Trichotillománia

Ha valaki keresne, mert emlékszik rám a régi búráról. Megnyugtatom, hogy élek, kopasz vagyok. Anyámtól elköltöztem. Plusz megtanultam tökéletesen kizárni a figyelmemből a többi embert. Bár ebből vissza kéne vennem, mert balesetveszélyesnek bizonyult. 🙂
Egyébként vannak terveim (minek?), mert valamivel el kell baszni a halálomig lévő ismeretlen hosszúságú időt. Sóhaj. Az értelmetlenség kényszerítő ereje… vagy mi a fasz.
Rákaptam a káromkodásra, ami mindig meglepi a hallgatóimat. Választékos körmondatok után egy halálfasza mindig ütős. Kedves kis szociopata vagyok, aki pontosan ismeri a színjáték menetét és sírva-nevet az egész kutyakomédián.
Ha nálam keresnéd a hajtépkedésed ellenszerét, kurvára nem tudok segíteni. Fogadd el vagy küzdj ellene, de tud, hogy veszett fejsze nyele a küzdelmed. Normális életet akarsz? Mi a normális? Amit mások csinálnak? Szerinted attól boldog lennél? Biztos vagy benne?! Vagy csak másolod a többieket, mert ha hasonlítasz rájuk, akkor a nyáj megvéd a veszélyektől? Biztos vagy ebben is?! Kurvára nem vagy biztonságban! Az egész rohadt élet egy kibaszott lutri! Ezért téped a hajadat, mert legalább a pótcselekvés ritmusa elringat és megnyugtat. Tehát mi ellen küzdesz valójában? Nekem nincsenek illúzióim. Úgy rohadt az egész, ahogy van.

Szerző:

Belépett: 7 év

Andrea

Blog kommentek: 579Blog bejegyzések: 33Regisztráció: 01-11-2010

2 gondolat erről: “Trichotillománia”

Írj megjegyzést