SZLF

Szabad leírt fantázia…

Szabad leírni? És miért szeretném?

Bárki, bármit blogolhat, ha nem egy társadalmilag extrém érzékeny témáról van szó. Akár részletezheti az előző napi pásztorórát a nemi szervek részletekbe menő leírásával is és arról, hogy milyen magasságokba csapott a kéj, max. kirakja a 18-as karikát. Néha én is úgy leírnám, hogy ki, mi, hogyan  és miért izgat őrületesen. És szeretném, ha ez nem bántana senkit, hiszen csak fantázia.

Szerző:

Belépett: 2 hónap

purify

Blog kommentek: 1139Blog bejegyzések: 32Regisztráció: 2010. 08. 10.

8 gondolat erről: “SZLF”

 1. ha megfelelő helyre írod ki, akkor miért ne? nyílván a nemi életünkről nem illik részletes leírás adni mondjuk az aszexuális topikban, de ha szeretnél valamit megosztani másokkal, akkor könnyen megtalálhatod a helyét. akit zavar, annak meg nem kell olvasnia. ha mégis megteszi, akkor meg nem kell vele foglalkozni. 

 2. Igen…meg szeretném érteni ezt a vágyamat is, hogy egyáltalán miért akarom én, hogy bárki más tudomást szerezzen a gondolataimról…főleg olyan, aki nem tudná átérezni egyszerűen azért, mert nem olyan, mint én…talán a „nem mondhatom el senkinek, elmondom hát mindenkinek” effektus.

  Természetesen nem rondítanék bele egy olyan topikba, amelynek nem témája, de nem belerondítás-e pl. a bura.hu „erkölcsiségébe” (most nem jut jobb eszembe), ha pl. ide a blogomba írom? Lehet, hogy az.

 3. Idézet tőle: purify

  Igen…meg szeretném érteni ezt a vágyamat is, hogy egyáltalán miért akarom én, hogy bárki más tudomást szerezzen a gondolataimról…főleg olyan, aki nem tudná átérezni egyszerűen azért, mert nem olyan, mint én…talán a „nem mondhatom el senkinek, elmondom hát mindenkinek” effektus.

  Természetesen nem rondítanék bele egy olyan topikba, amelynek nem témája, de nem belerondítás-e pl. a bura.hu „erkölcsiségébe” (most nem jut jobb eszembe), ha pl. ide a blogomba írom? Lehet, hogy az.

  ez a te blogod. ha nem okoz neked komolyabb törést ha esetleg kapsz néhány barátságtalan kommentet is, akkor blogolj nyugodtan. ha viszont nagyon a lelkedre veszed, hogy mit írnak rólad/neked idegenek, akkor csak óvatosan.

 4. Köszönöm!

  Végül is mi történhet, nagyobb rúgásokat nemigen kaphatok, mint eddig…csak nem akarok visszaélni a Búrával szemben sem. Úgy érzem, sokat köszönhetek ennek a helynek. Úgy érzem, abban bízok, hogy ez egy olyan hely, ahol minden beteg vagy a társadalom perifériájára sodródott ember szabadon írhat bármit. Bármit, ami nincs a másik ember ellen.

  Persze a szabadság addig tart, amíg nem akarják mások korlátozni.

 5.  És ha afféle ‘erotikus novellák’ formájában írnád ki magadból a fantáziákat? Megfelelő körökben még sikered is lehetne velük. Nekem is vannak „beteg” fantáziáim,kemény, szexuális töltetű novellák formájában kiírtam magamból, és voltak, akiknek kifejezetten bejöttek az írásaim, meg persze nekem is jót tett. Vagy a valamelyik bejegyzésben leírt írás-fóbiád miatt erre nem lennél képes?

 6. Köszi, gondoltam már erre én is. Végül is elsőre talán nem kellene ahhoz ragaszkodnom, hogy irodalmi igényességű legyen…

  Az írás néha nagyon nehezemre esik. Ma megírtam egy olyan emailt, amelyet már kb. két hete terveztem.

  Ma jó napom van! 🙂

Írj megjegyzést