sertadepi hatékonysága

Aki tud nekem segiteni ebben a témában, örömmel venném pár sorban, mikor fejti ki a teljes hatékonyságát e fenti gyógyszer, mert  2 hét is eltelt, de még nem érzek jelentős elmozdulást állapotomban,nincsen az a jó közérzet érzés, nem érzek sokszor még hangulatjavulást az állapotomban, enerváltnak érzem magam, ugy tudom, hogy ez a gyógyszer a zoloftnak a megfelelője. Kérem irjatok! Választ előre is köszönöm.

Szerző:

Belépett: 8 év

Remény

Blog kommentek: 35Blog bejegyzések: 10Regisztráció: 28-04-2011

3 gondolat erről: “sertadepi hatékonysága”

 1. Én is ezt szedem. Már több, mint 3 éve. Sokan ellenzik, de nálam életet, és a családom életét mentette meg.

  Igen, első pár hétben valóban semmi, legfeljebb csak mellékhatások. Ne törődj vele. Elmúlik, így reagál a szervezeted a hirtelen szerotonin többletre. (én vagy 4 napig a WC-n ültem az első héten, fffffffffff, nagyon mérges macska :))) Nem kell vele foglalkozni, elmúlik.

  És a hatást se várd, csak tedd a dolgod, nem kell erőltetni. Meglesz, ne aggódj. Csak nagyon sokára. Fokozatosan azt fogod észrevenni, hogy új dolgokhoz van kedved. Olyanokhoz is,amit talán őrültségnek gondolna a „gyógyszerszedés előtti éned”.  Nem baj, ezzel se foglalkozz. Csak ne erőltesd, hogy nem hat nem hat, hanem tereld el a gondolataid. (tudom, könnyű mondani)

  Majd egyszer azt veszed észre, hogy nem is gondolsz a nyavajáidra.

  sok sikert, és türelmet! 🙂

   

 2. Kedves Szabolcs!  Köszi, hogy irtál, már nagyon várom a teljes hatékonyságát ennek a gyógyszeremnek, persze türelmetlen is vagyok egy kissé, már az 5. hetében vagyok a gyógyszerszedésemnek, pici kis elmozdulás van a kedélyállapotomban, reménykedhetek, hogy tényleg kifejti ezután is hatékonyabban hatását?  Várom válaszodat!  Remény

 3. házikuszmacskusz

  Szia én kitartóbb voltam vele, már kb 2-3 hónapja szedem, de én sem vagyok megelégedve vele.

  Másra szeretnék áttérni. Érdekel te azóta találtál e valamit szívesn venném, ha megírnád mi vált be neked, mert a Sertralin nekem sem jó. Olyat szeretnék ami szorongást old de nem benzodopamin és nem okoz anorgazmiát. Hallottam ilyet is olyat is a Ewllbutrin-ról.

Írj megjegyzést