Programváltozás

Szóval… úgy lett volna, hogy visszamegyek ma a pszichodokihoz, hogy lássa, hat-e a bogyó amit felírt, csak én meg ismét lebetegedtem. Hurrá. Bár jobb is így, mert semmi kedvem menni, nem akarok emberek közé se menni, meg ettől már csak rosszabb lesz a kedvem a mai nap során főleg így, hogy a betegség is hozzátársul (hányinger, hasmenés, fejfájás meg ilyen cukiságok). 

Vasárnap az idegtől voltam rosszul, most meg nem tudom mi a kiváltó ok. Aludni se tudtam, bár ez már nem is újdonság az utóbbi egy-két hónapban. Étvágyam hetek óta nincs. Összevissza eszek. Talán ez a baj.

Mindenesetre ma itthon lustulok, és próbálom kipihenni ezt a sz*rt (találó kifejezés, wow…) mert holnap nem szabad betegeskednem, hanem egész nap a topon kell lennem. De már kicsit kezd elegem lenni ebből, hogy mindig van valami nyavalya… Lehet az egész visszavezethető arra, hogy lelkileg még labilisabb vagyok most, mint pár hónappal korábban, who knows. 

Na, azt hiszem ennyi elég is lesz most, majd később bővebben kifejtem a témát a rendes blogomon (http://ciklon.blog.hu), remélem addig kicsit helyrerázódom.

Szerző:

Belépett: 10 év

Ciklon

Blog kommentek: 15Blog bejegyzések: 7Regisztráció: 27-05-2013

Írj megjegyzést