történet

Ha azt hiszitek normális naplót írok maamról, akkor tévedtek…. 🙂

 

Szeretem az ilyen szimuláns játékokat, mint a Sims. Ami mostmár sims2, és az új gépen a 3-at is ki fogom próbálni azthiszem. Na, de ez az egész mostan azért lényeges, mert leírom a saját sims történetem. Nem titkolom, a több személyiség ihlette.

A régmúlt:

A sivatag kellős közepén, a 18-adik század második felében élt egy család, boldogságban, békességben. De hamarosan meghaltak mert a gyilkos, húsevő legyek megették őket. Csak egy kisgyerek maradt életben… Senki se tudja hova tűnt. Az elhunytak szellemei mai napig ott kísértenek.

A közelmúlt: 

2012-őt írunk. A psutaságban keres magának kalandot, és nyugalmat egy hatalmas nagy család, és mégegy anya és fia akik velük tartanak. Csak hogy. Semmi sem olyan békés, mint amilyennek látszik. Az apa elhízott, nagy pocakjával még büszkélkedik is. Folyton megveri az asszonyt, állandóan megy a vita. A gyerekeiket utálják. Mind az 5-öt. Meghalnak. A fiú anyukája is meghal. Immár az ő szellemeik is ott kísértenek, és örök nyomot hagynak az emlékezetben…

A JELEN:

Valakinek gyorsan fel kell nőnie. Kimásra hárulhatna a felelősség, mint Gertrudra, az állandóan komoly és eszes lányra. Ő neki kell felelősséget vállalnia testvéreiért. Barna haját szoros lófarokban hordja, kék szemei hosszúak és szűkek, arca szinte érzelemmentes. De a szíve, és az igazságérzete szerencsére a helyén van.

Philippa egy sokhegű lány, haja piszkoszőke, szeme barna, arca fáradt és szomorú, ajkai vékonyak, mégis mintha ő lenne a legszebb mind közül. Sugárzik belőle az érzékenység, a finomság. Pedig szeretné keménynek mutatni magát. Egy vad harcos, aki hamar megtanulta hogyan is működnek a dolgok, hogy ha kell, egyedül is boldogulhasson. Mindig résen kell lenni.

Lili nagyon különleges gyermek. Bőre üde zöld színű, haja szőke, szemei szürkék és mindene mosolyog. Árad belőle a kiváncsiság, és a szeretet. Mintha valjában nem is földi lény lenne.

Hermera egy gonosztevő. Mindenkit utál, és ott pusztít, ahol ér. Rettenetesen ronda. Nagy orra van, a száját csak lebiggyesztve tudja hordani, arca megnyomorodott az állandósult mérges arckifejezéstől. Az arca sápadt, szinte színtelen, de szeme alatt fekete karikák éktelenkednek. A haja fekete, gubancos oroszlánsörény, szeme sötétkék.  Igaz, ő mindenkit gyűlöl, de a legesleginkább Edent gyűlöli, a fiút akivel együtt kell élni.

Cloé csöppség. Egy tipegő. Szőke ő is. És nagyon buta. Nem tud semmit. Tulajdonképp ő csak azért van, hogy csakúgy legyen.

Eden pedig a fiú, aki anyukája halála után ennél a családnál maradt. Nagyon különleges, a bőre szürke színű, zöldek a szemei, haja barna. Ő a szoborfiú. Hidegséget sugároz magából, az arca mégis merő érzékenység.

Ahogy nőnek, úgy lesz szerelmes Lilibe, és úgy gyűlöli meg Hermerát. Csak lesz egy kis bökkenő: Ha az öt lány közül egybe is szerelmes, mindet be kell fogadnia…

 

 

Szerző:

Belépett: 11 év

Napszemü

Blog kommentek: 15Blog bejegyzések: 4Regisztráció: 16-12-2012

3 gondolat erről: “történet”

Írj megjegyzést