Utál az emberiség.. Miért?

Csak egy újabb nap amikor egyre csak azaz érzés erősödik bennem, hogy mindenki utál..

Hogy miért? Arról nem mesélek csak ha valakit érdekli és tud segíteni, hogy kűzdjem le mert már nem bírom a kirekesztettséget.

 

Szerző:

Belépett: 5 év

DemonMesteR

Blog kommentek: 840Blog bejegyzések: 3Regisztráció: 20-01-2016

12 gondolat erről: “Utál az emberiség.. Miért?”

 1. Holdfény
  Nos igazábol nekem semmi bántó nincs az emberekbe csak az, hogy 1x sem beszéltek velem vagy ismertek meg mégis lenéznek ok nélkül köpködnek és pletykákat terjesztenek rólam.. lehetséges mert nem vagyok tömegember utálom azokat a dolgokat amik másnak is megvannak  ezért inkább egyedi dolgokat veszek/készítek.. ezért is sokszor lenéznek mert nekem tegyük fel van 1 híres bandátol pulcsim nekik nincs már engem fikáznak, mert én vettem 1et magamnak.. (igazábol van olyan bandátol polóm amiket szeretek nemsokára veszek 1 újat hozzájuk, de ez az én döntésem úgy vagyok vele akinek nem tetszik az „így járt”.)
  Magamat azért nem tudom szeretni, mert a külsőm nekem se tetszik, de észre vettem, hogy másnak se szóval ezzel nem tudok mit csinálni már úgy aránylag elfogadtam..

  Gácsi Krisztián
  A gondolat világommal úgy gondolom semmi baj níncs.. a külsőm hát azt inkább hanyagoljuk
  Igazábol aki velem van az az unokatesóm és 1 régi barátom, de ők nem igazán segítenek a gondjaimon inkább csak elfeledtetik velem.. hát az álmom már kezdem feladni ezért inkább olyan dolgokat tűzök ki célul amit biztos el tudok érni..

  Moonlight
  Nos vegyük pld az osztályombol 2 emberen kívül mindenki utál.. lenéznek és pletykálnak rólam.. valamint sokszor fikáznak a cuccaim illetve külsőm miatt vagy 1-2 baklövés miatt pld nyelvbotlás egyéb..
  Az igazság az sokszor kezdeményezek azok felé akik lenéznek, hogy megismerjenek vagy valami, de egyre jobban utálnak.. nos a betegségem szerintem kialakult, mert tünetek alapján elkészítettem néhány internetes tesztet és 5/4 depressziót állapított meg. Gondoltam rá, hogy a Gimi pszihológushoz elkéne mennem, de nem bízok benne, valahogy úgy érzem nem igazán értené meg a problémáimat
  Melesleg nem csak az osztályom utál hanem az egész iskola.. és nem értem miért.. Lehet néha hülye az öltözködésem, de ez szerintem egyéniseg (mert Rapper illetve Rocker cuccokba szoktam járkálni főképp AK26, Garage, Linkin Park, és most akarok venni 1 PowerWolf-os polót is) 
  Nos elfoglaltságot nem igazán tudok találni.. a videójátékok már nem kötnek le igazán, ritkán mozdulok ki, mert tudom úgyis 1dül mennék mindenhova..
  Önmagamat aránylag elfogadtam nem tartom magam rossz embernek (szerintem normális vagyok, persze ezen évekig dolgoztam, hogy így legyen) lehet sokszor ingadozik a hangulatom, de mindenkivel próbálok a lehető legkedvesebb lenni, de ebben csak az bánt, hogy pld a lányok sokszor mondják rendes vagyok mégis mindannyian elküldenek.. Lehet elsőre unalmasnak tűnök, de idő kell még megnyillok..
  Fiuknál nem nagyon nézem mit gondol rólam, náluk inkább a közös témákat nézem, hogy legyen miről hülyéskedni/beszélni pld 1ik osztálytársam nagy rocker és őt nem zavarja, hogy nem csak rockot/metált hanem rappet is hallgatok és sok metál bandát megismertettet velem pld PowerWolf vagy Avantasia
  őt is jó embernek tartom csak olyan társaságba van akik őt is fikázzák mégis velük van..

