12 lépéses programok

A magyarországi 12-lépéses önsegítő programok honlapja ezen a linken található.

Az Anonim Alkoholisták sok évtizedes, sikeres módszertanán alapuló sorstársi közösségekben általában a „haladó” sorstársak segítik a „kezdőket” abban, hogy kikeveredjenek az addikcióból, nehéz élethelyzetből, problémás kapcsolatból.

Magyarországon csoportok indulnak például alkoholisták felnőtt gyermekeinek és hozzátartozóinak, drogfüggőknek, kényszeres evőknek, szerencsejátékosoknak, szex-függőknek.

e

2 gondolat erről: “12 lépéses programok”

  1. Sziasztok! Bea vagyok, hangulatingadozásaim (bipoláris zavar) és szorongásos problémáim vannak. 3 hete járok 12 lépéses csoportokba. Annyit szeretnék hozzátenni, hogy a honlapról nem derül ki, de van Budapesten Emotions Anonymus csoport is, ami mindenki számára segítség lehet, aki kellemetlen és szenvedést okozó túlzott érzelmekkel küzködik.

    http://www.emotionsanonymous.org/

    Csütörtökön szokott lenni, 17.30-18.30-ig, a Baross u. 118. szám alatt (régi Orvosi rendelő épületében, a Kálvária tér sarkán, 9-es busz és 83-as troli megállójától 1 perc). Ha valakit érdekel, akkor írhat nekem itt a búrán, és tudok adni más elérhetőségeket.

    Üdv, szép napot!

    Bea

Vélemény, hozzászólás?