Új év. Új.

Lofaszt új.

Az egyéni benn kérdezte. Magának egyetlen barátja sincs?

Hát szomorú de nincs.

A tv lószar. Írtam verset de lofaszt se érdekel hiszen borderline világlátás van benne. Szembe a társadalmi normákkal, az érzések táncot járnak az Ördöggel és mindig is ott lesz a Halál. Persze amiket leirok, az emberek többségét nem érdekli, vagy a többségnek nem pont ilyen a szilveszter. itt ülök egyedül a szobában, itt fekszik a kutyám, egy kurva filmet se találok online….a testről és lélekrol akartam megnézni hát fél óra kutatás szenvedés után passz, a tv loszar, felettem a zajok. Jól érzik magukat.

Vágyom. Már kurvara vágyom az alkoholt de mivel megyek vissza holnap Tündérhegyre hiába kb három napra és már csak egy nagycsoportom lesz, hiába hiába….. Van egy alkoholmentes pezsgő de azt se merem inni mert keret …. Amúgy simán lehetne alkohol mert már nem bírom magam türtőztetni.

Lehet ma még sírok….vagy épp nem. Cseten gondolom senki, a versem lofaszt se érdekel és én se … A kis elbaszott gondolataim, a maganyom, a halálom, az Ördög és a lélek karcok….

Bár hinném hogy 2024 más lesz hogy könnyebb, hogy nem csak a búcsú és a veszteség lesz, hanem lesz ha csak egy valaki akire nonstop várok hogy töltse be az ürességet hogy meglássa a jót is bennem….

Mert az enkepem romokban. asszem rossz vagyok és szerethetetlen, ha nem így lenne akkor most nem ülnek itt egyedül az üres csendes lakásban és még piam se lehet és plusz nyugtató sincs itthon mert mindent bevittem mindegy az eredeti itthoni adag felét elszedtek.. itt lassan sírok. De mégse.

Kijovok tuti lesz altató is iratok mert hogy megyek vissza dolgozni…

Apám ma is jött nincs béke se határ …. Nekem a női baj miatt szét görcsölt a hasam tiszta ideg voltam….apám hogy nézzek rá …. Én pedig imádkoztam hogy csak menjen már el. Meg menjek le kutyával órákat sétálni mikor kb pusztultam a görcstol.

A leves ok mondjuk.. A kacsacomb és a káposzta magában tiszta zsír. Jó. Kis leves de mást nem… Ha sértődes lesz se eszem meg. Kb enni se volt kedvem.

Most már nem görcsölok. De ezeknek semmit nem lehet mondani. Hogy szarul vagyok görcs no way mert a női téma tabu. Még anyámnak is.

Hogy benn COVID tesztet csináltak .

Senki nem kíváncsi semmire csak tele etetnek hogy már kb hanyhatnekom van.

Apamra míg benn vagyok kényszer a kutyám miatt …

De azon angyalok ha kijovok megnézem hogy megy a leszazalekolas hátha ha úgy dolgoznék több lenne a fizetés és nem kényszerít semmi…mellesleg egy gyűlölt munkában ahol kicsinalnak az emberek. Kiderül hogy majd a lamolep 8 óra munkával a dührohamaimat hova rakja…. Mielőtt bementem már nem bírtam heti három négyszer az állapotot. De ez van csinálni ha pusztulsz is …. Folyamatosan késés, folyamatosan idő szoritas, folyamatosan kortizol reggeltől estig aztán este bezuhanas és érezve a dübörgő szíved ahogy két kezed tested alatt szívnel… Dübörög hogy mikor kell riadnod az órára. Nincs nyugvas de fura hogy benn is kb nézem a sötétet.

A mottó. Allitsatok meg a világot. Ki akarok szállni.

A 8 óra mellett persze se hobbi se magánélet se barátok … Már ha lenne akár egy is. Az is fura hogy mióta benn vagyok Tündérhegyen, hétvégén vagy így ünnep idején minőségi időt tudok a kutyámmal tölteni. Jön a munka ismét csak aludni fogunk együtt. Rohanok el reggel. Ez a világ egy kibaszott nagy shit úgy ahogy van. Mindegy hogy 2023 vagy 2024. SHIT.

Szerző:

Belépett: 2 hét

intro86

Blog kommentek: 2464Blog bejegyzések: 158Regisztráció: 2018. 05. 24.

1 gondolat erről: “Új év. Új.”

Írj megjegyzést