  Szerdán volt pld, hogy teremből kimenet leültem az első padra mert, fájt a lábom kijött 2 osztálytársam (lányok az éven jöttek hozzánk) és egyből ott magyaráztak nekem, hogy miért nem bírok most járkálni meg miért foglalom el a helyüket hol ott 2 éve ugyan oda megyek leülni (mert 2 éve vagyok a Gimibe jövőre leszek 3os) és mindig ott ültem erre azt mondják az ő helyük.. ez még nem is bánt, de 1 kib**** iskolába az ember úgy gondolom oda ül és oda megy ahova akar, mert minden mindenkié.. (úgy értem senkinek nincs belevésve a neve a padba vagy ilyesmi csak ha valamelyik hülye ráfirkálja..)
  Mai nap is sétálgattunk 4-en voltunk barátom, a nővére és a nővérem. És az bántott igazán a nővére úgy tesz mintha nem is léteznék ez azért zavar főképp mert 2éve nyáron beleestem ezt el is mondtam neki hónapokig próbálkoztam, már  látom elpocsékolt idő volt és szinte levegőnek nézett ez is az bizonyítja, hogy ő is utál. Ez érthető hisz csak volt ez a dolog, de ettől függetlenül azért hozzám szólhatna vagy ilyesmi, de több 100 ilyen esetet mondhatnék ami azt bizonyítja utálnak, de inkább nem sorolnám fel őket. Köszönöm a válaszokat és jóestét nektek! 🙂

 2. Szia 🙂
  Háát sportolni nem igazán szeretek, de néha néha átjárok haveromhoz focizni 🙂 általába sétálni szoktam teszek 1-2 kört a környéken, de sokszor egyedül megyek vagy néha néha tesómmal..
  Van 1 kutyánk, de én inkább macskás vagyok és a legutóbbi kismacskánkat megmérgezték azóta nincs új. :/ Bár szeretnék 1 macskát, csak az a gond, hogy itt mindig csinálnak velük valamt.. ellopják/megmérgezik stb.. Szegény fajtiszta (Sziámi) macskámat is megmérgezték meg napokra bezárták..
  Neked is szép napot! 🙂

  https://fbcdn-photos-b-a.akamaihd.net/hphotos-ak-xfp1/v/t34.0-0/p206x206/13059323_1062352720505589_1597901990_n.jpg?oh=3167597de68495ffbe36c9eaeae5b47e&oe=571C8E05&__gda__=1461475488_a060dc742761fea9b60c060ee29600f4 (remélem megnyitja)
  A hajam most nem igazán néz ki jól mert nincs időm elmenni fodrászhoz talán most hétvégén ha el tudok menni, azért utálom mert göndörödik és olyan mint 1 raszta vagy nem is tudom 😀 😀 :/
  Lehet most hülyén nézek ki Linkin Parkos medál 1 AK26-os felsőhöz, de mondtam, hogy mind2-t imádom 🙂

 3. Suliba általába úgy terelem a figyelmem, hogy szünetekbe telefonomon könyvet olvasok (régen sose szerettem olvasni, most se szeretek, de ezek a könyvsorozatok megfogtak) vagy, ha ebéd szünet van az 25p-s ott ha nincs mit tanulnom akkor zenét hallgatok és játszok a telefonon vagy csak régi rajzaimat, vicces képeimet nézegetem.. 🙂

 4. Szia
  Nincsmit 🙂 köszönöm szépen ez igaz, hogy fiatal vagyok, de azért engem zavar, hogy már jövőre 18 leszek és még mindig ugyan ott tartok mint pár éve. :/ én mindig egyenest akartam 😀 😀 az öregek mindig azt hiszik dajerolom vagy ilyesmi pedig sose nyulok hozzá meg idegesít, hogy nem úgy göndörödik, hogy jó legyen hanem így szétállóan és tényleg olyan mint 1 mikrofon 😀
  Háát a suli az megy bár az éven van amiből lustálkodtam és rontottam, de ettöl függetlenül tartom a 4es szintet főképp a matek, infó megy, de ha jó anyagot veszünk töriböl az is elég jól sikerül legrosszabb még mindig az nyelvek (angol, német, olasz) és persze magyarbol sose voltam jobb 2-esnél bár most gimibe 3-4 es vagyok, de ez leginkább tanárfüggö mert most új tanárt kaptunk 2évre, mert az előző megkapta a mostani 9-et és betelt az óraszáma ezért minket kellet leadnia.. szóval most biztos rontani fogok belőle megint..
  Na mondjuk ezt sose értettem mi zavarja őket a macskákba.. pld a kutyánkat se engedhetjük el am Németjuhászunk van és mindig a szomszédok magyaráznak, hogy miért engedjük el mikor a szomszédnak az a korcs palotapincsi szabadon van és mikor kiszökik támad (bocsi a kifejezés miatt)
  Hát szemüveget csak azért nem szeretem mert 6 os van (távolra nem látok tisztán) és sokszor zavar, hogy tesi közbe nem igazán látom pld a kislabdát mikor dobáljuk :/
  Háát szülökkel nincs bajom sokszor szoktak veszekedni ezért néha zavarnak, de igazábol velük nem nagyon szoktam semmit megbeszélni mivel semmit nem vesznek észre.. születésnapomat is depibe töltöttem itt ültöm a gép előtt és zenét hallgattam csorgott a könyem és párszor igaz idejöttek, de észre se vették, hogy valami nincs rendben.
  Családbol legtöbbet az unokaöcsémmel szoktam beszélgetni a többiekkel nemigazán tartom a kapcsolatot… azt nem tudom megmondani, hogy szeretnek, mert van amikor mindent rámhárítanak volt már olyan itthol se voltam és néhány dologban engem tettek hibássá, vagy mikor a hugom beszólogat anélkül, hogy szolnék neki akkor is én vagyok általába a rossz.. de ettöl függetlenül ezt nem tudom ha kérek valamit úgy aránylag segítenek, de az érzéseimet olyan mintha nem is akarnák észre venni..
  köszönöm és neked is szép estét és jóéjszakát 🙂 

