Remélem a csoda megérkezik hétfőn

Nos,  jelen állapot szerint, várom, hogy hétfőn megkezdődjék a csoda, vagyis a bentfekvős pszichoterápia. Nem voltam még csoportos terápián, meg úgy egyáltalán sok terápián se, vagyis ahol hosszabban foglalkoznának az ember bajával és nem csak pár hetente max 25 percben. Úgyhogy most sokat várok ettől, és nagyon remélem hogy „karrier” ügyben is segít majd dönteni.

Szerencsére a Cipralex is talán jobban hat már és nem csak a mellékhatások vannak, bár amúgy ez a feszültségérzés, időnként,  szerintem tuti ettől van. Talán itthon is türelmesebbek velem, ami most jól jön, mert a türelmemből is vesz el a gyógyszer az is biztos. Amúgy én kifejezetten röhejesnek tartom, hogy néha rámjön egyfajta mesterséges vigyorgás, vagyis érzem hogy ez nem azért van, mert annyira jól érzem magam csak ez egy mondjuk úgy kellemesebb mellékhatás.

Ma a feszkót tudtam oldani egy kis jégkorival, úgyhogy ajánlom mindenkinek, mint plusz terápia, valószínű a futás is hasonlóan működik, csak nekem ez jobban bejön, csak úgy suhanni a jégen. 

Úgyhogy nagyjából ez a nagy helyzet most. 

Szerző:

Belépett: 5 év

aquabird

Blog kommentek: 87Blog bejegyzések: 6Regisztráció: 2017. 11. 13.

3 gondolat erről: “Remélem a csoda megérkezik hétfőn”

  1. Sok sikert kivánok a jégkorizás csúcs lehet sajnos én félek a jégen futni meg sosem tudtam inkább lefekszem oszt hagyom magam 🙂 nekem a zenére ugrálás ami még tud mozgásként segíteni. Erre mifelénk vannak szabadtéri sporteszközök egy parkban pl de a pszichiátrián is ott a lépőgépet használtam sokat volt hogy több órán át léptem aztán már az is nehéz volt hogy a földön lépkedjek. Nem tudom hova jutottál be mennyi egy héten a terápia ideje nekem egy héten egyszer volt csoportterápia ráadásul ha új jött pár szóval mindig be kellett mutatkozni az elég időrabló tud lenni. Mindenképpen sokmindent lehet tanulni, fejlődni még heti egy alkalommal is de remélem neked valami más beosztásod lesz intenzívebb.

     

  2. Köszönöm dopamin! A zenére ugrálás az tényleg jó, én is szeretem, de ahhoz is kell egy alapkedv azért, mint ahogy ​​a korihoz is azt hiszem, hiszen ha az ember mélyen van akkor kirobbantania magát a lakásból nem könnyű vagy egyaltalán fölkelni, szerencsére én most egészen jól vagyok, szóval erre meg jó. Bevallom én még nem találkoztam sporteszközzel pszichiátrián, pedig feszültséglevezetésnek meg hogy ne az ágyban roskadjon az ember naphosszat jó lehet. Én úgy tudom amire megyek ez intenzívebb terápia, vagyis ha jól értelmeztem csoportterápia napi szinten, egyéni meg heti 1 vagy 2 és turnusokban van, tehát itt egyszerre kezdi és fejezi be mindenki.

Írj megjegyzést