részeg őszinteség

azt hiszem, most először posztolok részegen.

gondolom ismerős az érzés, hogy józanul is őszinték vagyunk egy névtelen blogon, de részegen olyat is leírunk, amit egyébként még itt is kínosnak éreznénk.

szóval a ma esti ivó társasam álompasi egyik nője volt. ő nem tudja, hogy én is érdekelt vagyok, de én tőle tudom, hogy ő is az. szóval egy ideig békésen iszogattunk a cuki, de nagyon buta csajjal (jogos amit most gondoltok, persze, hogy elfogult vagyok), aztán nagyon eluntam a dolgot és ráírtam az egyik legjobb barátomra, hogy csatlakozzon.

nagyon fontos háttérinfó, hogy a barátom egy zseni, aki sosem iszik, én meg rémisztően jól bírom a piát. csatlakozott a barátom egyik nagyon rokonszenves haverja is, akit a „barátnőm” sokszoros nagyon megsértett, de a srác elképesztően jó fej volt és nem vette fel. nevezzük nevén a dolgot, részeg csajszi nagyon leégetett.

az este folyamán mindkét srác megkért, hogy legközelebb akkor találkozzunk, amikor csajszi nincs jelen. elmondhatatlanul kínos volt.

mindannyian úriemberként reagáltunk a lány viselkedésére, de nekem (az égés mellett) végig az járt a fejemben, hogy mégis miért ő és miért nem én kellek álompasinak. ott volt két elképesztően jó pasi, akik csüngtek a szavaimon és csajszi folyamatosan vérciki dolgokkal traktálta őket (konkrétan kioktatott két nagyon sikeres srácot a saját szakmájukról). ez nagyon gyerekes, de nem értem, hogy miért van az, hogy álompasi az egyetlen, akinek többek között ő kell, én meg nem. legalább 15 centivel magasabb és 10 kilóval kevesebb vagyok nála és lássuk be, elegáns vagyok és szinte minden társaságban vállalható, kicsit sem harsány nő vagyok és mégis inkább őt dugja helyettem. engem utoljára azzal rázott, le, hogy maga alatt van és antiszoc, erre tegnap ezzel a lánnyal volt.

tudom, hogy ez mennyire ocsmányul önfényező és másokat pocskondiázónak tűnik (és valóban az is), de valaki mondja már meg, hogy ez miért van így? ha egy 180 centis anorexiás szőkét választana helyettem, azt esküszöm, hogy megérteném, de őt miért?

Szerző:

Belépett: 1 hónap

csaken

Blog kommentek: 764Blog bejegyzések: 87Regisztráció: 16-05-2011

8 gondolat erről: “részeg őszinteség”

 1. köszönöm purify.

  őszintén szólva ezt a bejegyzést pont olyan kínosnak érzem józanul, mint vártam, amikor írtam. a „legyünk közel az ellenfeleinkez” játék baromi nehéz és még én sem értem pontosan, hogy mi a célom vele, de valamiért úgy érzem, hogy ez még a hasznomra válhat.

  a csaj egyébként cuki, csak alapból rengeteget beszél, ráadásul ha iszik, akkor még annál is többet és valmiért biztos benne, hogy jót tesz azzal, ha mindenkit kioktat, ami néha nagyon kínos.

  álompasi szerintem valahogy úgy lehet nőkkel, hogy mindenkit szívesen megdug, nem nagyon vannak preferenciái, csak a tapadósaktól tart egy kicsit (ami persze érthető). nem tudom eldönteni, hogy én annak számítok-e. remélem nem.

 2. Tény, hogy jól írsz, de ez nem mentesít azalól, hogy ez már kb a 101. folytatás, ami burkoltan, de az „álompasi”-ról szól, egy kicsit kezd egysíkúvá válni a téma. Valakinél még érthető ez a rajongás, de itt szerintem eléggé lehúzza az egész szöveg értékét, sőt megkérdőjeleződik ez az egész kőkemény szingli vagyok nézőpont. Bocs, de én nem tudok azonosulni a rajongással egy olyan pasiért, akiről nem lehet tudni semmit azon kívül, hogy mindenkit (és mindent) megdug, ami él és mozog, és azon kívül pedig halál unalmas.

