Undorító dolgok, undorító világ, undorító hét

Most muszáj lesz ide írni mert áraszt a heti szar, a pszichologusomnak nem írhatók, nem olvassa, senkim nincs, a chat egy lószar nem tudok bele szólni de ez a hét kicsinált.

Apam szokta mondani hogy nekem minden undorító és szarba nem veszi a gondjaimat. Apám volt az akivel még volt kapcsolat már ha reagált, már vele sincs . Elég volt a zsaroló érzelmi bántó manipulativ viselkedéséből. Smsben felbasztuk egymást úgyhogy töröltem az összes smst és blokkoltam a számát. Ahogy régebben anyamet is. Valami mms megérkezett és jajj ne is vagdossam magam és kérdezzem a pszichológust javaslatot, ő hogyan tud segíteni. ő???? Életében nem beszélgetett vagy szólt hozzám max a kaját tömte. És mikor visszavitt Kisberre szombaton este 9re egy szó nélkül. Nyár volt. Póló össze voltam vagdosva. oda se figyelt. Mondtam neki hogy mikor utazgattam fel borderline színjátszóra és üvöltött a vasúton hogy ő nyalja ki mindenki segget … Az idegbeteg. Úgy vezetett féltem felken egy fára. Zokogtam és innentől kezdve bántottam magam huzamosan. Erre válaszolt rá játszva a magányra hogy na majd írjak ennek annak és ki van nekem számoljam egy kezemen aztán ha csak ő gondolkozzak. Undorító. utána 3000 Ft smseztem el neki … Volt az okos enged szamár szenved és inkább mérjem a vércukrot kétszer . Ekkora baromságokat. De akármi borderline cikkeket infókat küldtem nem jut el a addig a parányi agyaig csak közli hogy elég. jó. Töröl. Blokkol. akkor már xy ismerőst is töröl blokkol aki csak altat azzal hogy találkozhatunk csak a ghosting.

Így kezdődött. Aztán pénteken órákra egyedül maradtam munkában. Kapkodtam. emberileg durva világ volt. csak robot üzem és minden szart megoldani. 18.10 egyéb munka 18.30ig nehogy kikapjak kevés amit csinálok és negyed 8kor kb örültem…de elfelejtettem öntözni és várom hogy hétfőn kolléganő mindenért is lebasz. Bármit bárhogy csinálok.

De a lényeg amin leakadtam van két olvasónk nyugdíjas egy nő és egy férfi . Jóban vannak. és a könyvtárosokkal is … Velem nem mert én nem de két kollegano személyeskedik velük. Problémák. Betegségek. Orvosok. család. Faszt kell mindenkinek minden szart elmondani az életünk ről és nem tudok úgymond ügyfelezni csak hát a személyeskedés vagy hallgatni xy szarjait 2 órám át az nem ügyfelezes. Az határ.

Na de a pusmogas suttog ez a két illető. ülök a pultnál de figyelek és nem vagyok hülye. Most mondana valami szakszot a pszichológus hogy a pusmogasbol mit hallok ki és az én fantáziam és félelmeim de nem vagyok hülye.

PSZICHOLÓGUSHOZ JÁR – HALLOM. MEGÉRTEM, EN IS VOLTAM IGY DE EN FELÁLLTAM – EZ A NŐ MONDÁSA – ILYENKOR KIBASZNAM ONNAN UGY NEM ALLNA FEL – SZÓHOZ NEM JUTSZ CSAK MONDJA. ITT SUSMUS NE HALLJAM.

A TÜNDE … FOG MARADNI? MASIK KOLLÉGANŐ AKI HELYETTESÍTETT AMIG TÜNDÉRHEGYEN VOLTAM/ ÉS AZÓTA FULL GÁZ VELEM PL A RENDES KOLLÉGANŐ ES MIVEL KÉT GÉP VAN ES HÁRMAN VAGYUNK, NINCS HELY, VALAKI MENNI FOG. SUSMUS. ERRŐL.

SZEGÉNY, MIHEZ FOG KEZDENI?

A NŐK A LEGUNDORITOBBAK MUNKAHELYEKEN.

FŐLEG EZT AZ IDŐSEBB NŐT HALLOM. Ő KEVÉSBÉ DISZKRÉT.

POFAZIK TÜNDÉRŐL IS … AZ IS HÜLYE HOGY ELMONDJA A CSALÁDI DOLGAIT GYEREKEIT NEKI HOGY AZTÁN A NŐ ELPOFAZZA. DE HA EGYEDUL VAN OTT, OH EZ A HÁZ BORZASZTÓ DE Ő NEM PLETYKÁS. FASZT NEM.

