Rossz embert választottam szerelmemnek

Sose hittem volna , hogy létezik ekkora szerelem , mint a miénk. Fiatalon kijelenthetem megtaláltam azt az embert aki mellett ragyogtam és aki miatt majdnem örökké elvesztem.Nyári munkám során meg ismertem őt beleszerettem már a kisugárzásásba.Voltak már erősen vonzó emberek számomra, de ennyire még sohasem.

éS kiderült hogy egy családapa(nős) és nagyon fiatalos 31éves léttére

Nem hittem el, udvarolt nekem, én meg naív léttemre beleszerettem, lefeküdtünk.Első szeretkezésünknél tudom hogy csak a küldőség vonzotta a tiltott gyümölcs gondolata.Majd idősorán megszerette úgy a lelkemet mint még senki soha.Szerettük egymást őszintén.DE nem bírtam elviselni hogy hazamegy a feleségéhez, engem meg egyedül hagy.Fájt, majdnem belepusztultam.Sose kértem hogy hagyja el a feleségét egy fiatal csitrire!Mit nyújthattam volna neki a szerelmemem kívül?Két generáció vagyunk.De legbelül reménykedtem hogy engem választ.Hosszú hónapok szenvedése következett felmondtam nem bírtam tovább hogy csak néha lehetünk együtt.Legszívesebben ordíbáltam volna h SZERETEM ezt az embert.Azóta is sokszor gondolom rá, mert tudom hogy sose fogom elfelejteni, a legszebb dolgok közé tartozik életemben.Örökké ragyog majd.

Csak egy valamit szeretnék tudni hogyan tudok majd mást így szeretni?Hogyan tudok nélküle létezni?? Mert reménytelennek látok mindent jelenleg.Segítsetek

Szerző:

Belépett: 12 év

Babygirl20

Blog kommentek: 15Blog bejegyzések: 3Regisztráció: 18-12-2010

6 gondolat erről: “Rossz embert választottam szerelmemnek”

 1. Időrabló

  Nehéz.

  Én is bebuktam egy kapcsolatot, azt hittem beledöglök, úgy szenvedtem mint a kutya. Pszichoterápiával lassan a helyére kerül minden. Már halványulnak az emlékek, a rossz érzések, már nem hiányzik.

  És hogy képes leszel-e mást így szeretni: ezt ember nem tudja megjósolni 100%-ra. Ha nem vagy túl zárt, és lelkileg túlteszed magad ezen, akkor minden bizonnyal.

 2. Drága Babygirl,

  kitartás és akarás – és pszichoterápia.

  most nagyon nagy segítségre van szükséged.

  és akaratra is, hogy túléld ezt a fájdalmat.

  nekme az írás mindig sokat segített. és ha bele tudtam kapaszkodni valamibe, valakibe.

  igen, azt hiszem, rossz embert választottál.

  de rájöttél még időben. és hát van oylan, hogy egy szerelem nem realizálható. akkor el kell engedni. sajnos.

 3. Nem kell feltétlenül pszichoterápia. Olyan tapasztalat ez is, mint a halál. Szörnyű de legtöbbször, előbb-utóbb, mindenki megtapasztalja, és a nagy többség túl is teszi magát rajta idővel. Persze nem pikkpakk és a folyamat szenvedés. De az idő folyamán úgyis változni fog minden érzés. Nem biztos, hogy a szerelem elmúlik. Lehet valahol mindig megmarad valami zárványként, boldog emlékként, lehet az is, meggyűlölöd őt, lehet nem. Szeretni viszont, idővel, képes leszel, legalábbis valószínű.  Nem feltétlenül ugyanúgy, de lehet az a másképp még jobb is.

  Én ezt gondolom.

  Persze ha nem bírod segítség nélkül, akkor lehet pszichoterápiához, sőt akár gyógyszerhez is fordulni, de nem csak ez az egy út van.

 4. Szia 31 éves nagyon fital még  de szerintem felelőteln volt veled

  Hidd el,ha csak idővel szerette meg a lelked ÉN szerettem lélekben valakit előbb utána testét de ő sajnios14 fiatalbab férfi és még csak 40 éves

  Tudom hogy szenvedsz nagyon  minden okod meg van rá, nem fogaod elhinni tudsz mást is szerteeni még,Sokmindenre képes az ember

 5. Szia!

  Tudom, hogy nem ez a legfrissebb bejegyzésed, de talán még nem oly távoli az időpont. Csak most tévedtem erre a honlapra….

  Annyit szeretnék írni, hogy kérlek örülj annak, hogy viszonozta Ő az érzéseidet, és „megkaphattad” ŐT…. én is szeretek valakit, akit mindennap látok, beszélünk a munka miatt… de elérhetetlen…. szerintem, ez még fájdalmasabb… tudod néha azt mondom, hogy bármit megtennék azért, hogy Vele lehessek, hogy viszonozná az érzéseim….. DE NEM TEHETEK semmit! mert nincs érteme…..Ő úgysem szeret….

  Gondolj a sok közös, és jó dolgokra! És ahogy az én szívem csücske mondaná: „minden elmúlik egyszer”!

  Fel a fejjel!

  ui.: én sem vagyok még túl rajta….de próbálkozom

Írj megjegyzést