Van kiút?

Hát nem is tudom..annyi minden történt.És az állandó magány,reménytelenség,stressz,fájdalom folyton itt van.Olyan mintha kiszakadt volna a testemből a lelkem.Jövőről meg sosem gondolkodtam.Mindig reméltem hogy addigra mire ezen kell agyalnom már nem leszek valamilyen úton-módon.De itt vagyok.Mindig megmentett valaki attól hogy túl mélyre zuhanjak lelkileg.Bár a mostani időszak a legmélyebb egész életemben,én meg csak kapálózok hogy segítsen valaki.De már nagyon fáradok,és nem tudom tényleg hogy mit tehetnék,vagy érdemes e küzdeni.

Szerző:

Belépett: 1 nap

Bogi

Blog kommentek: 46Blog bejegyzések: 6Regisztráció: 10-06-2022

4 gondolat erről: “Van kiút?”

 1. Érdemes. Egy jó támogató háttér kellene. Jó orvos, terápia, önsegítő csoport. Krízisnél lelki elsősegélyt is hívhatod.

  Van állásod? Ha nincs akkor egy jó hely is segíthet, rossz le is húzhat. Esetleg vállalhatnál, önkéntes munkát. Fb csoportokba is beléphetsz, ahol hasonló problémákkal küzdő emberek vannak.

  Próbálj hobbit, örömteli elfoglaltságot találni. Film, könyv, természet, bulii nódjával, strand, vízpart, túrázás, kerékpározás stb.

 2. Kleó:keresni keresek még de igen fura hogy valamiért vagy elutasítanak vagy elérni se lehet őket. köszönöm a bíztatást:)

  Kiscsillag:Sajnos támogató háttér nincs,legalábbis az itthoni oldalról szinte semmi.Csak meg vagyok tűrve és ennyi.Aztán a munka,igen ezen gondolkodtam(legalabb nyáron,mivel még sulis vagyok)Pontosabban nem is lenne amolyan „munka”.Menhelyre akartam menni sétáltatni,aztán bejött ez a meleg es nem adják ki őket sétára.A másik meg ugye nálam a viselkedés nincs mindig rendben,legalabbis emberek közelében.(dühöngés jellemző,pánik stb)Vagy épp elkattan valami,ami nem szerencsés mert az szuicid hajlamot hoz ki belőlem:(
  Mindig mentem volna valahova de inkabb elkeserít hogy mindenki a családjával,barátaival van.Pár barátom van de ők túl elfoglaltak hogy velem legyenek.Szóval így kedvem sincs menni sehova és csinálni bármit.Egyenlőre maradok annál hogy kerítek valami doki félét és ezután remélem már csak jobb lehet

 3. Idézet tőle: Bg17

  Kleó:keresni keresek még de igen fura hogy valamiért vagy elutasítanak vagy elérni se lehet őket. köszönöm a bíztatást:) Kiscsillag:Sajnos támogató háttér nincs,legalábbis az itthoni oldalról szinte semmi.Csak meg vagyok tűrve és ennyi.Aztán a munka,igen ezen gondolkodtam(legalabb nyáron,mivel még sulis vagyok)Pontosabban nem is lenne amolyan „munka”.Menhelyre akartam menni sétáltatni,aztán bejött ez a meleg es nem adják ki őket sétára.A másik meg ugye nálam a viselkedés nincs mindig rendben,legalabbis emberek közelében.(dühöngés jellemző,pánik stb)Vagy épp elkattan valami,ami nem szerencsés mert az szuicid hajlamot hoz ki belőlem:( Mindig mentem volna valahova de inkabb elkeserít hogy mindenki a családjával,barátaival van.Pár barátom van de ők túl elfoglaltak hogy velem legyenek.Szóval így kedvem sincs menni sehova és csinálni bármit.Egyenlőre maradok annál hogy kerítek valami doki félét és ezután remélem már csak jobb lehet

Írj megjegyzést