pasik és a kocsma, halálvágy

Sziasztok, már rég nem írtam..de félek szorongog, megint elkezdtem tépni ahajam a rohdt pasim miatt…

 

aki elment kocsmázni, ami nem baj…. ha nem kapcsolta vola ki a telefont…

 

amit nem is tudtam volna meg mert nem hivogatom, ha nem csönget be hozánk egy férfi, hogy másnP AZAZ  holnap foci meccse lesz a barátomnak..kérdem én , jó , de miért nem hívtátok fel? válasz: felhívtuk, de ki van kapcsolva… és átjött egy fiú, be sem mutakozott, valahonnan jött nem is ismerem…kész vagyok…  és ha megcsal???

 

a volt férjem megcsalt..és semmit se vettem észre akkor… aztán mondta hogy beleszeretett egy másik nőbe, aki már terhes is tőle…. és itthagyott a 2 éves kisfiunkkal…. elegem van nem akarok így élni…. meg akarok halni…. be is vaGYok rúgva most olyan könnyű lenne megtenni, nem?   zenét hALLGATVA, ÉS JÖN A FÁJDALOM, MAJD EGY KI SNYUGALOM JÓ SOKÁIG NYUGALOM.  jaj ez a pálinka…. ha nem lenne a fiam… miért kell nőknek nekünk szenvednünk???????????????????  mikor jön haza, mit fog mondANI, miért volt kikapcsolva? ha megérem a reggelt…

Szerző:

Belépett: 2 év

Vica1333

Blog kommentek: 868Blog bejegyzések: 32Regisztráció: 23-07-2016

4 gondolat erről: “pasik és a kocsma, halálvágy”

  1. Csak a kisfiadra gondolj, és ne bántsd magad. Valóban könnyű piásan próbálkozni, aztán ha nem sikerül, jól megbánni az egészet, mert sajnos minden próbálkozás rossz hatással van a gyerekünkre, arról meg már ne is beszéljünk, ha sikerül, az az egész életére kihat. Hülye pasi van sok, de a kisfiad egyetlen. 
    Meg még az is lehet, hogy van reális magyarázat az egészre.

Írj megjegyzést