Playmate 2010

Olvasgatja ezt ideg elmeorvos?

Mellműétről az egyik versenyző:

"Anyukámtól kaptam, három évig gyűjtögettünk rá, de már nagyon vártam, hogy meglegyen a műtét, mert nem éreztem jól magam.”

Nem tudom de ha egy nő rosszul érzi magát mert kicsi a melle például(súlyos hormon és egyéb betegségeket zárjuk ki) az elmegyógyászati eset. Elnézést kérek az itt lévő hölgyektől, de álláspontom szerint a mellméret nem a nőiesség mértékegysége. Másrészt a tömegkultúra, az internetes szennybulvár teljesen eltorzítja az emberek önértékelését. Vesszen a tömegkultúra!

Szerző:

Belépett: 8 év

mark77

Blog kommentek: 1236Blog bejegyzések: 114Regisztráció: 10-08-2010

2 gondolat erről: “Playmate 2010”

  1. Igazad van!!!

    csak az a baj, hogy a férfiak nagy része annyira buta (tisztelet a kivételnek), hogy neki már nem jön be az igazi, csak a plasztik! Az a szomorú, hogy már ez mindenféle szubkulturában divat lett, már metálos lányok, is csinálnak ilyesmit!

    bevallom egyszer én is el akartam menni egy plasztikai sebészhez, akinek megmondtam, hogy az akkori párom miatt vagyok elégedetlen magammal csak ennyit mondott "ne haragudjon, de magát nem fogom tönkretenni, nincs értelme a műtétnek! azt a gazembert pedig rugja ki!"

    mennyire igaza volt! ha nekimentem volna a műtétnek, akkor sem "szeretett volna belém" ezt tudom.

    A mai ember szinte betegesen meg akar felelni a társadalomnak, csak azért hogy ne nézzék ki. Én ezzel már 17 évesen felhagytam!:)

Írj megjegyzést