szétcsaptam magam, hurrá utcazene

vagyis, ittam, ittam és ittam és táncoltam. előbb rozé fröccs, azt se tudom mi a fröccs, biztos hülyének nézett a csaj …. még józan voltam akkor, mindegy nyomott valamennyi szódát, fene se követte plusz egy kis szörp mert száraz a bor —- a köv. körben már nem kellett szörp, roze kellett szóda nélkül 2 dl aztán csak táncoltam  mint a hülye, aztán megint 2dl, tovább táncoltam, öööööööö, jól vagyok …..

Anyám pulcsija volt rajtam … legutóbb nálam maradt, nekem adta vagy mi … milyen szimbólikus….anyám pulcsija, rozá, k.o, tánc, de nem , már végképp nem fáj semmi, álmos vagyok. Nem tudom, az ember azért iszik mer fáj valami a lélekben? mert ott sokan totál józanul és jól érezték magukat. nekem ez nem megy … magány van … az anyám pulcsijában .. dübörgő szélben … rozé van … és tánc … olyan szétesős … azt se tudni mi van köröttem …

aztán már mennék haza, bele egy ismerős ölelésébe végre, beleesek. menniy idő? fél 11. még csak? megyek velük. Valahol leválok. Nem tudtam hogy a borozástól ennyire kell pisilni …. egyszer majdnem hánytam de nem, itt jó minőségű borok vannak…szerintem…viszonylag .. 2 dl 600 ft. simán. és épp elég 2 többször 2dl ás végem.

ott táncolok az anyám pulcsijában, rám terül a sötét éjszaka az emberek körbevesznek de én mint aki totál beszívott ….na? ez az írás már nem olyan kerek mi? egynsúlyos? lószart. ilyenkor megzuhanok. De ez fog menni napokig mert most más program nincs és a pszichologus is szabin van szóval ez van, táncolok, iszok, aztán ásítozok. nyakamban az ankh kereszt, a fejem izzadt.

beállok a zuhany alá. hála az égnek képes vagyok rá, az antidepit beveszem, frontin most nem kell és várom a másnapot. most asszem fogok aludni. lehet csak 5-ig 6-ig, nézve a legutóbbi ilyen emlékem … aztán holnap folytatom. csak este. napközben …. napközben állóra kell varázsolnom a világot.

na? nálam se minden olyan kerek amúgy ahogy egy-egy írás mutatja.

Szerző:

Belépett: 3 hét

intro86

Blog kommentek: 2465Blog bejegyzések: 162Regisztráció: 24-05-2018

4 gondolat erről: “szétcsaptam magam, hurrá utcazene”

 1. Örvendek ha kerek . smiley Hajnali 3-ig ziziztem az ágyban kiment az alkohol, negyed 4 fele sima tiszta ásványvízzel bevettem a Frontint és du. 1-ig aludtam. Ma este folytatom. Ha dolgozó van, úgyse engedhetem magam elszállni semerre, sose.

  Azon gondolkoztam, mit mondok a dokinőnek (nincs ehhez tőlem hozzászokva 🙂 ) : Ha nagyon őszintén, akkor kisebb nagyobb megszakításokkal, egész szabim alatt iszok. Ha túl sok napig vagyok magamnál, 2-3 nap elég is és már fullasztó, akkor teszek, cselekszek, ha van program, főleg, magányosan is. Mennyire fog vajon kiakadni? … és a vicc az, hogy így se vagyok feltétlen jobban csak a világ tompul el köröttem. az a rengeteg ember, le kell tompítani, el kell érni azt, hogy van a zene és én. (más meg ezeken a zenés utcabulikon pia nélkül is jól érzi magát, de asszem azokban egy a közös, nem egyedül vannak!)

  de idővel már nem gondolkodok, hogy van a rozé és én …. és fáj e bármi .. vagy csak alapvetően kell, mert a tömegben ennyire magányosan csak így lehet bírni … és akkor rám borul az éjszaka , valahogy haza jutok és valahogy újra másnap lesz … 

 2. akárhogy is próbálsz lázadni ellene, akármennyire bántó is számodra a tudat, ettől ez még kerek marad… 😉

  ha arra vágysz, hogy sajnáljanak, még nem kell darabokra törnöd magad érte.

  így is sajnálunk. tényleg.

  csak épp nem szánunk.

  szerencsés vagy.

 3. amúgy tetszik, amiket csinálsz, ahogyan levezeted a feszültségeidet, ahogyan megpróbálod kizökkenteni magad ebből a gödörből.

  jó, hogy új frizurát csináltattál, biztosan nagyon csini lettél. és ha az emberek nem vesznek észre, az nem feltétlenül téged minősít…

  jó, hogy jól érzed magad, jó, hogy el tudod engedni egy pillanatra a gondjaidat.

  ezekkel nincs semmi baj.

  de: sohasem azért csinálj valamit, hogy bizonyíts a külvilágnak. sohasem azért akarj más lenni, mint amilyen vagy, hogy kitűnj, hogy feltűnj, hogy megfelelj.

  önmagadban értékes ember vagy, és aki ezzel nincs tisztában, aki nem tudja kellőképpen érzékelni és értékelni, annak az élete sokkal sivárabb lesz a lényed nélkül.

Írj megjegyzést