problémáim és kezelési kísérleteim

a munkahelyi gondok enyhülni látszanak, bár természetesen semmi érdemi konklúziója nem lett annak, hogy átüvöltöttem az elmúlt hetet. tényleg úgy tudnám összefoglalni az előző bejegyzésem óta eltelt időt, hogy nappal üvöltöztem, este meg vagy dolgoztam, vagy abszintoztam. erősen gondolkodom egy saját cégen, azt hiszem ez csillapítja valamennyire az indulataimat. ezt az évet még terveim szerint rabszolgaként töltöm, aztán jövőre dobbantok.

álompasi jelentkezett, de aznap nem tudtam vele találkozni, azóta viszont megint semmi hír róla. még mindig az a fő projekt,hogy eltereljem róla a gondolataimat, aminek (az abszint mellett) azt a módját választottam, hogy lefekszem másokkal. ez furán (mondjuk ki, hülyén) hangzik, de teljes mértékben racionális döntés volt és több szempontból is hasznos. egyrészt így nem kerülök alárendelt helyzetbe álompasival szemben, mert ameddig ő éli a világát nélkülem, addig nekem is ezt kell tennem. védem az egyensúlyt. másrészt ismerkedni jó és hasznos dolog, a begubózásból nálam még soha semmi jó nem származott, pedig évekig csináltam. amúgy meg szexelni jó. 

azoknak, akik most hülye kurvának tartanak eldicsekednék azzal a felelősségteljes tettemmel, hogy végre rászántam magam és elmentem HIV tesztre. szinte mindig vigyázok, de mindig félek.

Casanovával találkoztam, katasztrofálisan indult az este (őméltóságának rossz kedve volt), de valami érthetetlen módon most először sikerült lenyugtatnom és egy nagyon jó kis este lett belőle. majdnem lefeküdtem vele is, de valamiért mégsem tettem. ezt lehet, hogy pótolni fogom, mert most már tökéletesen biztos vagyok benne, hogy nem érzek iránta semmit és így már lehet. sőt, vele csak így érdemes.

ami még érdekes, hogy apám mostanában valamiért szinte naponta látni akar és borzasztóan le van fogyva, amit én remélem továbbgondoltam a kelleténél. tudom, hogy apu soha nem mondaná el ha valami baja lenne, amitől csak még jobban aggaszt a helyzet. próbálok nem gondolni a dologra, tényleg nem tehetek semmit. ez megint nem hangzik valami rokonszenvesen, de ha ismernétek aput, akkor ti is ezt mondanátok.

Szerző:

Belépett: 1 hónap

csaken

Blog kommentek: 764Blog bejegyzések: 87Regisztráció: 16-05-2011

Írj megjegyzést