Rosszul vagyok

Ket vagy harom napig eleg jol ereztem magamat nem volt olyan nagy szorongas.most az elobb viszont a semmitol tort elo.pedig nem torten semmi sem.voltam ma lent ettem aludtam neteztem tv.t neztetem.es az elobb csak egyszeruen ram tort a szorngas es a felelem es a szedules.nagyon gyengenek erzem magam most.nagyon rosszul vagyok.nem tudom mi ez es miert tort ram a semmibol.de nagyon felek.mar nem tudok koncentralni a filmre sem amit eddig neztem.hat nem tudom mi legyen a korhazzal.nem tudom hogy segit vagy sem.mert az uj gyogyszerektil tuti szarul leszek es le kell majd cserelnu oket eddig mindig ez volt mikir hazajottem a korhazbol.nem fogok tudni enni es inni sem a korhazban.bem fogom tzdni elviselni a bezartsagot es ugy erzem meg fogok orulni.cirkuszolni figok es ezert utalni fognak.hat ez eddig minden alkalommal igy volt.hat ezert menjek be a korhazba?vagy ne menjek es maradok a szoringasokkal es a panikokjal es azzal hogy ez a pszichiater is le fog passzolni mert elege van belolem.hat ezek az alternativak.nem tul fenyes az egesz….off…

Szerző:

Belépett: 3 hónap

Setapalca

Blog kommentek: 554Blog bejegyzések: 84Regisztráció: 12-01-2018

Írj megjegyzést

Rosszul vagyok

A fene egye meg, úgy rámjött valahogy a rosszullét most, az agyam helyén egy komplett fájdalom van. Nem a fejem fáj, hanem az agyam, az a sírhatnék, de nem tudok érzés.

És most nincs bennem nemi vágy, de mégis kísértést érzek az erotikus önboldogításra, pedig ilyenkor talán nem lenne szabad. Talán inkább veszek egy nagy tábla csokit és lenyelem.

Sírni akarok, de nem tudok, ez a legrosszabb.

Ez a rohadt hullámvasút soha nem ér véget.

Szerző:

Belépett: 9 óra

purify

Blog kommentek: 1139Blog bejegyzések: 32Regisztráció: 10-08-2010

4 gondolat erről: “Rosszul vagyok”

  1.  Szia Purifiy, ezt írtad: És most nincs bennem nemi vágy, de mégis kísértést érzek az erotikus önboldogításra, pedig ilyenkor talán nem lenne szabad.

    Miért nem szabad? Nem old fel olyankor egy kicsit?  Nekem nincs olyan problémám, mint neked (egyébként lány vagyok:)), de engem az „önboldogítás” általában feldob, ellazít egy kicsit, amikor durva mélyponton vagyok. Vagy utána bűntudatod van?

    Egyébként abszolút átérzem az állapotod, amit írtál, és remélem tartós marad, hogy jobban vagy. 🙂

Írj megjegyzést