Utálom azt, hogy nem keresel engemet :'(

Utálom azt, hogy nem keresel engemet, hogy nem hiányzom Neked. Utálom azt, hogy találtál jobbat nálam. Utálom azt, hogy ő mindennap Veled lehet, én meg távol vagyok, illetve, hogy Te távol vagy. Utálom saját magamat. Nem akarok így kinézni, ahogy kinézek. Utálom, hogy nem hagynak engem lefogyni, és hogy nem tudok lefogyni. Utálom azt aki vagyok és utálom az embereket is, azokat, akik csak bántani tudnak. :'(

Szerző:

Belépett: 4 év

Sweet Harmony

Blog kommentek: 512Blog bejegyzések: 18Regisztráció: 27-11-2017

4 gondolat erről: “Utálom azt, hogy nem keresel engemet :'(”

 1. Szerintem meg kellene értened annyit, hogy akit te Remény-nek becézel van egy saját élete és lehet már azóta családos életet él, vagy szeretne családos életet élni valakivel. Nem illik másokat zavarni ilyenkor már. A régi kapcsolatokat elhagyják ekkor az emberek. Úgy mondják, hogy illene elengedned őt.

  Sajnálom, hogy még mindig nem jársz társaságba és csak otthon emészted magad.

  Sajnálom, a családoddal való kapcolatodat, elhiszem, hogy rossz a családod. Azért tehetnél valamit, egy két dolgot, pl. ingyen okj-s képzés, aztán van pszichiátriai betegeknek klubhely minden nagyvárosban, ott is ahol te laksz, azt igazán fel kereshetnéd, ilyen egyesületek ahol segítenek neked, egy kis kimozdulás és beszélgetés lenne. Aztán tanulhatnál főzni és táplálkozni. Na meg ilyenek szabadidődben, mint sport, torna… meg takírátás, rendrakás. Gondolom nem vagy még elég önálló csak fekszel otthon ahogy szoktad, legalábbis az jön le az írásodból, hogy semmit nem változtál.

  Elhiszem, hogy gyilkosnak tartod a világ egy részét, mert ezt a bánásmódot éled meg a környzetedtől, de akkor próbálj meg kilábalni minél jobban a betgségből.

  Gondolkodtál már ki fog el tartani, ha nem lesznek szüleid?

 2. Egyébként S. Harmony talán próbálkozhatnál internetes társkeresővel. Nem tudom, hogy van-e internetes barátkereső, de ha igen azt is kipróbálhatnád.

  Elmondod, testvéred mit csinál felnőttként, van-e párja, családja, ilyesmi…?

 3. Kedves Palack,

  korábban be voltam regisztrálva egy oldalra, de az meleg társkereső volt, arra gondoltam, talán ott fel tudnék oldódni és önmagam lenni, mármint valahogy az van bennem, a nők általában empatikusabbak, mint a férfiak, persze ez nem biztos, csak erre gondoltam… és bizonytalan voltam abban, hogy mire is vágyom, és máig tartok attól, nehogy meleg legyek, mert én Istenben hiszek, és nem valószínű, hogy a melegség az olyan dolog lenne, ami Istennek tetsző. Ezzel senkit nem szeretnék megbántani aki esetleg az, és én is inkább elnyomom eme érzéseimet, mivel nem tudnám ezt magamban elfogadni. Na de visszatérve a társkeresőkre, nekem nem jött be, mert az olyan kicsit „erőltetett”, hogy na, akkor most legyen társam… de nem tudom… én most arra gondolok, hogy jó és tiszta ember szeretnék lenni. Szerintem a melegség nem „tiszta”, mégha azzal is születnék, születtem volna. Mert akkor inkább elnyomom magamban… de leginkább azt mondom, hogy aszexuális vagyok. Mert ez van, hogy nem bírom az érintést. Igen, a barátkereső jó ötlet… például itt is lehet baráti barátokra lelni szerintem. Már aki érzékenyebb.

  Testvéremről nem szeretnék írni, mert nem kértem tőle engedélyt erre, és nem akarnám leírni az ő magánéletét. De ha érdekel Téged, próbáld meg felvenni vele a kapcsolatot. 🙂

Írj megjegyzést