Utcazene 3. : Mozdulj ki és vállald hogy bánthatnak, az összeomlás, ismét

Szóval, van még egy napja itt a bulinak de asszem a maival befejeztem. Először a pólómnak nyomja valaki faszán a gofri pudingos felét. Azt se láttam ki merre, csak mentem a tömegben. Ez még csak hagyján.

Mint mondtam, ugye, iszok, borozok és táncolok, megpróbálom élvezni, de hát a mai este megmutatta magát – csak 2szer 2dl-t ittam alkoholt, épp hogy tudjak lazábban mozogni, most tudom kereken írni – de hát, bebaszott minden. Épp egyszer csak egy dal végén a táncból kinyitottam a szemem, rám nézett egy hosszú szőke olyan tipikusan csajos barbie baba, olyan kis picsa-szerű csaj és a lesajnáló mosolyával közölte velem, hogy nem táncolok jobban mint ő.

Nos, ha nincs bennem pia, egy ilyennel engem haza tudna üldözni, de félre mentem és táncoltam tovább. Hazafele csapódott le, kezdtek folyni a könnyeim, aztán meg még levittem egyet pisilni a kutyát és haza érve az ágyra zuhantam zokogva.

Bassza meg magasról, nem is akarok jobban táncolni mint őnagysága, nem is tudok, nem is merek pia nélkül , de így lesajnálni …. komolyan mintha valami fogyatékos valaki lennék aki próbál mozogni és mivel van benne pia meg mer.

Na de igen, most csapódik le: ha kimozdulsz és egyedül és érződik hogy labilisabb vagy és egyedül vagy, vállald hogy bántani fognak. Látjátok, nem első nap, nem második, majd a harmadik.

Bocs, hogy létezek, nem vagyok se barbibaba típus, és hát ja nem tudok táncolni se, de miért célja az embereknek bántani a másikat??????  Miért célja szarba taposni a másik önbecsülését és önérték érzését?

Attól vagyok kevesebb, mert ittam? Vagy mert egyedül voltam? Pff, örvendek a pasijához és hogy jól is táncol de az én éjszakámat nem kellett volna végképp szarba vágnia. Főleg ismeretlenül.

Menjen a jó büdös picsába. Holnap már nem megyek. Besokalltam a mai nappal.

Szerző:

Belépett: 3 hónap

intro86

Blog kommentek: 2465Blog bejegyzések: 162Regisztráció: 24-05-2018

6 gondolat erről: “Utcazene 3. : Mozdulj ki és vállald hogy bánthatnak, az összeomlás, ismét”

 1. Tudom, hogy könnyű ezt mondani, de sajnos tény: az emberi cselekedetek egyik legfőbb mozgatórugója az irigység. Őnagyságának épp az volt a baja veled, hogy jobban táncoltál, mint ő. És tényleg megérzik a sebezhetőséget: hát így a gyengébbe (aki még ráadásul jobban táncol nála) igyekezett egy jó nagyot belerúgni. Mert merte. Le kell szarni az ilyet…

 2. Du. 2-kor keltem de még hajnal fél 3-kor indítottam el a reikis önkezelést … ez már ilyen S.O.S se a Frontin nem hatott, semmi, pedig bevettem mindent … valószínűleg hogy annyira kiborított nem piáltam eleget vagy nem tudom de mindent képtelen vagyok a piával is elnyomni. Szóval, valahogy belealudtam a reikibe és 2 óra előtt du. kecmeregtem magamhoz.

  Biztos nem táncoltam jobban mint őnagysága: egyrészt mert tudom nagyon gázos a mozgásom, az is volt mindig, kettő mer alapvetően nem tudok táncolni, három egyetemi szakesteken ami az egyetlen buli volt ahova mentem, álltam a szélén ittam a 3 dl leót de meg se bírtam mindet mert rosszul voltam….valószínűleg gáz bor volt benne és így se, semmi se segített, négy, valószínűleg minden csak azért volt mert ittam, hat, ha józan vagyok, egyetlen ilyen beszólás és haza jövök, csakhogy akkor épp voltam olyan állapotban hogy arrébb mentem táncoltam tovább … de mikor elindultam haza, lecsapódott és mire haza értem rám tört a zokogás. Nem bírom egyszerűen leszarni.

