Tündérhegy – betelefonálások, kavarás a hátam mögött, magányos szenteste

Sziasztok!

Szenteste van és oly sok a magányos ember.  😥

A jelenlegi magányom önként választott, bár már nagyon rég nincs szeretet, figyelem, szóval van hogy a karácsony épp nem boldog, nem áldott vagy szeretetteljes. Kurvára nem. Az első alkalom, hogy nem mentem haza, és nem hagytam, hogy behálózzon anyám és szóval tartson éjfélig, miközben már öcsém hazament , apa elvonult a szobába, vagyis mindehogy is egyedül maradok anyámmal és ki vagyok téve a tömény szarnak. Beszél hozzám, beszél és beszél és nekem már végképp nincsen terem. Tavaly karácsonykor órákon át volt téma öcsém barátnője. Vagyis volt kivel akkor is versengeni. Jajj, mert a Virág is így meg úgy…őszintén, szart se érdekel ez a csaj, öcsémmel régen együtt vannak de életemben nem találkoztam ezzel a csajjal mégis a családomnak sokkal fontosabb mint én. Nade ez volt, elmúlt.

Jelenleg a csúcs szitut Tündérhegy nyújtotta. Novemberben mentem be, január elején fogok kijönni. Másodszor vagyok ott és most csak 2 hónapot kaptam, de már ennek is örülök. Sok mindent bár nem hatott. Az alvásom sokkal jobban romokban, ott se, itthon se, csak fülessel és youtube relaxal. Altató elvéve, nyugtató csökkentve,  a szociális gondjaim is kb szerintem változatlanok. Viszont a reggeli gyógyszereim szépen le lettek csökkentve, itthon már túl sok volt feleslegesen, már csak kétféle. A Lamolepet benn beállítják. Lassan eljutok a 200-ig. Hogy ez most a border miatt vagy esetleg vannak bipoláris jelek is, majd tán kiderül. Tökmindegy, nem is erről akartam pofázni. ANYÁM RETTENETESEN KIAKASZTOTT.

Megyek egyik nap egyénire, kb leforráztak: A maga anyukája betelefonált és engem keresett. Passz, leizzadtam. Miafaaasz? Mitakart? Úgy engedtek el, hívjam fel, hogy mi a faszt akart. Hívtam előbb apámat, tud e erről valamit. Persze jól védte: értsem meg őt is. Milyen zavart és fasztudja. Őrjöngtem apámmal. Utána elmentem művésztre, tovább őrjöngtem, hogy mennyire ki fogom osztani anyámat. Jajj, mert engem az indulat vezérel. Igen baszod, a düh és az indulat. Odatelefonál. Mi a faszt gondolt???? Hogy majd visszahívják?  Na művészet után vettem egy levegőt és felhívtam anyámat mivel épp egyedül voltam a szobában, hát addig. Szóval, épp csak nem osztottam ki, de közöltem vele, hogy ezzel tán tönkrevágta a karácsonyt. Jajj. sírt rítt, bőgött nekem, hogy jajj, semmi rossz szándéka nem volt…és ő az orvosom kereste. Elmondtam neki pár szót a rendszerről, hogy orvos és az egyéni pszichológus több esetben párokban dolgoznak szóval az egyéninek fognak szólni. Na és MIÉRT IS TELFONÁLT BE TÜNDÉRHEGYRE? VESZEDELMES. HOGY Ő, HOGY RAJTA SEGÍTSENEK (KIS NÁRCI), HOGY HOGYAN TUDNA NEKEM SEGÍTENI. MERT HA KÖRÖMNYIT TUDNA ÉRTEM TENNI, HOGY JÓVA TEGYE AMIT ELBASZOTT. NOS, OTT KEZDŐDNE, HA NEM TAGADNÁ LE AZ ÉLETÉT. HOGY ELOLVASNÁ A KURVA CIKKEKET AMIKET ÁTKÜLDÖK (HALOTT ANYA SZINDRÓMA MEG ILYENEK) DE MÁR NEM PRÓBÁLOK. LÓFASZT SE ÉRT, KÖZBEN TAGAD, SEMMIT SE … POFÁZOM NEKI A SZEMÉLYISÉGZAVAROS TERHELTSÉGET, NO WAY. APÁM SZERINT FELFOGJA Ő…. DE LETAGADJA AKKOR IS. JAJJJ MERT A CSALÁDKONZULTÁCIÓ. KÖZÖLTEM VELE, HOGY EZ KB MÁR OLYAN SÚLYOS, FÉL ÓRA KB LÓFASZT SE ÉRNE. AZ EGYÉNI IS FÉL ÓRA ÉS TUDJUK MIRE ELÉG A FÉL ÓRA. SÚLYOS CSALÁDI SZITUBAN LÓFASZT SE ÉR. FŐLEG HA MINDENKI TAGAD. PERSZE ÉN KERÜLTEM A FEKETEBÁRÁNY HELYZETBE AKI MEGMONDJA A VALÓSÁGOT ÉS AZ IGAZSÁGOT DE SENKI NEM AKARJA FELFOGNI. ÖCSÉM SE. LEÍROM NEKI A SZEMÉLYISÉGZAVAR SZÓT, ÁT SE MEGY, CSAK MAGYARÁZGAT …. MINDEN MÁST :-d

