” Rossz emberek „

Igen lehet hogy rossz embernek tartanak, azért mert vissza akarom adni azt a sok rosszat amit az emberektől kaptam…. De nem érdekel…. Akkor inkább tartsanak annak….. DE nem hagyom, hogy mégegyszer megalázzanak, kinevessenek vagy kigúnyoljanak…… Elegem van már, hogy én legyek a jó….. mások meg átgázolnak az érzéseimen…… Mert igen akármilyen hihetetlen én is érzek…..

Egyre jobban megértem azokat az embereket akik ölnek valamilyen oknál fogva….. Szerintem valamilyen színtem ők is áldozatok voltak…

Szerző:

Belépett: 2 év

magány

Blog kommentek: 2962Blog bejegyzések: 8Regisztráció: 07-06-2012

7 gondolat erről: “” Rossz emberek „”

  1. Értem a dühödet, csak sajnos az a tapasztalatom (mint egy átok) általában a harag és a visszaadom pont azokat találja el, akik pont ugyanúgy nem érdemlik meg, ahogy anno te sem….vhogy ez az egész baromi igazságtalanul áll össze…..mert az erősekről és azokról, akiknek meg szánnád pont le fog peregni és pont le fogja carni… nehéz ez, azért remélem vhogy sikerül majd magad mögött hagyni ezt az érzést.

  2. köszi hogy írtál..

    Én a te nézőpontodat is megértem…..

    De már annyi minden összegyült bennem hogy már mindegy kinek adom átt, csak én szabaduljak meg tőle….  Lehet hogy önző vagyok, de én csak a ” lelki békémet ” akarom meglelni…. és úgy látszik ez másképp nem megy….

  3. Ismerős….belőlem szakaszosan dührohamokban tört fel…35 évnyi késforgatás….főleg a tavalyi évem, amit sosem fogok megérteni……ezért írtam, mert bár a te tüskéidet nem ismerem. Drukkolok, hogy megerősödj és ne hagyd magad ebben egyetértek veled!!! Bíztatlak is! Csak ne legyél mufurc inkább belevaló odamondó! 😉

Írj megjegyzést