MIVEL ASSZEM ITT A RÉGI RENDES KOLLÉGANŐ FOG DÖNTENI KIVEL AKAR DOLGOZNI// Ő EVEKIG IGAZGATÓ VOLT SZÓVAL Ő TUTI, KISMILLIO PAPÍR, MINDENHEZ ERT ES MINDENKIT LESZOL…VAGY CSAK NEKEM A CÍMZETT HATA MÖGÖTT VAGY KONKRÉTAN ENGEM DE EZT AKÁR OLVASO ELOTT NYÍLTAN ES KI TUDJA HA EPP UGY JON KI A MUNKAIDŐ MIKET POFAZIK HÁTAM MÖGÖTT. HISZ EZ A SUSMUS NŐ IS TUDTA HOGY PSZICHOLÓGUSHOZ JÁRKALOK ÉS TUDOM RÓLAM POFAZTAK. HÜLYE NEM VAGYOK. ES VAN EGY OLYAN ÉRZÉSEM HOGY EZ A KET OLVASÓ MIVEL EZEKNEK MINDENT IS KELL POFAZNI ELOBB TUDJÁK HOGY ENGEM EL FOGNAK KÜLDENI. EPP CSAK NEKEM FELEJT EL SZÓLNI MINDENKI.

A HÉTEN DE MAR SZINTE MINDIG AZ VAN TERÁPIÁN HOGY ZOKOGOK PERCEKIG A MUNKÁM MIATT LEVEGŐT NEM KAPOK ES MÁS TÉMA NINCS IS. A PSZICHOLÓGUS AZT MONDJA NE ADJAM ÁT ÖNKÉNT A MUNKÁT A HELYETTES CSAJNAK Ő A TÜNDE….MERT EZ NEKEM HA SZAR IS AKKOR IS EGY VÉGLEGESÍTETT SZERZŐDÉS. HAT UGY NÉZ KI , NEM BIZTOS. KOLLÉGANŐ KB HOGY TÖMIK BELÉM A GYÓGYSZERT DE NEM JAVULOK….PERSZE AZ A GENERACIO MINT APÁM ANYÁM ES A SUSMUS PLETYKALO IDŐSEK 50 70 FOGALMUK NINCS ES MEG SE HALLJÁK HA AZT MONDOD SZEMÉLYISÉGZAVAR.

PERSZE MAST RÉGEN MENTÁLIS SZAROKKAL ES MIVEL KOLLÉGANŐ VOLT AZ IGAZGATÓ KÖZÖLTE HOGY AZ ILLETŐ PARANOID SKIZOFRÉN VOLT …. BÁR AKKORIBAN NEKI MINDENKI PARANOID SKIZOFRÉN VOLT MEG TÖBB SZEMÉLYISÉG FASZTUDJA EPP AHOGY ERT HOZZÁ 😄 ES JAVÍTOM MEG SE HALL. AZ SNI GYEREKEKRŐL IS KÉNYSZERBŐL BESZÉL EGY EGY CSOPORT UTÁNB… A BAJ VAN VELE KATEGÓRIA. A MENTÁLIS DOLGOKTÓL GONDOLHATJATOK.

DE EZ A … IZE SKIZOFRÉN NŐ EVEKIG HOSSZAN ALKALMAZÁSBAN VOLT. PEDIG VOLTAK CIRKUSZOK SENKI NEM RÚGTA KI. NÁLAM SEMMI CIRKUSZ. MUNKABAN SE SÍRÁS SE PANIK SE DÜHROHAM…MEGIS NEHA OLYAN TEKINTETEKET ES LEBASZASOKAT KAPOK FŐLEG MIOTA VISSZA JOTTEM 2. TÜNDÉRHEGYROL, SÍRNI LENNE KEDVEM MIKOR MAXIMÁLISAN PÉNTEKEN OTT VAGYOK ESTE 7IG MINDEN OKÉ LEGYEN ES HAJNALI 2 KOR AZERT NEM ALSZOK MERT LE FOG BASZNI HOGY NEM ÖNTÖZTEM VIRÁGOKAT.

SZÓVAL HIABA TESZEL MEG MINDENT, FOGOD VISSZA AZ ORDITAST, OLVASÓK EMBEREK SUSMUSOLASABOL KELL KIVENNED HOGY KI FOGNAK BASZNI.

