Hóember története

A 2000-es évek elején egy szörnyű tragédia kíséreteként paranoid skizofréniát diagnosztizáltak nálam. 

Ekkor én családban éltem egy kiskorú gyerekkel és a feleségemmel egy lakásban. Volt egy hivatásom, főiskolára jártam. Koránt sem voltam szeretett állapotban, ellenkezőleg: a gyerekkorom óta fennállt feldolgozatlan szorongás és stressz, ami kínzott felőrölt. 

Innen ami következett az brutál, de csak hálával gondolok erre az időszakra, mert mindenemet elvesztve a szülői házba visszakerülve leszázalékoltan megtapasztalva a teljes kiszolgáltatottságot hát teljesen átértékeltem az életem. 

Valami megváltozott bennem: a felelősség, a megbecsülés, a szeretet szavak csengenek be most itt, hogy írok. Ezelőtt egyiket sem ismertem. 

Tíz éven keresztül vegetáltam, bujkáltam, féltem mindentől és mindenkitől. A fiamon kívül nem volt más senkim, majd új korszak kezdődött az életemben. 

Találkoztam egy emberrel – aki, mint a sötét éjszakában a lámpás – irányt mutatott. És csoda történt! Elkezdtem javulni, épülni, gyógyulni, fejlődni. Azt mondta: Isten küldte, feloldozást és bűnbocsánatot kapok, meggyógyulok, és semmi más dolgom nem lesz csak bárhová is megyek szeressek és gyógyítsak. 

Egy év múlva már egy karitatív szervezetnél dolgoztam, heti kétszer, és tapasztaltam szörnyű emberi sorsokat. Attól éreztem magam jobban, ha segíthettem, és a viszonzásul kapott hála, és szeretet ezt csak erősítette bennem. Láttam, ez az utam. 

Pár év alatt Gyöngyösön közösségekhez kapcsolódva egyre több embert megismertem és egyre nyitottabb lettem. 

Új alapokra építettem életem: a szeretet, a hála, és az elfogadás pilléreire. 

Ezek után már én kezdtem el közösségeket építeni, ahol mindenki gyógyult, fejlődött. Rengeteg könyvet olvastam és most is folyamatosan képzem magam. 

Létrehoztam egy környezettudatos egyesületet aminek mai napig aktív elnöke vagyok. 

Dolgoztam rádióban, saját heti műsorom volt. Alternatív témákat dolgoztunk fel szakemberekkel. A közéletben rengeteg emberrel, szervezettel, iskolával, óvodával alakítottunk ki kapcsolatot, amire nagyon jó érzés rá gondolni is. 

Ezzel párhuzamosan a lelki, mentális fejlődésem folyamatos volt, és jelenleg is folyik. 

Pár éve vettem észre, hogy a gondolkodásommal tudok hatni az emberek lelki világára. 

Megtanultam az orosz energiagyógyászatot és alkalmazom is. 

Emellett szeretet beszélgetésekkel intuícióimra bízva magamat, gyakorlatokat, meditációkat eszközül használva rengeteg emberrel vagyok segítői kapcsolatban. 

Egy éve elkezdtük csökkenteni a gyógyszereimet szép apránként megérzéseimre testi-lelki reakcióimat folyamatosan figyelve. 

Boldogan mondhatom, hogy teljesen gyógyszermentes vagyok. Egy év alatt teljesen kitisztulva előjött az igazi énem, energikus, motivált, aktív vagyok és eltökélt. 

Tavasszal indul egy lelki telefonos segélynyújtó képzés. Én is jelentkeztem. 

Van egy alapítványunk is, amiben kuratóriumi tag vagyok. Ebben az évben a feladatom, hogy országos turnékat szervezzek, minél több települést, lelket és szervezetet bevonva a szeretet alapú világért. 

Bízom, hogy a tapasztalatom, a szeretetem a hitem és a befektetett energiám célt fog érni, és egyre több ember tud majd önfeledten nevetni, felvállalva önmagát és a közösségekben megtalálja a helyét. Közösségekben tudunk fejlődni, szeretni és teljesek lenni. 

 

Vélemény, hozzászólás?