utazás vagy menekülés…

Holnap felmegyek Pestre,mielőtt becsavarodok,mielőtt szétesek….Elmegyek a Rádióhoz és gyertyát gyújtok az eltiport Sajtószabadságért….Elmegyek az NA-ba és elmondom,hogy elsötétedtek bennem az Angyalok…,nem tudok írni, és olyan dolgokon dühöngök amin változtatni nem tudok.Elmondom nekik,hogy örülök nekik és,hogy hiszek bennük és hogy egyszer majd bennem is véget ér a „lélek sötét éjszakája”….egyszer…

Szerző:

Belépett: 2 év

Zoli

Blog kommentek: 429Blog bejegyzések: 14Regisztráció: 29-10-2010

1 gondolat erről: “utazás vagy menekülés…”

 1. Ne már Zoli!

  Az eltiport sajtószabadságért?

  Lehet nem illik beírni egy blogba (nem értek az ilyen blogos dolgokhoz).

  De nem tudok nem reagálni a szavaidra. Amit ma sokan úgy állítanak be, mint a „sajtószabadság eltiprása”, nem más, mint megpróbálni egy emberibb, kevésbé közönséges világot elkezdeni felépíteni. Az ilyen intézkedések igen furcsák lehetnek sokak számára, túl kemények is, de ha ezt 20 évvel ezelőtt meglépik, ma nem élnénk térdig mocsokban.

  Amúgy az egészet nem értem: miért az a végtelen felháborodás. A közmédia igenis kapja össze magát, legyen mérvadó, a műsorvezető ne fűzze hozzá egy hírhez a maga véleményét, mivel ő a közt szolgálja, ezért a véleménye magánügy, a tv-kből áradó szennyet elvezető árokban kell kordában tartani.

  Mondhatnék még példákat, de veled a világért nem szállnék vitába.

Írj megjegyzést