy gondolom, ha az ember valamit nem tud, nem tanult meg, azt a teste, az érzelmi világa valahogyan jelezni fogja, és ez lehet szörnyű lelki állapot is.

  Ez a meglátásom és a véleményem.

Írj megjegyzést