új munka?

úgy néz ki találtam munkát. szóban már megállapodtunk, érdekes meló és egész jó fizetés.

természetesen nem vagyok kicsattanóan boldog, de határozottan jobb kedvem van, mint eddig. két dolog aggaszt, egyrészt februárban kezdhetek csak, másrészt van egy olyan érzésem, hogy túlzottan is bejövök a főnöknek. mindegy, ego tunningnak jó és addig még simán találhatok mást. így azért jobb keresgélni.

holnap találkozni akartam egy barátnőmmel és tudjátok, hogy miért nem fogunk? mert rémálompasi bulijára megy egy másik barátnőmmel. szóval az a holnapi forgatókönyv, hogy én egy meleg barátommal fogok iszogatni, amíg a legjobb barátnőim, rémálompasi és rémálompasi csaja együtt fognak bulizni. szolidárisak, nemdebár? 

fél este azon agyaltam, hogy vajon megdugja-e valamelyiket vagy mindketőtt. aztán megláttam, hogy a csaja is megy, szóval az este másik felében meg azon gondolkodtam, hogy létezik-e, hogy monogám lett. egyik jobb, mint a másik. 

ma nagyon elfoglalt voltam, volt két interjúm és négy (!) órát töltöttem a munkaügyi központban, aminek köszönhetően alig gondoltam a srácra.

este beszéltem Casanovával. erősen gondolkodtam rajta, hogy elmondom neki a dolgot, de végül nem tettem. nem tudok olyan bizalmas légkört kialakítani vele, hogy el merjem mondani, pedig nagyon szeretném. rohadtul bosszant ez a dolog és mivel ilyen fasza barátaim vannak, nincs kivel beszélnem róla. ahelyett, hogy segítenének és hallgatnák a sírásomat (ahogy én tettem velük számtalanszor) még rá is tesznek a nyomoromra két lapáttal.

Casanovának említettem a melót és rögtön rákérdezett, hogy bepróbálkozott-e a tulaj. ocsmány feltételezés, amin simán megsértődhetnék, de sajnos beletalált.

a késő este fejleménye, hogy egy volt külföldi főnököm meglátogat és itt tölti a szilvesztert. középkorú, macska  és rockőrült, nagyon bírom. mindig nehézkesen indul vele a beszélgetés, de tényleg megéri, mert nagyon jó arc. viszont életemben először ki kellene találnom valami fasza (elviselhető?) szilveszteri programot.

Szerző:

Belépett: 1 hónap

csaken

Blog kommentek: 764Blog bejegyzések: 87Regisztráció: 16-05-2011

Írj megjegyzést

új munka

néhány napja annyira elsodortak az ügyes-bajos dogaim, hogy nem volt erőm írni. a helyzetet tovább rontja, hogy elkezdtem megtanulni gépírni, ami gondolom tudjátok, hogy az elején mennyire borzasztó. azt a szabályt hoztam magamnak, hogy ha valamilyen karaktert rossz ujjal ütök le, akkor azt kitörlöm és beviszem újra, helyesen. nagyon szenvedek, de jó lesz.

hétfőn kezdtem az új munkahelyemen, ami egyelőre egész jónak tűnik. nagyon jó a hangulat és a kollegák is kedvesek. a munkám egyelőre nem kihívás, de szerintem idővel kapok majd izgalmasabb feladatokat is. most kb. adatokat rendezgetek, szerintem senki sem tudja, hogy milyen feladatokat kellene ellátnom. elvileg néhány hét múlva már egy másik osztályon leszek, de oda folyamatosan interjúztatnak embereket, ami nem nyugtat meg. valahogy diszkréten fel kell hívnom magamra a figyelmet. na ebben sosem voltam jó.

esténként folyamatosan bulizom, felváltva a régi barátaimmal és az új kollegákkal. egész sikeresen beittam magam az új társaságba.

én barom ma ráírtam Casanovára, hogy igyunk meg valamit, természetesen nem is válaszolt. elmonhatatlanul haragszom magamra ezért, szinte könyörgök, hogy rúgjon belém ha magától véletlenül elfelejtené. azt hiszem a magamfajtákra mondják, hogy aki hülye, haljon meg. elveimmel ellenkezik hosszasan haragudni magamra, ezért megpróbálom elfelejteni, hogy mit tettem magam ellen (és annak a baromnak az egojáért).

sebaj, legalább ma kivételesen kialszom magam. kényszerített optimizmus. edzeni is fogok, hasznossá teszem magam. ha olvas engem valaki aki kommentelős kedvében van, örömmel vennék tanácsokat, hogy hogyan vessem fel a témát, hogy nem csak helyettesíteni szeretnék a cégnél, hanem maradnék állandóra (amiről csak a HR-essel beszéltem még az interjún). és egyáltalán kinek szóljak? a mostani főnökömnek, a másik csoporténak vagy a HR-esnek?

Szerző:

Belépett: 1 hónap

csaken

Blog kommentek: 764Blog bejegyzések: 87Regisztráció: 16-05-2011

1 gondolat erről: “új munka”

  1. Szia,

    lehet, hogy ez szigorú gépírás-tanulási módszer, én is elütök néha sokat, dehát végülis ezt a kiosztást épp arra tervezték, hogy ne lehessen túl gyorsan gépelni (nehogy összeakadjon az írógép billentyűi).

    Lehet, hogy már nem aktuális a kérdésed, meg hogy nem is tudok értelmeset mondani, ennyiből ezt nehéz megmondani. Általában nekem a másik embertől függ, hogy kivel könnyebb beszélnem, és talán az sem világos itt, hogy melyik pozíció hatásköre ez, én ennyiből a főnökre gondolnék, legfeljebb azt is meg lehet kérdezni, kinek kellene szólni.

    Üdv

    h.

Írj megjegyzést