APÁM IS HOGY BESZÉLJEK NÉGYSZEMKÖZT KOLLÉGANŐVEL HOGY LEGYEN JOBB MERT IGY MELLETTE EGYRE SZARABBUL VAGYOK…. ÖNBIZALOM ÖNBECSÜLÉS 0. MINDENT KISZED A KEZEMBŐL. AZ FB T MÁR Ő SZERKESZTI. MINDENT Ő. HA TELEFON AKKOR LEBASZ HA ROSSZAT KOMMUNIKÁLOK, HA BIZONYTALAN VAGYOK, BELESZÓL ES MONDJA HELYETTEM ÉS BARMIT BARHOGY TESZEK AZ MINDIG GÁZ.

KÉT HÓNAPOT VOLTAM MOST CSAK TÜNDÉRHEGYEN DE KÉT HONAP ALATT DURVÁN VÁLTOZTAK DOLGOK ES A HELYETTESÍTŐ MÉG MINDIG OTT VAN ES TÉNY 3 FŐ SOK NINCS IS 3 MUNKA GÉP. KOLLÉGANŐ ES A HELYETTESÍTŐ OSZTOZIK EGYEN SZOVAL LEHET NEM OLYAN A PSZICHOLÓGUS SZERINT VÉGLETES ITT A HELYEM DE TUTI GÁZ LESZ ES KIBORITO HA PSZICHOLÓGUSHOZ SE LESZ PÉNZEM MENNI.

Ő 4 ÉVE ISMER MIÓTA A BORDER KIDERÜLT ES ÉRT HOZZÁM ÉS HA MUSZAJ LESZEK VÉGE ES FELVESZ HELYEMRE MAST AKKOR ENNYI AKKOR VALÓBAN SENKIM NEM LESZ …. DE MINDEZ CSAK A JÖVŐTŐL VALÓ FÉLELEM. HOL LESZ MUNKÁM??? HA A KÉT VÉGZETTSÉG BEBASZIK? MERT A KÖZOKTATÁSBA SE FOGOK VISSZAMENNI. SE A GYEREKEKHEZ NEM ÉRTEK A SAJÁT TRAUMAIM MIATT, SE AZ IDŐSEKHEZ EGYÁLTALÁN FASZ KIVAN AZ EMBEREK BŐL. JELENLEG IS KB ROBOTKENT.

AZTÁN MIKOR KINN MENTEM BUSZHOZ EGY MASIK KÖNYVTÁRBÓL ISMERŐS EZ MEGINT SZEMÉLYESKEDŐ, MINDENT TUD ES MINDENT ELMOND ES CSODÁLKOZIK HA EN NEM. JOL VAGY?? KÉRDI HOGY SOKAIG NEM VOLTAM. VISSZA UGATTAM HOGY CSAK AHOGY LENNI SZOKTAM. JOL VAN NA BOCSÁNAT. NAPI 8 ÓRÁBAN MODERALOM MAGAM NE SZÓLJAK BE SENKINEK, HÁT HA KÍVÜL VAGYOK PL BUSZT VÁRVA NEM FOGOM MAGAM MODERALNI.

KOLLÉGANŐ IS AMÚGY… MIVEL KÖZVETLENÜL MIKOR VISSZAJÖTTEM MONDTA RENDEZZEM EL A 6 ÓRÁST VAGY KERESSEK CSINÁLJAK MÁST MERT NEM VAGYOK JÓL ES EGYSZER KELL VALAMI MUNKA EMBERI GOND ES VÉGE.

MÁR CSAK AZT NEM ERTEM MIERT KÉT OLVASÓ PUSMOGASABOL KELL KIHALLGATNOM HOGY KI MARAD ES KI MEGY. HELYETTES VAGY EN ? DÖNTÉS. TAPASZTALAT DE MENTÁLIS SZAROK, KOMMUNIKÁCIÓ GONDOK ES BIZONYTALANSÁG VAGY VALAKI TELJESEN ÚJ AKINEK MINDEN SOK IDŐ DE VAN CSALÁDJA MAGÁNÉLETE ES STABIL.

MEG AZT NEM ÉRTEM, HOGY ITT TÖBB EMBERT IS EL LEHETNE KÜLDENI….ES PL AZ AUTISTA ASPERGERES KOLLÉGANŐ MIKOR HÓNAPOKIG NEM JÖN MERT TÁPPÉNZ MERT NEM TUD BEJÖNNI, SOHA NEM TENNÉK KI . MERT? AZ AUTIZMUS KÖZISMERT, FELVALLALATO, MUNKAHELYI ÜGYEKBEN SEGÍTI EGY SZOCIÁLIS MUNKÁS… MONDOGATTA HOGY EZ NEKEM IS JÁRNA ES LEHETNE 6 ÓRA DE ELLENE VAGYOK, OTTHON SZÉGYEN ES KEVES A FIZETÉS….DE AZ AUTIT MINDIG MEGKÜLÖNBÖZTETETTEN KEZELTÉK. EGY SZEMÉLYISÉGZAVARRAL MIRE MÉSZ??? LOSZARRA. MAX AZ ÜZEMORVOS TUDJA DE AZ SE ÉRTI.

