Szörnyű ez a mai nap

Egész éjjel nem aludtam, így a mai napon totálisan szarul érzem magam.

Nem tudom, miért ez a rossz széria, amiben már egy ideje benne vagyok, de nagyon remélem, hogy vége lesz egyszer már.

Összecsapnak a fejem fölött a hullámok, Egy éve nem tudják kideríteni a betegségem okát/allergia/ .

Tegnap több szar dolog is történt velem- persze egymásután- összebalhéztam már megint életem párjával, megint használta a nárcisztikus tulajdonságait- és lám, megint csak sikerrel.

Ostobának, hülyének nevezett, már szinte habzott a szám az idegességtől- ő meg csak nevetett. Kikértem magamnak a viselkedését- de falra hányt borsó volt.

A lányom megbukott pótvizsgán, újra kell járnia a 9-et, kezelhetetlen és éjjel azt sem tudtam hogy hol van- hiába hivogattam-  ma reggelre „megkerült”

A dokim közölte velem, hogy negatív lett a véreredményem- Hano- vizsgálatot végeztek, mert arra gyanakodnak, hogy az a bajom- így hát még most sincs meg az oka miért is dagad fel a szám az arcom és a szemem, időnként már hetente vannak ilyen panaszaim.

Mandulamútétet javasolt, merthogy biztos ott van a gond, ja és az UH vizsgálaton megállapították, hogy pang az egyik vesém.

Dióhéjban ennyi történt!

Annyira össze van törve a lelkem hogy szinte fizikai fájdalmat érzek, állandóan szorongok és óriási magányt érzek. Nincs senkim már akihez fordulhatnék.

Egyre rosszabbul érzem magam, nincsen szinte semmi életkedvem, csak vegetálok.

Talán a gyerekeim miatt vagyok még itt ezen a világon. Ő miattuk kell, hogy kitartásom legyen, de félek, hogy sokáig már ők sem tudnak visszatartani…Elfáradtam, nagyon.

Elegem volt a mocskos világból, a szarházi emberekből, nagyon nehezen viselem az emberi gonoszságot, néha úgy gondolom, hogy nem vagyok erre a világra való.

 

Szerző:

Belépett: 4 év

Potyoka

Blog kommentek: 26Blog bejegyzések: 5Regisztráció: 11-08-2015

1 gondolat erről: “Szörnyű ez a mai nap”

  1. Potyoka, most biztosan szörnyű neked 🙁 El tudom képzelni, hogy ha ilyenkor azt mondja neked az ember, hogy van remény meg kiút meg ilyenek, csak a falnak fordulsz, hogy hagyjanak békén ilyen hülyeségekkel 🙁

    De legalább tudd, hogy nem vagy egyedül, itt figyelünk rád. 

    Kezeli valaki a depressziód?

Írj megjegyzést