Valami

Meg szeretném ismerni Istent és Jézus Párja szeretnék lenni.

Szerző:

Belépett: 4 év

Sweet Harmony

Blog kommentek: 512Blog bejegyzések: 18Regisztráció: 27-11-2017

6 gondolat erről: “Valami”

  1. Melyik istent? A teremtőt? Szerintem nem annyira különleges, mint amilyennek sokan gondolják. Mivel, ahogy a genezis könyvében írják, és ha hihetünk neki, akkor hozzánk hasonló. Teremteni is tud, hibázni is, meg javítani is. De hogy személy-e, vagy sem, az kérdéses. A „mi képünkre” furcsa leírás, feltételezhető, hogy többen is voltak, de kik? Mondjuk ez itt nem olyan lényeges. De az igen, hogy mi a teremtő másolatai vagyunk, valamilyen formában. Ha jól megismered magad, és másokat, akkor látni fogsz valamit istenből is. Szerintem.

    Jézus párja? Miért nem leszel olyan, mint Jézus? Taníts és gyógyíts, akkor olyan leszel, mint ő. Nem kell szerintem, hogy a párja legyél. Vagy másképp gondolod?

  2. Szerintem se bánta meg. Ha elrontunk valamit, de utána megjavítjuk, azzal fejlődhetünk is, nem feltétlenül olyan katasztrófális dolog valamit elrontani, néha csak más szemmel kell ránézni…persze, az, hogy mi van elrontva, meg mi nincs, az elég szubjektív…

    Ki az a Remény? Miért köveznének meg?

  3. Jó, így már világosabb. De miért írtad, hogy megköveznének? Talán nős? Vagy kapcsolatban van valakivel? Valami családi probléma? Nekem olyan volt régebben, hogy ki nem állhatott az akkori párom családja, úgy össznépileg, egy perverz bunkónak tartottak…aztán megszerettek, sőt, nagyon megszerettek, annak ellenére, hogy ugyanolyan maradtam, mint voltam…csak meg kellett ismerni jobban…sajnos már sokan meghaltak közülük…a leány nem hiányzik, de az anyja, az apja, meg a nővére igen…krva betegség…mindegy, ez csak mellékes infó volt… Tehát, mi a hiba..?

Írj megjegyzést