Végre álmok

Olvasgattam a kommentekben és a fórumhozzászólásokban, hogy kinek milyen csuda álmaim vannak, én meg 2 éve álmodtam uoljára valamit.

Na most végre nekem is vannak álmaim! So much win!

Egyik visszatérő álmom, hogy a neten böngészve szembe jön velem egy videó, ami azt örökíti meg, ahogy két, illuminált, prosztóra leépült csávó egy autóban megerőszakol két picike kisfiút, akik könyörögnek nekik, hogy „apu ne”. Hívom a rendőrséget, mentem a linket, a képernyőképet, a videót, és egy kedves, kimért női hang a túloldalon mindenáron le akar rázni. És nem veszik be a feljelentésemet, pedig már zokogva kérem őket, hogy mentsék már ki azokat a gyerekeket.

Másik visszatérő álmom, hogy a saját gyerekem egy bevásárlókocsiban tolom az utcán, és velem van valaki, aki nagyokat lök a kocsin, hogy az gyorsan, pördülve guruljon. A gyerek kacag, én is nevetek. Majd a mi forgalmas utcánkba érve kilöki az autók elé a kocsit gyerekestül. Van, hogy időben vissza tudom rántani, van hogy nem, és csak ledermedve nézem a jelenetet, mert nem hiszem el. És azonnal a bűntudat, hogy milyen ember vagyok én, hogy egy ilyen pöttömre se vagyok képes vigyázni. Hát mit vétett ez a kis lélek, hogy ezt (engem) érdemli?!

Szuper álmok. Inkább nem alszom

Szerző:

Belépett: 3 év

Outcalled

Blog kommentek: 468Blog bejegyzések: 10Regisztráció: 04-01-2019

Írj megjegyzést