Pillangószárnyak

Sziasztok!

Ismeritek azt az érzést, amikor annyira rosszul vagytok, hogy… bármi jobb, mint ami most van? Amikor a lelketek szinte lángol, a szívetek pedig darabokra szakad? Amikor nem értitek a miérteket… amikor csak simán fáj?

Tegnap éjjel egy kisebb pánikrohamom volt, és az éjszaka egy részét kint töltöttem a kertben. A hűvös sötétség segített. Lassan megszűntek a gondolatok, érzések, érzetek. Ahogy ott ültem kint a teraszon lévő asztalnál – ahol napközben mindig hatalmas az élet, vidámság van és fény – észrevettem, hogy a szomszédom (kollégám, ismerősöm) szintén ébren van, megy nála a tv. Persze nem volt kedvem benézni hozzá, hiszen a saját pokol mindig felülírja a másét… De miért van ez így?

Ma reggel azért írtam neki, és említettem, hogy éjjel csodálkoztam, hogy ébren van még valaki rajtam kívül. Azt hiszem örült neki – persze, nála ez csak eseti nem tudott aludni volt – de azt gondolom minden eset számít.

Egy barátom szintén elég rossz éjszakán van túl – gondolom ez egy ilyen időszak… – és ahogy tartottuk egymásban a lelket éjjel azt mondtam (amiben hiszek is), hogy a holnap jobb lesz, egy pillangószárnynyit könnyebb lesz.

Ezért most hoztam egy pillangószárnyat mindannyiunknak, akinek most pont szüksége van rá…

 

                                                    

Szerző:

Belépett: 2 év

Breath - Love - Trust

Blog kommentek: 148Blog bejegyzések: 8Regisztráció: 12-07-2021

3 gondolat erről: “Pillangószárnyak”

Írj megjegyzést