Sine Morbo

Kedves „Bárki” ..!

Legyen bármilyen lény is , aki olvassa – e sorokat, tudnia érdemes, hogy teljesen épelméjű vagyok, akkor is , ha éppen őrült gondolatok tekeregnek, immár : ” szedált ” agyam titokzatos ösvényein.

Korrekt, mégiscsak úgy vagyok, hogy tudatom veletek : a pszihiáterem tanácsára / javaslatára írok – jelentsen ez bármit… érdekes tényező még, hogy esélytelen terápiába járnom – anyagi okok miatt .   ( nem ársapkás)  

Becsülettel dolgozom, vonják is a járulékot, hiába túlórázom – annál többet járulok hozzá, hogy ne kapjak ellátást, megfelelő ellátást…

A lényeg mégiscsak az lenne, mit is akarok mondani ! Nem gyűjteni akarok, vagy ilyesmi .. Inkább, névtelenül – de nagy elánnal jelezni, hogy „bárki – aki depressziós” diagnosztizált avagy : ” szabadonfutó ” – sokat tud segíteni a gyógyszer, mint vegyi anyag, főként ha a benned is lappangó cucc ( szorongás, félelem,stb.) biológiai eredetű is… Örökölted, hajlamos vagy rá, vagy alapból : „szerencsétlen” vagy. 

Rengeteg könyv, önjelölt – spirituális „megmondóember” beszél erről – arról , a szakterület és a szakemberek méltatlanul ki vannak ejtve ebből az információ kosárkából. Szóval : én , mint kísérleti humanoid némi rálátással már rendelkezem a gyógyszerelés miatt is, és azért is mert próbáltam sok más ,egyéb utat, hogy jobban legyek.

Az egyéb ,más utak :   voltak spiri magasságokban és meditációs mélységekben ,az állapotom, ha javult is, utána még mélyebbre kerültem…

Három év masszív szenvedés után az orvostudomány oltára elé merészkedtem, nyilván késve, de javítható/ gyógyítható az állapotom – orvosi szempontból, állítólag, és statisztikailag is.

Amit még fontosnak tartok, mint afféle recept, leírom mi kell ahhoz, hogy sikerüljön beszerezned és etetned is a depressziót! Akkor is, ha még csak bujkál , de néha azért bekopog acélajtódon..

Különösen mérgező összetevők – az önsorsrontás süteményéhez:

  • kiadós magány – kapott – hozott – választott,vagy ebben a sorrendben ( ide tartozik, mikor meg is vagy győződve arról, hogy; tökéletes egyedül..)
  • gőg – ( ez személyiségfüggő és természetesen tökéletesen önfejleszthető..! )
  • „tudományos elhatárolódás” ( nagy arcúság, egy könyvben olvasol valamit – azt el is hiszed, ha éppen úgy van: orvos is vagy..)
  • egyéb drogok ( étel, ital, komolyabb cuccok…  )
  • mindenféle szociális hálón való – „kívülhelyezkedés” ( úgyis megy egyedül.. )

Egy régebbi versem még ehhez..

Már Látom

Tömény füstbe bujdosik lappangó szavam.

Magamfajta lényeket keresve,külön planétán, csillagomba zárom pislákoló fényüket így leszek börtönük merev őre…

Álmaik szövetkeznek, társulnak bizarr pszihémmel – szokatlan utakra terelve a halandó perceket.

Halál jön most.

Szaporán igyekszik giccses trónomra, nyálával koronám fényezi, de még életben tart..

Akik most itt vagytok, vagy éppen bennem laktok az enyészet jut nektek is.

Életből van, most halál a neve, akit érint annak mennie kell.

Az ígéret most belénk szorul. Jól látod, virág nyílik..

 

 

Szerző:

Belépett: 10 óra

karakter78

Blog kommentek: 1Blog bejegyzések: 1Regisztráció: 25-08-2023

Írj megjegyzést