 5. Szia DemonMesteR! Elolvastalak/megnéztelek, szerintem a külsőddel semmi gond nincs, ha göndör a hajad hát akkor göndör, és? Nagyon-nagyon sokféle ember van a világon, és a gödör haj nem hiba, csak egy sajátosság. Egyébként a csajok úgy tudom, használnak hajvasalót, gondolom ezt a srácok is megtehetik. Vagy le lehet vágatni tüsire, és akkor nem göndörödik. 

  Ha piszkálnak (ha jól sejtem ez történik) suliban, az talán nem is a pólóid miatt van, hanem mert megérzik rajtad, hogy téged lehet, mert esetleg érzékenyebb, befelé fordulóbb vagy az átagnál. Az ilyen srácokat könnyen kipécézik maguknak a hangadók. 

  Szerencsére az egész emberiség nem utál, pl én se, és Holdfény se, gondolom.:) Ezen kívül már csak kb 4 milliárd 999999 ember véleményét kell megtudni.:) 

   

 6. Hát az a poén szoktam járni szórakozni jövőhéten megyek AK26 koncertre 🙂 nyáron Székesfehérváron akarok résztvenni a Fezen fesztiválon mert PowerWolf is fellép nameg Depresszió 🙂 zenét mindig hallgatok, olvasni Darren Shan-t olvasom jelenleg Démonvilág 7 Árny-nál tartok.. Rajzol szoktam, de ritkán most épp 1 démon-t rajzolok a Darren Shan könyvéböl.. természetbe estefele nem igazán szeretek kint lenni 😀 néha néha sétálgatok, de nem igazán szeretek.. Főzni hát nem tudom gépen volt olyan játékom amibe azt kellet csinálni, de élőbe még nem próbáltam.. Fagyizni most nem nagyon van időm menni
  Gimi után Infó szakra akarok menni eredetileg is az volt a cél csak nem indítottak szakot, mert webprogramozó akarok lenni alapokat már tudom 1 alap weblapot meg tudok írni:.
  igazábol legtöbbet a gép előtt ülök, de tönkre van menve benne 1-2 alkatrész így nem tudom jól használni, de most, hogy jön a nyár sokat járok haveromhoz focizni most is itt van nálunk megyünk a kocsmába csocsózni meg billiárdozni.
  Nyárára igazábol nemsok tervem van. Junius 16tol megyek diákmunkára, augusztusba pedig a Fezen-re akarok menni juliusba pedig itthol leszek szerintem.. 🙂
   

 7. Szia
  Nembaj 🙂
  Faluban lakok a városokat nem igazán bírom, bár még nem laktam városban, de nem az  én műfajom úgy érzem..
  2 lánytesóm van.. 1nővérem és hugom.. igazábol diákmunkán szerintem a munkatársaimmal nem nagyon fogok foglalkozni letudom a 2 hete és annyi elég is lesz utána már csak a fesztiválra kell eljutnom belőle 🙂
  Neked is szép délutánt. 🙂

 8. Nos a helyzet az nem csak az osztálytársaim hanem az egész iskola utál 2 ember van ott akivel beszélgetek az 1ikel csak ritkán.. nos Szabolcs Megyében lakok 1 kis faluban legközelebb 1 város van, de mivel oda is kevés busz jár nem nagyon akarok menni jelenleg egy amolyan kertvárosba járok gimibe még 2év van érettségéig.. Köszönöm és jobb éjt neked 🙂

Írj megjegyzést