INKÁBB Ő SE JÖJJÖN, MERT LEGUTÓBB A SZÜLINAPOMKOR 2 ÓRÁN ÁT BESZÉLT A VIRÁGRÓL, A KEDVES BARÁTNŐJE PROBLÉMÁIRÓL, HOGY ESÉLYEM SE LEGYEN MEGSZÓLALNI.

ÉS NOS, MAGAM VÁLASZTOTT MAGÁNYOS KARÁCSONY. ANYÁM A HÁTAM MÖGÖTT KAVART ÉS TELEFONÁLGATOTT…ÚGYHOGY MAJD MEGTANULJA, HOGY NE KAVARJON, HOGY GONDOLKODJON MIELŐTT BAROMSÁGOT TESZ. ÉS AMI NAGYON GÁZ::::  Ő MINDENHOVA, MÉG A WCRE IS VITTE A TELEFONT, MIKOR FOGJÁK TÜNDÉRHEGYRŐL VISSZAHÍVNI. KÖZÖLTEM VELE, HOGY NEM FOGJA SENKI VISSZAHÍVNI. AZ ORVOSOM – NEM ÍROK NEVET – NEM IS AZ AZ ALKAT AKI NAGYON ELCSEVERÉSZNE ANYÁMMAL ÉS AZ EGYÉNI SE FOGJA VISSZAHÍVNI. FÚ, KELLETT ANYÁMNAK SOK IDŐ, MIRE RÁJÖTT, HOGY HIÁBA VÁR BÁRMIT, EZ A TELEFONÁLGATÁS ALAPVETŐEN ELBASZOTT ÖTLET VOLT.

A LEGGÁZOSABB, HOGY A HÁTAM MÖGÖTT ÉS NEKEM KELLETT CSOPORTOKON MEG AZ EGYÉNI ÉS AZ ORVOSOM ELŐTT TARTANI A HÁTAMAT A KAVARÁSA MIATT. A SZOBATÁRSAM AZON SZIVATOTT, MÉG NAGYCSOPORT TÉMA LESZ. HOGY VÉGKÉPP NE ALUDJAK :-)))) CSAK SZIVATOTT, DE TÉNY, NAGYON NAGYON FELBASZOTT. PEDIG ÉPP A 150-175 FORDULÓNÁL JÁRTAM A LAMOLEPPEL, DE ÚGY FELBASZOTT, ÁH. JELEZTEM MÁR NEKI ÉS APÁMNAK IS, HOGY MAJD MEGLÁTJÁK MI LESZ KARÁCSONYKOR….APÁM ASSZONDJA, FÁRADT EZEL ESZÖLNI. MONDOM, NE ESZELJ, MAJD MEGLÁTJÁTOK, HOGY ALAKUL …

APÁM AZT MAGYARÁZZA, LÉPJEK TÚL A DOLGOKON. Ő BENNE RAGADT, MARADJON IS A NÁRCISZTIKUS CSAPDÁBAN DE NEKEM EZ TOVÁBBÁ NEM KÖTELEZŐ, KARÁCSONYKOR SE. PERSZE A MAGÁNY, DE EZ VAN, SE BARÁTAIM, CSALÁDOM LENNE, DE ÍGY KÖSZ NEM. PERSZE ÉN LESZEK SZÉTBASZVA HOGY SZÉTHÚZOM A CSALÁDOT, DE LESZAROM. ANYÁM SÍRÁSA-RÍVÁSA NEKEM NEM SZÜKSÉGES.