  Ami nagy törés volt, az hogy a saját szalagavatómon nem táncoltam, egyrészt pasi se volt ( ki táncolna velem? ott, bármelyik osztályban, normális pasi biztosan nem!) kettő, féltem, szóval nem …. aztán jött öcsém és tarolt mint mindig, táncolt, anyámat is megtáncoltatta, a fene nagy büszkeség lengte körül, nálam a zokogó roham és még utána kaptam az ívet, hogy mi bajom …. senki se értette, és elmondani is esélytelen volt. Annyira kiborultam, úgy kellett haza hozni.

  Szóval, tudom hogy nem mozgok jól, tudom hogy kábára kell ehhez innom magam, de ilyen libákat is még elviselni, ezt nem! Egész rohadt életemben ez ment, bárhova kimozdultam biztos valami rosszindulatú köcsög rám talált.

  Amúgy ma már nem megyek. Tényleg nem! Nem csak az ilyen élmények miatt hanem mert pl mozdulni nem lehet és a gofrit simán felkenik a pólódra, mindegy ki, észre se veszed csak mikor már megtörtént …  első nap még tűrhető volt, ez a harmadik már elég brutál. A hülye liba nélkül is. Úton útfélen lökdösődni kell, eltaposnak, sorban állsz a gofriért amit aztán valaki kedves felken a pólódra. Ezt a szintet már nehezen tolerálom.

  A következő Kapolcs. Ott jó a légkör, tágas, szabadban és nincsenek ilyen hülye bunkó emberek meg beszólogató libák. 

 3. „Biztos nem táncoltam jobban mint őnagysága: egyrészt mert tudom nagyon gázos a mozgásom, az is volt mindig, kettő mer alapvetően nem tudok táncolni, három egyetemi szakesteken ami az egyetlen buli volt ahova mentem, álltam a szélén ittam a 3 dl leót de meg se bírtam mindet mert rosszul voltam….valószínűleg gáz bor volt benne és így se, semmi se segített, négy, valószínűleg minden csak azért volt mert ittam, hat, ha józan vagyok, egyetlen ilyen beszólás és haza jövök, csakhogy akkor épp voltam olyan állapotban hogy arrébb mentem táncoltam tovább … de mikor elindultam haza, lecsapódott és mire haza értem rám tört a zokogás. Nem bírom egyszerűen leszarni.”

  Legfontosabb kérdés: hol az 5.? 🙂

  „A következő Kapolcs.”

  Te egy buli királynő vagy. Életemben nem voltam ennyit bulizni. 

 4. Nálam mindenki többet volt buliban. A legtöbben már tizenévesen nyomják. Kamaszkori élet, ami nálam messze nem volt meg. Most is csak azért mentem el, mert szabin vagyok és mert a pszichológusom is szabin van és nem terveztem itthon ülni egy héten át mert még depressziósabb leszek. Ma már nem mentem be. Nagyon besokalltam. és vegyük hozzá, hogy úgy is terveztem hogy minden nap kábára iszom magam, mert ott egyedül máshogy nem lehet túlélni sad Főleg tömegiszony meg ilyen agorafóbiás szarok mellett, ma már nem is, utolsó nap, hétvége, ma van benn a csúcs, itthon maradtam … nem árt megint visszamenni védekező pozícióba.

  Kapolcsot meg nem tudom mennyire tudjátok arra amerre éltek, az egy művészeti fesztivál, nagy 10 napos. Ha egy egy fél napot, du. menni este hazajönni eltöltök ott már jó, az tényleg egy kulturált programsorozat. A látogatói is válogatottak, ott nem szükséges részegre inni magad hogy rendben legyél, megjegyzem ott más nincs nagyon, ilyen durvább alkohol, max üdítő és limonádé….és palacsinta, meg a patakpartra ha akarsz leülsz verseket olvasni. Kultúrhely. Az utcazene elég alja dolog, csakis azért mentem bele mert nem akartam itthon baszni az eget egy hétig a teljes magányommal.

  Az utcazene az itt nem egy valami kulturparti. Nem vagyok bulikrálynő. Gyűlölöm ha rám borogatják a sört, vagy a polomra kenődik a gofri. Ezért nem megyek. Aki bulikirálynőnek hisz, nagyon félreismer.

Írj megjegyzést