Szorongás

Mostanában sok dolog javult, viszont sok minden el is romlott. Olyan, mintha a bántalmazások idejéből minden dolog örökké tartana, tehát sose lenne vége a kaka-lavinának. Hét év az sok, de vége lehetne már. Most csak ennyit van erőm írni.

Szerző:

Belépett: 3 év

csem

Blog kommentek: 126Blog bejegyzések: 12Regisztráció: 07-03-2020

Írj megjegyzést

szorongás

Sziasztok….

 

megint előjött a betegségem….nyárra elmúlik a hajtépés, illetve tavaszra aztán előjön oktüber fele. 

 

kurva nehezen bírom.  most hogy még nem látszik, elmentem fodrászhoz és levágattam rövofre, hogy ne tudjm betekerni, tépni.   hát még így is tudom, bassza meg…. gyóygszer nem hat azt is abbahagytam, de októberben elkezdtem szedni a fevarint.

 

ja és aludni se tudok. mindjárt kipurcanok.   inkább innék. ..és már látszikegy kis folt…semmi sem segít kipróbáltam mindent… inkább vagdosnám magam 

Szerző:

Belépett: 2 év

Vica1333

Blog kommentek: 868Blog bejegyzések: 32Regisztráció: 23-07-2016

2 gondolat erről: “szorongás”

 1. Szia! SSRI nem hat? Lányom meg kényszeres bőrtépkedő, kisbaba korától a haját tépte, ovodás korára, jobb és bal oldalon kopasz volt, mert az egyik újjára feltekert egy tincset és kitépte. Így csinált szörnyű volt anyaként látni , mindezt fapofával tette, csak úgy mintha az orrát fújná vagy bármi más szokásos dolog. Oldalt kopasz lett csak a fenti hosszabb szálakat fésültem rá…hamar visszanőtt egyébként., met gyorsan nő a haja. És nála is időszakosan volt így.

  Mostanában szencsére alábbhagyott a bőrtépkedés, mert az ujbőrének a  véresre tépkedése átment a nagylába újja szabdosásába, egy darabig, most ma reggel megnézem neki megint, ha felkel (-még alszik, szerencsére világ életében jó alvó volt és a kedve is ált jó, csak ritkán hullámzik…) mert nagyon félek, hogy azt csinálta tegnap.

  A nagylába újjába a taplán tehát nem felül , mert ott köröm van, hanem az újbegynél ollóval vagdossa. meg a sarkát is..Mire szegény bőre visszanőne, megin rolytsra vagdossa, és úgy belevágott helyenként hogy menni is alig bírt.

  Mindezt 9 évesen, Beszéltem róla anyámmal, a tnáraival és szerintük átmentei és nem kell pszichiáterhez vinni.

  Így tél előtt nekem is előjött a szorongás, citalopramról, pedig sikeresen lejöttem, szinte semmi se kellett gyógyszermentes voltam kb 2,2 és fél hónapig, aztán az elalvásomon mutatkozott, hogy kell valami a szorongást nem annyira veszem észre, de a depit kezdtem érezni. Így most paretinra állok, nálam már a 6 nap ez és talán minimálisan, de jobban vagyok,  mg tól. ha beáll reményeim szerint még jobban leszek.

  Mindezt csak azért írtam, mert emlékszem rád, néha előjön nálad is de aztán elmúlik. Koncentrállj erre!

 2. Én még arra gondoltam, hogy tök sok nő csinálja, hogy lenyiratja kb két centisre a haját, nagy fülbevalókat vesznek fel, meg díszes sálakat, és tök vagányul néznek ki. Emlékszem az arcodra, szép formája van, szerintem ez a stílus neked is jól állna.

  Gondolom, most nem ennyire rövid a hajad, azért tudod tépkedni.

  Másik ötlet, hogy ebben az időszakban akár parókát is hordhatnál a rendes hajadon. Akkor valószínűleg azt tépkednéd. Az se baj, ha látszik az anyagán, hogy paróka. Használd ki, hogy nő vagy, sokkal nagyobb a mozgástered, mint egy férfinak, te nyugodtan csinálhatsz ilyeneket divatból, szórakozásból is.

Írj megjegyzést

Szorongas

Ma egesz delutan szorngtam.olyan furcsa felelem volt bennem es most is azt erzem.nem tudom mitol van.csak ugy egyszeruen ramtort.most ott tartok hogy alig tudok megint inni.az uvegbol sem megy.hat eleg gyengenek erzem magam.es a fejem is szedeleg.mas ilyenkor jot bulizik.en meg mint mindig ulok otthon es pittyogok a telefonommal.hat nekem ez jutott.mar nem tudok vegkepp elmenni sehova sem.csak a reggelt szeretem amikor felkelek.olyankor meg nem erzem hogy minden sz…r.az estetol rettegek…ennyi…off….

Szerző:

Belépett: 3 hónap

Setapalca

Blog kommentek: 554Blog bejegyzések: 84Regisztráció: 12-01-2018

1 gondolat erről: “Szorongas”

Írj megjegyzést