JA, A TELEFONON MIUTÁN KIDERÜLT MIT AKART, SÍRT RÍTT, UTÁNA POTOM 1, 5 ÓRÁT BESZÉLTÜNK, VAGYIS UGYE, Ő BESZÉLT ÉS MÁR CSAK A KEZEMBE A TELEFON DE LEENGEDTEM ÉS POTOM NEGYED ÓRÁNKÉNT MEGKÉRDEZTE OTT VAGYOK E MÉG, MERT JAJJ. MERT MENJEK, KÉRJEK SEGÍTSÉGET, ŐK SEGÍTENEK ( 8 HELYETT 6 ÓRÁS ÁLLÁSSAL KÖSZ NEM, NEM KELL SEGÍTSÉG, A 8 ÓRÁS FIZETÉSBŐL SE ÉLEK MEG ÉS UTÁLOM A MINDENNAPOKAT, MAX A LESZÁZALÉKOLÁS – NEM FOGOM SZÉGYELLNI, HA AZON FÜGG MENNYI FIZETÉSEM LESZ) ÉS JAAA, AMI MÉG VICC, HOGY BESZÉLGETNI KÉNE….ÍGY….ŐSZINTÉN…VAGYIS MAGYARÁN: Ő BESZÉL, ÉN HALLGATOK. DE ÖCSÉM IS UGYANEZT MŰVELI MERT HOGY Ő BŐBESZÉDŰ ÉS MIKOR A KÖLCSÖNÖSSÉGRŐL BESZÉLEK, KB VISSZABASSZA NEKEM A KÖLCSÖNÖSSÉG DOLGOT.

AZ EGYETLEN EMBER, AKI MEG TUD HALLGATNI ÉS FELFOGJA MI VAN VELEM ÉS MI TÖRTÉNIK, AZ APÁM, AKI MOST MÁR HA TAGAD IS EGYRE FELSZINESEBBEN…SZÓVAL VELE JOBB A SZITU. DE Ő IS VÉDI ANYÁMAT, ÖCSÉM IS VÉDI, KB ESÉLYEM NINCS.

NOS, HÁT MINDENTŐL FÜGGETLENÜL, SZENTESTE ÉS NEM MENTEM HAZA….FEKÜDTEM ITT DEPRESSZIÓSAN, ALIG VÁROM, 26-ÁN MEGYEK VISSZA TÜNDÉRHEGYRE, 3 NAP, AZTÁN ÚJÉVRE ISMÉT HAZA, PERSZE SE PIA SE PLUSZ NYUGTATÓ SE SEMMI – AMÚGY NINCS IS ITTHON NYUGTATÓ, BEVITTEM – MERT KERETSZEGÉS UGYE, BÁR AZ ÚJÉVKOR GONDOLKOZOK LIKŐRÖN, IGAZÁBÓL VALLANOM SE KÉNE NAGYCSOPORTON, MERT AZ ÜNNEPEK UTÁN ELKÖSZÖNÖK ÉS VISSZAJÖVÖK AZ ÉLETEMBE. DE ÖRÜLÖK, HOGY AZ ÜNNEPEK KÖZÖTT VISSZAMEHETEK MÉG, MERT MEGKATTANOK ITTHON. APÁM PEDIG – MIVEL Ő A FŐZŐCSKE, KAJA KAJA HÁTÁN – MEG FOG TORPEDÓZNI A KAJÁVAL. MIKOR ITTHON VAGYOK, ÉJJEL-NAPPAL EZ MEGY, NOS DE VISSZA TÜNDÉRHEGYRE. IDŐNKÉNT MÁR ANNYIRA KÉNYSZER A KAJA IS, HOGY AZ IDEGTŐL MAJDNEM KIHÁNYOM, DE EZZEL VÉGKÉPP SENKIT SE AKAROK MEGBÁNTANI.

Szerző:

Belépett: 18 perc

intro86

Blog kommentek: 2465Blog bejegyzések: 165Regisztráció: 24-05-2018

3 gondolat erről: “Tündérhegy – betelefonálások, kavarás a hátam mögött, magányos szenteste”

    1. Nem az agya nem 100-as. Bántott, egész életemben…borderline lettem, de az itthoni pszichológusom szerint súlyos személyiségzavaros az egész család, anyám és nagyanyám súlyosan, isten áldja, nagyanyám már meghalt…nem tudom, róla vajon Tündérhegy mit mondana, vagy mit mondott volna…de már 70-es most már nem tud, mint az én életemben és az én terápiámban kavarni. egyéb más hozzászólást nem is vártam. kurva karácsony, bárhol próbálkozik az ember, egyedül marad

  1. Szerintem jó fej vagy! Ekkora armageddont átélni, megélni és túlélni kurvára nem lehet düh kirohanások nélkül. Az értetlenséggel és a tudatlansággal nem lehet mit kezdeni, nincsenek szenzoraik, melyekkel meg tudnának téged érteni. Sajnálom, a család néha a legkegyetlenebb, az ősbizalom és az alapbiztonság nálad is ment a levesbe, és szarból kell várat építened. Fasza-fasza

Írj megjegyzést