 3. a bókot köszönöm.

  nem tudom, hogy pontosan mi a célom ezzel a bloggal, de az biztos, hogy a szórakoztatás nem az. azt hiszem, a belső feszültségemet szeretném némileg feloldani és nagyon élvezem azt, hogy szemben a valódi életemmel, ahol viselkedek és igyekszem szórakoztató és változatos lenni, itt dagonyázhatok olyan gondolatokban és problémákban, amik jelenleg még foglalkoztatnak. menet közben jöttem rá, hogy tulajdonképpen kísérletezem azzal, hogy milyenek a reakciók arra, amikor olyan őszintén bevallom az összes szégyenletes dolgomat, ahogy még soha. a blogom olvasói sokkal jobban ismernek, mint a valódi életemben bárki. azt hiszem, itt keresem a választ a „mi lenne, ha mindig tökéletesen őszinte lennék?” kérdésre.

  nem vagyok kőkemény szingli. máglyára vetném a szex és new yorkot meg a cosmot meg az egész torz világnézetüket. azt értik sokan félre, hogy egyrészt az átlagosnál sokkal kevesebb férfi kelti fel az érdeklődésemet, másrészt az átlagos nőnél sokkal kevesebb kompromisszumra vagyok képes/hajlandó. szinte havi rendszerességgel kapom meg tényleg rettenetes kapcsolatban élő barátnőimtől, hogy nekik megbocsájtható ha verik, lehúzzák, megcsalják stb. őket, csak ne legyenek egyedül. erre mondok egy annyira kategórikus nemet, hogy egyeseknek megrögzött szinglinek tűnök. pedig csak annyi az egész, hogy nekem tényleg jó egyedül és nehéz olyan embert találni és megszerezni, akivel jobb mint nélküle.

  te vagy az első, aki szóvá tetted, hogy tényleg nem vagyok specifikus, amikor álompasiról (vagy bárki másról) írok, pedig teljesen igazad van. ennek az az egyik oka, hogy ide annyira őszintén leírok mindent, amit gondolok a hozzám közel levő emberekről, hogy ha beazonostható lennék akár én, akár a szereplők, akkor költözhetnék azonnal a Holdra, mert senki nem állna szóba velem (joggal). ez ocsmány, de igaz. másik ok, hogy vannak emberek (köztük álompasi is), akik nem tudnak annyit a hozzájuk fűződő érzéseimről/gondolataimról, mint ti (mert nem vagyok annyira tökös/vakmerő, hogy elmondjam nekik szemtől szembe) és az mégsem lenne korrekt, hogy idegeneknek kiadjam őket. képzeld el, hogy mit szólnál, ha a blogom bármelyik szereplőjéről kiderülne, hogy te vagy az? ugye, hogy nem szeretnél magara ismerni?

  sokadrészt pedig (ahogy a nickem is sejteti) ez a blog arról szól, hogy én hogyan látom az életemet, annak szereplőit és önmagamat. itt minden szubjektív. nem törekszem sokoldalúan bemutatni a szereplőket, csak az én életemre, gondolkásomra kiemelt hatásukat. nevezzük nevén, ez egy önközpontú, önző blog!

 4. „valaki mondja már meg, hogy ez miért van így? ha egy 180 centis anorexiás szőkét választana helyettem, azt esküszöm, hogy megérteném, de őt miért?”-mindenkinek más az ízlése, és a szex terén is van (hajjaj, de még hány férfi), akinek a nőiesen telt, jó nagymellű nők sokkal jobban bejönnek, mint a fent említett típus.

  Ráadásul attól, hogy a bejegyzésedben leírt okoskodó, kioktató és butácska lány fárasztó, és nem is egy szépségideál, attól még tudhat valamit az ágyban, amiért adott esetben őt választja Álompasi a dugásra, és nem mást.

  És mielőtt megvádolna bárki, nem vagyok dagadt nő, még csak nőiesen telt sem az 50 kilómmal, nem azért védem ezt a típust. :))

  Csak tény, hogy ízlésekről nem vitatkozunk.  Főleg, ha szexpartnerről van szó. Mindenkinek más jön be! Ha meg (ahogy Roboman írta) bárkit és bármit megdugna a csávó, aki/ami él és mozog, akkor meg úgysem lenne hűséges hozzád, mert ő ilyen, kár erről ábrándozni. És kár logikát keresni abban, hogy mikor, miért, kit dug épp. 🙂

  Nekem ez az őszinte véleményem.

Írj megjegyzést