Téveszméim

Tudom, hogy marha nagy hülyeségek és nem akarom nekik elhinni…a hangjaimnak. A sok kis bordi itt dumál folyamatosan a fejemben és például most olyanra akadt ki, ami amúgy nem zavarna tiszta állapotomban. Most enyhén megkattantam, gumiszoba kellene kb…mondjuk én még ott is tudnék kárt tenni magamban. 😀 Viszont nem fogok semmit csinálni, csak sírva nevetek és arra várok, hogy hagyja abba. Milyen kész ez már? Minden bordinak vannak ilyen hangok a fejében? Hol kezdődik ésholavége? Ennek semmi értelme.

Szerző:

Belépett: 3 év

Idonotobey

Blog kommentek: 274Blog bejegyzések: 13Regisztráció: 25-10-2017

4 gondolat erről: “Téveszméim”

  1. Előfordul. Mivel ez egy személyiségzavar, így néha találkozni fogsz az ellentétes énjeiddel. De ne zavarjon ez, nem olyan súlyos, mint a skizfrénia. Nem olyan erősek. Csak jönnek. Nem tartósak. Vagyok egy állapotban, és az ellenkezőjét érzem. Mintha lenne mellettem valaki. Legtöbször elég erős. Negatív, hogy maradjak a normális keretek között. Még most is magyaráz. Mért nem írom meg, hogy mire is gondol, vagy mit szeretne? Ez van. 

  2. Idézet tőle: Malakazar

    Előfordul. Mivel ez egy személyiségzavar, így néha találkozni fogsz az ellentétes énjeiddel. De ne zavarjon ez, nem olyan súlyos, mint a skizfrénia. Nem olyan erősek. Csak jönnek. Nem tartósak. Vagyok egy állapotban, és az ellenkezőjét érzem. Mintha lenne mellettem valaki. Legtöbször elég erős. Negatív, hogy maradjak a normális keretek között. Még most is magyaráz. Mért nem írom meg, hogy mire is gondol, vagy mit szeretne? Ez van. 

    Elvileg, ha kimondod vagy leírod miket mondogat abba hagyja. Bár nem tudom, nálam ez is mindig máshogy van.

     

Írj megjegyzést