üresség

én csak

 

megkóstoltam,

 

milyen íze van

 

a semminek

Szerző:

Belépett: 4 év

szabadesés

Blog kommentek: 2697Blog bejegyzések: 35Regisztráció: 2018. 01. 17.

Írj megjegyzést

Uresseg

Teljesen ures vagyok

Nincsennek erzeseim senki irant.egyszeruen nem erzek semmit

Nincs harag nincs duh nincs fajdalom nincscsemmi sem csak a nema utesseg.a barataim elhagytak vagy en hagytam el oket mar nem emlrkszem ra.de valshogy megtortent.egyedul allok a vilagban.az emberek olyan idegenek.meg a csaladom tagjai is idegenek.csak a nagy ures semmi

A nagy nihil.ez mindent beborit.mindent eltakar.igy erzem magam.ilyenne valtam.a sok gyulolet ami bennem volt megszunt letezni.pedig hogy gyuloltem.hogy lazadtam.minden megvaltozott.vagy en valtoztam meg mar nem tudom.nem emlekszem.nemasag csend halal.a lelkem meghalt.megszunt letezni.es vele haltam enis.mar nincsennek vagyaim nincsennek almaim.csak sodor a szel.ki tudja merre…a halal sem megoldas mar es a falcolas sem segit.nem segit semmi sem.egyedul vagyok ebben a beteg vilagban.

Szerző:

Belépett: 2 év

Setapalca

Blog kommentek: 554Blog bejegyzések: 83Regisztráció: 2018. 01. 12.

1 gondolat erről: “Uresseg”

  1. Szia Setapalca!

    Olyan időszakom nekem is volt amikor nem éreztem semmit, csak az üresség volt. Azonban az egy nagyon nem jó állapot, súlyos egészségügyi következményei lehetnek. Amit megtanultam belőle az az h jobb ha fáj és átérzem a dolgokat mert akkor legalább nem lesz belőle kórház, kivizsgálás…

     

Írj megjegyzést

Uresseg

Mar nincsennek barataim se eliben se a neten.egyedul vagyok.van egy parom.de megis ugy erzem hogy egyedul vagyok.o nem tud segiteni nekem.senki nem tzd segiteni nekem.teljes magany.akuket szerettem azok mind ongyilkosok lettek.nem maradt senkum sem.akik ismerisok voltak elhagytam oket vagy ok hagytak el engem.mert nem tudtam kezelni az emberu kapcsolatokat.egyaltalan nem tudom kezelni.ugy erzem ez a sirsom.a magany es a depresszi es a gyogyszerek.eletkeptelen vagyok ebben a vilagban.ez a vilag szamimra halott es en is az vagyok szamara.hat igy elem az eletem.ennyi….

Szerző:

Belépett: 2 év

Setapalca

Blog kommentek: 554Blog bejegyzések: 83Regisztráció: 2018. 01. 12.

Írj megjegyzést

Uresseg

Mar teljesen ures lettem az evek alatt eloszor meg kuzdottem ellene de ma mar nem teszem.elhagytam a barataimat.elhagytam mindent.nem duhongok nem vagdosom magam mint regen.nem tirok es nem zuzok.melyseges csend ereszjedett le ram.halalis csend.kifogytam az erzelmekbol.elvonultam az emberektol.neha azert faj belul.es nagyon rossz erzes.de ures lettem.veglegesen lemindtam az eletrol.

Szerző:

Belépett: 2 év

Setapalca

Blog kommentek: 554Blog bejegyzések: 83Regisztráció: 2018. 01. 12.

Írj megjegyzést

Üresség

Nem tudom jelenleg mi van bennem, hogy mit érzek…. Szeretem Reményt, de most azt érzem, lehet hogy igaza van mindenkinek, hogy ennek nincs értelme…. mit is akarok írni… nem ezt… azt akarnám írni, hogy Hiszek Benne, mindennek ellenére Hiszek abban, hogy van értelme, de már nem tudom, hogy tudnék e ebben hinni. Van egy nagyon fontos tényező, és ez Remény betegsége: egyszer közölte velem, hogy „Autista jelleg”, és ha ez igaz, és én is észrevettem rajta ezt, akkor lehet ez is egy oka, hogy hallgat, hogy nem tud közeledni, hogy „nem érez” semmit. Melyik lenne a „jobbik” eset vajon? Ha a betegsége zárná ki a kapcsolatot közöttünk, vagy az ha nem szeret? Nyilván szeretném a „betegségére fogni” a nem közeledést, és mellőzést, és minden erőmmel igyekszem ebbe a „magyarázatba” kapaszkodni…. NEM, nem, nem… én nem erről akarok írni…. nem az okfejtegetésekről, nem a találgatásokról, hanem arról, hogy szükségem van Rá… hogy szeretném, ha mellettem állna… ha írhatnék neki (továbbra is), ha támaszom lehetne vagy én az Övé…. de mi van ha tényleg fel kell adnom? Hogyan tudnám ezt megtenni? Igen, mondtam, hogy leállok, de mi lesz ha nem sikerül? Nagyon ragaszkodom és Szerelmet érzek iránta…. hogyan adjam fel azt akit a legjobban Szeretek a világon? Hogyan….? Sírni akarok, de olyan érzéstelen vagyok….. nem érzek semmit, csak tudok. Az érzéseim a logikámban vannak… úgyértem, ragaszkodom hozzá, de jelenleg nem érzek semmit. Üresség, apátia, érzésnélküliség, és bánat. Mély fájdalom és „csalódottság”, bár biztosat nem tudok. Nem Reményben csalódtam…. az emberekben lehet hogy picit igen. Miért várják el, hogy feladjam a leggyönyörűbb álmomat? Az egyetlen Reményemet? Hogyan tudnám ezt megtenni, hogyan lehet ezt kibírni? Sehogy. Ez nem fog menni. Mégsincs más megoldás. Esetleg ha sikerülne Reménnyel megbeszélnem, de ha valaha szeretett is, lehet már nem vagy elriasztottam… ezt már tényleg elb***tam… tuti…. Miért? Miért vagyok ilyen béna, és magányos? Pedig csomóan szeretnek, lehet még van aki akar is engem, vagy már nem, de nekem csak Ő kell… nem marad senkim…. én Bízok Benned Reményke.. de már mindegy, mert elkönyveltem magamban, hogy mindennek vége… de ezt nem tudom elfogadni… bárcsak írnál nekem… bárcsak megvígasztalnál…. én megtenném Neked hasonló helyzetben. Bárcsak Szeretnél….. :'( Miért nem lehetünk együtt? 

Szerző:

Nincs találat.

Írj megjegyzést