Segítség kérés!

Sziasztok!

1 éve voltam itt utoljára.Sajnos azóta sem nagyon változott a helyzetem.Elkezdtem a harmadik sulit amit szerettem volna,de ugyanaz van mint az első kettővel tavaly.Képtelen vagyok bejárni nem is a bejárás a bent maradással van bajom.Egyszerűen nem megy és nem tudom ezt figyelmen kívül hagyni és bejárni.Próbáltam már figyelmen kívül hagyni a pánikot,de egyszerűen így se megy.A végén már nem is tudom hol vagyok és úgy nézek ki mint egy zombi.Előtte utána mindig rosszul vagyok.0-24-ben.Egy nyamvadt okj képzést szeretnék megcsinálni,de nem megy.Ez a harmadik már!!Én már a feladás felé hajlok teljesen.

Szerző:

Belépett: 4 év

Kriszten

Blog kommentek: 105Blog bejegyzések: 4Regisztráció: 02-09-2015

3 gondolat erről: “Segítség kérés!”

  1. Én úgy tudom (lehet, hogy tévedek), hogy sajnos nagyon erős szorongás esetén nem segít az autogén tréning (én is tanultam) ill. engem az első terapom KIP-pel (egyfajta hipnózis) „kínzott”, amitől iszonyúan féltem. 

    Nagyon erős szorongás esetén az ún. progresszív izomrelaxációt ajánlják, ami mindössze abból áll, hogy megfeszíted – bizonyos sorrendben – az izmaidat és aztán elernyeszted/ellazítod. 

     

  2. Köszönöm a válaszokat,de szerintem ezek már nem érnek semmit nálam.Egyszerűen csak szeretnem ha elmúlna és normálisan tudjak létezni.Ne úgy, hogy azt se tudom néha hol vagyok. A bűntudatról nem is beszélve.Mindenesetre jól esett leírni.Köszönöm.

Írj megjegyzést