Pánik

Halika!

Megint borzasztóan vagyok!Napközbe tűrhető volt,de most aztán…ne haragudjatok,hogy nem válaszolok,de valamiért nem tudok írni senkinek!Tuti én vagyok hülye….

Ismét fulladok merev mindenem beszélni már megint nem tudok sajna…puszi tali,ha túlélem ezt a rohamot

Szerző:

Belépett: 5 év

IceAndi77

Blog kommentek: 0Blog bejegyzések: 1Regisztráció: 18-06-2016

3 gondolat erről: “Pánik”

  1. Szia iceandi77! Sajnàlattal olvasom hogy ilyen rosszul vagy tudom milyen èrzès nemrèg ènis ilyen àllapotba voltam azota elkezdtem pszcihoteràpiàra jàrni most vagy 1000x jobban vagyok. Ha mèg nem probàltad a teràpiàt èrdrmes lenne kiprobàlnod.Remèlem màr jobban lettèl jobbulàst kivànok neked ènis megtapasztaltam milyen egy pokoljàràssal jàr ez ax àllapot.

Írj megjegyzést

Pánik

Szívdobogásos ébredéseim pánikroham. Legalábbis ezt válaszolták nekem. A doki egyenlőre várakozó álláspontra helyzett, pedig hetente kétszer biztos van ilyenem. De legalább mondtak valamit. Az orvos szerint egy hónapot várjunk a dologgal. Én várok és figyelek.

Elmélyedtem a Spitomin betegtájékoztatójában. Nos egy fontos momentum: nem szabad grepfruitot enni, inni, a szedés alatt,mert durván kijönnek a mellékhatások. Miért pont graepfruit? Vannak olyan gyógyszerek,amelyeket kínaiak nem szedhetnek. 

 

Szerző:

Belépett: 8 év

mark77

Blog kommentek: 1236Blog bejegyzések: 114Regisztráció: 10-08-2010

Írj megjegyzést