Valakinek ötlet?

Sziasztok!

Kicsit kétségbeesve írok. Már nem tudom hova forduljak. Röviden: Voltam Pomázon a pszichiátrián, nagyon jól össze is raktak fejben. Jól éreztem magam. Voltam az áteremnél, neki is mondtam hogy minden rendben velem. Aztán egyik szombaton úgy ébredtem hogy tele voltam energiával, életkedvvel. És még aznap ez egy pillanat alatt, szó szerint, átcsapott lehangoltságba, halálvágyba. Ezt elmondtam az áteremnek, aki elküldött a lógushoz. És ott kb, az volt a kezelés hogy mit képzelek hogy ilyen vacakul vagyok. Majdhogynem azt mondta a lógus hogy „engedjük el”. Ez nem volt túl sikeres terápia. És az életuntság megmaradt, kínlódok nagyon. Úgy érzem orvosi oldalról egyedül maradtam, és nem tudom mit csináljak. Nem akarok öngyilkos lenni, de egyre több a beszűkült időszakom, amikor már az sem mindig segítség ha tudok valakivel beszélni. Hiszen nem szakambereket hívok olyankor. Valaki tud valami ötletet adni? Amiket szedek: Scippa, Xanax, Lamolep, Mirzaten. Szóval bajban érzem magam.

Szerző:

Belépett: 4 év

Escape

Blog kommentek: 108Blog bejegyzések: 7Regisztráció: 25-02-2018

4 gondolat erről: “Valakinek ötlet?”

  1. Igen, még megyek a lógushoz még, csak sok kedvem nincs az előző beszélgetés után. Terápiákkal még nem próbálkoztam, mert a viszonylag kevés önbizalmam miatt elég zárkózott vagyok. Úgy néz ki van még min dolgoznom. Köszönöm hogy írtál, körbe nézek mik a lehetőségek. 

  2. Szerintem keress másik lógust. És addig keress, amíg nem találsz egy olyat, aki végre nem azzal küld el, hogy „na de érezd már jobban magad, felesleges bánkódni”.

    A terápiának nem kell feltétlenül vagy első körben csoportterápiának lennie, nekem is egyéni terápiám van, ahol a lógusommal ketten vagyunk, és beszélünk a hogylétemről, illetve csinálunk relaxációt is. Na meg mindig kapok valami házi feladatot is.

    Nagyon sok gyógyszert szedsz. A gyógyszer viszont csak tüneti kezelés (lenne), de nálad már a tüneteket se nagyon nyomja el. A terápiára mindenképp szükséged van.

  3. Igen keresesek másik lógust, nyilván a lehetőségeket erősen behatárolja hogy milyen rendszereséggel, és mennyibe kerülne ez az úri passzió nekem. smiley Amennyit tudok mindenképp rászánok a saját érdekemben.

    Az nekem is ideális lenne ha csak ketten lennénk a lógussal a terápia alatt, szóval ilyen irányban fogok keresgélni. És szeretnék kikerülni az áter karmai közül, mert lassan xanax tekintetében mát nem áter, hanem drog dealer. És ez nem egy komfortos szituáció. 

Írj megjegyzést