segítség, mintha visszaestem volna

Sziasztok!

 

már régen írtam, mert valahogy nem volt időm., de megint szarul vagyok és nem tudom, mitől.  Szedem a Dulolet-et, Rivotrilt az csak esténként, régebben téptem a hajam, most már nem, illetve kicsit visszajött, de már nem kell paróka-ez jó hír.

DE előző héten beteg lettem, hasmenéssel, feküdtem itthon és akkor visszaestem….mert nem bírok azóta se bemenni dolgozni, pedig már nincs hasmenésem, csak fáradt vagyok és gyenge, estére „ébredek” fel.  A munkahelyem azt mondják, nyugodtan gyógyulgassak,   de hát meddig maradjak itthon?   már nincs bajom, leszámítva a fáradtságot. Azt meg egy energiaitallal ki lehetne iktatni.  most már be kéne mennem dolgozni, nehogy kirúgjanak, ere rástreszelek, fekve nézem a tévét és közben tépegetem a hajam. na ez a rossz hír. meg hogy mi a fenétől nem megyek be???  nem bántanak a kollégák, minden rendben a munkahelyemen.

 légyszi, valaki, szóljon rám, hogy szedjem össze magam, és menjek be mert ez így nem lesz jó.

kell segítség most, hogy valaki azt mondja:

mekkora hülye vagy, már nem téped a hajad, csak akkor ha otthon vagy, erre nem mész be dolgozni mert lusta vagy?? és ha kirúgnak miből fogtok megélni???  

valaki írja le ezt nekem kérem, csak keményebben, erősebb szavakkal, erre van most szükségem úgy érzem

 

köszönöm

Szerző:

Belépett: 2 év

Vica1333

Blog kommentek: 868Blog bejegyzések: 32Regisztráció: 23-07-2016

8 gondolat erről: “segítség, mintha visszaestem volna”

 1. Szia Vica!

  Nekem is ez jelentette a legnagyobb gondot anno, hogy mi van ha nem megyek dolgozni.

  Nekem a következő segített, de azonnal, Neked is fog:

  1. Végy egy tiszta papírlapot

  2. középre húzz egy csíkot, válaszd ketté

  3. Bal oldalra írd felülre: „Mi van ha NEM megyek holnaptól dolgozni”, alatta sorold fel, hogy milyen pozitív és negatív következményei lesznek, ha nem mész dolgozni. A legapróbbak is, minden ami eszedbe jut

  4. Jobb oldalra írd felülre: „Mi van ha MEGYEK holnaptól dolgozni”, alatta sorold fel, hogy milyen pozitív és negatív következményei lesznek ha elmész dolgozni.

  5. Válaszd ki melyiket akarod, melyik irányba menjen az életed.

  6. Hajtsd össze, tedd zsebre azt a papírt, és holnap is legyen nálad mikor munkában leszel. Ha úgy érzed nem bírod, csak nyúlj a zsebedbe és fogd meg azt a papírt, hogy emlékeztessen a döntésedre  🙂

 2. Szia Vica,

  Csak a kezdet nehéz. Visszarázódni a rendes kerékvágásba. Próbálj erőt venni magadon, és arra gondolni, hogy mennyit nő az önbecsülésed ha legyőzöd a depressziót, és azért is bemész dolgozni. Utána nézz vissza a napodra, hogy legyőzted a kórságot.

  Tegnap én is otthon voltam mert benyeltem az FHV-t. Egész nap a laptoppal fetrengtem, olvastam, és kurva jó volt. Azt éreztem, hogy ezt akarom mindig csinálni, csak feküdni és nem menni sehova. Aztán ma erőt vettem magamon rohadt nehezen és bejöttem dolgozni. Mindjárt vége a munkaidőnek és tényleg nem volt szörnyű, sőt tök jó, hogy bejöttem. Ez a való világ, hogy be kell menni nap mint nap dolgozni, de ez a jó, mert emberek közt vagyunk ez a real life, nem az otthon döglés.

  Szóval hajrá! Irány a munka!

   

 3. Sziasztok köszönöm a szavaitokat erre mi történik? fiamat kellet elvinnem röntgenre mert belerúgott a vaspadba még el akarta érni a labdàt. hihetetlen..

   

   szóval holnap  mehet suliba én meg dolgozni küldjetek erőt amit irtatok mind megcsinàlom. puszi

 4. Szia Vica! Te klassz csaj vagy, sokan felnézhetnének rád, és sokan erőt is merítenek belőled. Szóval csak fel a  fejjel! Bár közelebbről nem ismerhetlek csak az írás alapján. De gondolok rád és érdekel hogy vagy!

Írj megjegyzést