Pénz (8.)

Ma ismét nem bírtam ki, és beleestem a Frontin mellékhatás (?) csapdájába,
elálmosodtam és elaludtam, noha tudtam mi vár majd rám…de annyira jó volt aludni kicsit… kb fél óra után csöng (ordít!) a telefon… felrémülök az álmomból, mi van hol vagyok, mi? Ja elaludtam…és ismét a durván erős pánik-szorongás félelem érzés- ekkor valamiért elszáll a frontin hatása, és ez marad utána. Ez csak nálam van? Na és persze kombinálva a kábasággal… de már nem aludtam vissza, megittam egy jó erős teát… már jobb…

De amit írni akartam… a pénz. Igazából csak annyi hogy miért is akar valaki öngyilkos lenni? Leginkább a pénz hiánya okozhatja nem? Hiszen ha van elég akkor oda mész ahova akarsz, utazgathatsz, egyszóval tiéd a világ… de ha nincs, és nem is tudsz előre lépni, amikor csak a mókuskerék van és nem látod a kiutat, hogy nem jutsz előrébb… na ez viheti rá az embert, és akkor a többi „mellékes” problémát még nem kis tettem hozzá (fóbiák, szorongás stb)… A pénz igen is boldogít, de legalábbis sok mindent megold.

Szerző:

Belépett: 8 év

HellStone

Blog kommentek: 285Blog bejegyzések: 18Regisztráció: 2015. 02. 10.

3 gondolat erről: “Pénz (8.)”

  1. Pont emiatt hagytam abba a frontint. Ezek amiket leírsz elvileg mellékhatások de nekem hónapok múltán se szüntek meg. És persze az erös függösítö hatás. Nekem egy másik nyugtató vált be végül.

Írj megjegyzést