MAJD KIDERÜL HOGY A PÉNTEKI PUSMOGO PLETYKABOL MI JÖN BE. SZERINTEM ÜBER GÁZ HA AZ OLVASÓ ELŐBB TUDJA MINT ÉN HOGY KI AKARNAK BASZNI. TÖBB ÉVE ITT VAGYOK. MIKOR A BORDER KIDERÜLT, EGY MASIK EZELŐTTI KOLLÉGANŐ IDŐSEBB KÉSZÍTETT KI. NARCISZTIKUSOK KONTROLLÁLO URALKODÓ MINT ANYÁM. Ő PL ÜVÖLTÖZÖTT VELEM, VOLT HOGY SÍRVA ROHANTAM KI, JA VISSZA SE JÖJJEK VAGY A RAKTÁRBA PÁNIKBAN MIVEL ANYA TÉMÁKRÓL MENT A DUMA ES TRIGGERELT…NE HISZTIZZEK. TÖBB HÓNAPJA NEM ALUDTAM UGY BE TÜNDÉRHEGYRE. OTT KEZDTEM ALUDNI DE KARÁCSONYKOR EMAILEZTEM EZZEL A HÜLYE NŐVEL RETTEGVE ES AMIKET VÁLASZOLT…. JÖTT A VAGDOSAS.VISSZA KARÁCSONY UTÁN. MAJDNEM 4 HÓNAP MIRE KIDERÜLT SZEMÉLYISÉGZAVAR _ OK … ÁT ÍRTAK MINKET A MUNKA TÖRVÉNYKÖNYVEBE ES Ő ELMENT NYUGDÍJBA.

EGYTŐL MEGSZABADULTAM JÖTT A MÁSIK AKI SOK EVIG IGAZGATÓ VOLT… KÖZBEN KISBÉR ELOTT A HELYETTES KÖZVETLEN FŐNÖK RAM SZÁLLT ANNYISZOR KÉSTEM… BEMENEKÜLTEM ISMÉT KÓRHÁZBA. AZTÁN MEG HALLGATHATTAM MÁS HELYEN MÁR RÉG KIRÚGTAK VOLNA….

SZÓVAL. LESZAROM. EGY IDEJE TERVEZEM DE NINCS MÁS MUNKA TEHETSÉG VAGY CÉL CSAK TENGES…DE MOST MIOTA 2. TÜNDÉRHEGY ÓTA….MINDEN GÁZ. NEM ALSZOK, SZORONGOK NONSTOP MIKOR MIÉRT LESZ LEBASZAS NAPI HÁNYSZOR…ES EZ TUTI EZ A PÉNTEKI HOGY OLVASÓI SUTTOGÓ SZAROKBOL KELL SEJTENI HOGY LEHET KIBASZNAK ES HOGY EZT TÁN ELOBB TUDJÁK MINT ÉN.

NA EZ AZ UNDORÍTÓ.

AZ HOGY APÁMMAL KAPCSOLATBAN ISMÉT BÁNTOTTAM MAGAM AZ APRÓ ES LÉNYEGTELEN. És ELJÁTSSZA AMIT RÉGEN ANYÁM IS, KI VAN NEKED MAS AKINEK ÍRHATSZ. CSAK ÉN.

VISSZAKERDEZTEM HOGY PASSZ. CSAK MAX VÁLASZOLOK. HÉTVÉGÉN VAGY HA BANTOM MAGAM NEM IROK SENKINEK. NEKI SE. ÚGYHOGY LEHET JÁTSZANI HOGY CSAK RA SZÁMÍTHATOK. TÖRÖLTEM MINDENT PICSABA. MEGOLDOM MAGAM. ÖCSÉM IS BASZOD. EGY KÉT EMAIL AZTÁN HAGY A PICSABA HÓNAPOKIG. DE HA PUSZTULOK A MAGÁNYTOL AKKOR SE FOGOK TEPERNI HOGY IRJ VAGY TALÁLKOZZUNK. FASZT. CSALÁDOMMAL BIZTOS NEM. MAS MEG SENKI, AKI VOLT KÉT FŐ, AZ IS HÁTAT FORDÍTOTT.

ENNYI. EPP ENNYI MÁRA. ÉJFÉL.

Szerző:

Belépett: 1 hét

intro86

Blog kommentek: 2464Blog bejegyzések: 158Regisztráció: 2018. 05. 24.

1 gondolat erről: “Undorító dolgok, undorító világ, undorító hét”

Írj megjegyzést