Történetem 24

Voltam a mindenható áternél.

Csak még feszültebb lettem tőle.

Elmondtam neki mindent, erre mondta hogy azért van, mert nem szedem rendszeresen az általa felírt gyógyszert sem (Velaxin), és a másikat sem. Mondtam neki hogy szedem, csak elfogyott, meg hogy nem hat, váltani kéne valamire, ami csökkenti a szorongást meg ezt a remegést, meg a megőrülök-érzést… Erre lebaszott, hogy mit képzelek én, a gyógyszer nem fog megváltoztatni, meg hogy nekem semmi se jó. Mondtam hogy attól még ugyanúgy szorongok meg remegek, mondta hogy szedjem normálisan, mert hosszú idő míg kifejti hatását (több mint egy év). Pedig antipszihotikum, és bent azt mondták, hogy hamar hat. Erre mondta, hogy nem vált, mert ezt írták fel bent, biztos ez a tuti. Majdnem felírt Velaxint is, de mondtam hogy inkább az Olanzapin mellett döntök, ha már nincs más… Emelni se tudott, mert a 20mg a max adag.

Mondtam neki a vagdosási kényszert, meg a tervemet is (hogy falcolni akartam mielőtt bemegyek), de nem szólt rá semmit, még a leletembe se írta bele. Mondtam neki, hogy csak azért nem tettem meg, mert nem akarom hogy zártra kerüljek, erre mondta, hogy ne is. Ennyi volt a reakciója.

Ezek után erősen gondolkodok, hogy nem csak a gyógyszert kéne váltani, hanem a pszichiátert is. Csak nem tudom, hol találok nornálisat, aki nem csak a gyógyszerekkel baszogat, hanem segít is.

 

Szerző:

Belépett: 2 hónap

csilla96

Blog kommentek: 515Blog bejegyzések: 33Regisztráció: 01-02-2017

2 gondolat erről: “Történetem 24”

  1. Nem ismerem az általad leírt gyógyszereket,így ahhoz nem tudok hozzászólni.Illetve azt nem tudom még,hogy mindig ilyen volt az átered veled szemben vagy volt esetleg valami előzménye,ami miatt ennyire fura a viselkedése veled szemben? Mennyi ideje jársz hozzá?Mennyi ideig nem szedted a gyógyszert?Mikor fogyott el?

    A gyógyszerek topicban érdemes lenne beszélgetned másokkal akik már szedték ezeket a gyógyszereket,nekik mi a tapasztalatuk ezen a téren! 

Írj megjegyzést