Uresseg ennyi

Nem erzek semmit sem nem beszelek senkivel sem.eltoltam az osszes baratomat es a csalafomat magamtol

Csak a parommal beszelek es a kutyam erdekel.kizartam teljesen a kulvilagot magamzol

Elzarkoztam mint egy remete

Nem hianyzik mar semmi nincs fajdalom mert mar nincs lelkem sem.csak hatalmas ur.hat ez van egy ideje nem erdekel a gyogyszer csere sem es a korhaz sem.nem valtoutattam semmit sem a gyogyszereimen az rletem.en mar regota nem kuzdok nem harcolok csak csendben elgogadom a sorsomat ennyi… offffff

Szerző:

Belépett: 1 hónap

Setapalca

Blog kommentek: 554Blog bejegyzések: 84Regisztráció: 12-01-2018

12 gondolat erről: “Uresseg ennyi”

 1. Szerintem aki már nem küzd, annak nincs szüksége arra, hogy kimondja: „Már nem küzdök.” Annak van erre szüksége, aki éppen meg akarja győzni magát arról, hogy ne küzdjön tovább.

  Kutyád hogy van?

 2. jó ideje próbálom visszafojtani magamban a véleményemet, mert tudom, nem segítenék vele, viszont annál többet árthatok.

  vannak emberek, akiknek annyira negatív a kisugárzásuk, hogy azzal én már nem tudok mit kezdeni.

  évtizedekig építgettem magamban vaskos kőfalakat azzal a céllal, hogy majd jól megvédenek a lehetséges veszélyektől. nem védtek (mert valószínűleg nem is igazán lettek volna komoly veszélyek), ellenben nagyon kellemesen elzártak a jó dolgoknak még lehetőségétől is.

  szóval tudom, milyen érzés elátkozott királykisasszonyként egy kihalt várkastélyban élni, nap mint nap, egyedül és magányosan.

  mégis, vannak emberek, akik nem azért dörömbölnek belülről a várkapun, hogy hátha valaki meghallja a segélykiáltást, és eljön kiszabadítani.

  valaki azért dörömböl, hogy észrevegyék, és eljöjjenek kiszabadítani. és amikor belép a „szőke herceg”, a sárkányok, tűfogú démonok, s megannyi félelmetes árnyak cafatokra szaggatják a „felmentő sereget”.

  és ő ezt élvezi.

  mert maga teremtette ezt a világot, ő maga irányítja ezeket a képzeletbeli lényeket, s ez okozza számára a végtelen kielégülést.

  bárcsak néha tévednék…

Írj megjegyzést