túl sok vagy túl kevés

ez az én bajom. vagy teljesen érdektelen vagyok, vagy eggyé akarok válni bárkivel/bármivel. a kettő között nincs semmi. ez mondhatni elég nagy baj, mert még egy barátságos hobbim sincs, amibe ne akarnék belehalni. szeretek én sokmindent, de annyira tönkreteszi a hozzáállásom, hogy rossz nézni. az is, amit lassan egy hónapja művelek, azaz ez a nagy büdös semmi is, kurva szánalmas. szégyellhetem magam, hogy így elbaszom az életemet. persze nem ez a megoldás, de legalább most ez megy. legalább most tisztában vagyok vele, hogy semmilyen külső tényező nem akadályoz semmiben. ez itt a vegytiszta mentálkatasztrófa, és annyi telik tőle, hogy szégyelli magát. hát na. most hibáztassam, mikor az is csoda, hogy idáig kihúzta? mondjuk értelme nem volt.

már a jó dolgok sem tesznek boldoggá. már a jó dolgokban is csak pár pillanat emel fel. úgy érzem, hogy katasztrófa vagyok, de olyan szinten, hogy azt elmondani nem lehet. nem csúnyának, vagy dagadtnak érzem magam, hanem egy undorító bűzölgő rothadó pöcegödörnek. nem ügyetlennek, hanem fogyatékosnak. nem gyengének, hanem haldoklónak. elég szar.

még egy palacsintasütéssel is csak tönkreteszem magam. azért az már teljesítmény. alig bírom rávenni magam, mert mivan, ha egyet is elrontok. katasztrófa, nem? és pedig tényleg ez tart vissza mindentől. nem akarok kudarcot. tudom, hogy nem dől össze a világ, de én akkorsem bírom ki. nem tart életben semmi. mintha egy kötélen egyensúlyoznék, és bármelyik mozdulatba belehalhatnék. nem tudom, mivel lenne jobb, ha elengedném magam, és képes lennék minden apróságtól sírva fakadni. szerintem csak még jobban kiakadnék. aztán még ki is röhögném magam bőgve, hogy hogy lehetek ekkora szégyen.

kurvára örülök annak a háromfajta antibiotikumnak is, amit felírtak, mert így legalább ha mégis kimerészkedek a házból, a fényérzékenységtől úgyis minden bajom lesz. még szerencse, hogy a legtöbb gyógyszernek ezermillió mellékhatása van, amik sokkal rosszabbak is lehetnek az eredeti problémánál. ja meg az is tök jó, hogy a depresszió és a gyengeség általában a gyakori mellékhatások között szerepel.

 

Szerző:

Belépett: 2 év

zsééé

Blog kommentek: 262Blog bejegyzések: 19Regisztráció: 04-02-2017

Írj megjegyzést